Перейти до змісту

Плёнка под Карбон 3D на автомобиль

Sandman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Акция!

Плёнка под Карбон 3D (Германия) 152cm X 100cm на авто от 1,- евро на аукционе Ebay + доставка на Украину 9,- евро действует до 20 сентября.

http://www.ebay.de/sch/Auto-Tuning-Styling-/14761/i.html?LH_Auction=1&_catref=1&_fln=1&_ssn=moobilo_de&_trksid=p3286.c0.m282

063 851 41 шесть ноль - Олег

WEF-CF-580_01.JPG

WEF-CF-580-55.JPG

WEF-CF-580_10.jpg

WEF-CF-580_11.jpg

WEF-CF-580_16.jpg

WEF-CF-580_17.jpg

WEF-CF-580_19.jpg

Опубліковано

Цікавить.Тільки ніц не зрозумів.Яка остаточна ціна за 1.52 м * 1.00 м?

Вартість - 200 грн за погонний метр.

Оптом - дешевше (1 рулон - 30 метрів 1.52 м * 1.00 м) - 170 грн за погонний метр

Опубліковано

А це не задешево за саме ЦЕЙ карбон.Чи може він не з Європи? Я купував за ту ж ціну тільки Китайський.І гуано повне.Так як на фото БМВ він ТОЧНО не тягнеться. <_<

Опубліковано

А це не задешево за саме ЦЕЙ карбон.Чи може він не з Європи? Я купував за ту ж ціну тільки Китайський.І гуано повне.Так як на фото БМВ він ТОЧНО не тягнеться. <_<

Та ні. Вартість плівки дешева тому, що ми постачаємо напряму від виробника "McCarbon" (Німечинна, вся плівка брендована) та формуєм диллерську мережу в Волиській області.(є ще сайт McCarbon.de, але ми його переробляєм).

Опубліковано

Впринципі 1 м.п. готовий придбати.Ви можете дати гарантію,що він буде тягнутися? Так як хочу обклеїти елементи салону,що мають опуклу форму.Можна в приват.

Опубліковано

152cm X 100cm це тільки такі листи, чи продаеться на метраж? Тоді яка ширина?

Ви випадково не затягуєте елементи кузова плівкою? Можливо хтось знає де можна гарно затянути кришу автомобіля в Луцьку?

Опубліковано

Ви випадково не затягуєте елементи кузова плівкою? Можливо хтось знає де можна гарно затянути кришу автомобіля в Луцьку?

Рулон 30 метрів виста незмінна 152см Х 100см , Ширина 152см. Елементи кузова не затягуемо плівкою і в Луцьку здається ніхто цього не робить, але у нас планах є.

Опубліковано

Рулон 30 метрів виста незмінна 152см Х 100см , Ширина 152см. Елементи кузова не затягуемо плівкою і в Луцьку здається ніхто цього не робить, але у нас планах є.

Роблять, тільки ціни космічні. Мені загнули 150$ за кришу, коли в столиці ця сама процедура коштує 100$. Краще вже перефарбувати кришу, надійніше буде!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Автовініл, Плівка під карбон 3D. В Луцьку,

Телефонуйте: +38 (063) 851-41-60, +38 (068) 566-84-66,

+38 (095) 037-81-29

155483mcc.png

Опубліковано

http://www.yaplakal.com/forum11/topic360038.html ----- " Ух ты, первый раз такое слышу. Может технология какая-то не правильная?

Просто, видел машину после снятия пленки, все тип-топ."

Такі "майстри" клеїли. + думаю що плівка гуано Китайське на тих фотах

Опубліковано

А вивод автолюбітелі зробили. Пльонка - гуано, понти под карбон це лиш понти аналогічні бризговікам Спарко після такіх апгрейдів понти +100, а функціонал +0. Еслі поклеїв будь готовим через кожні 2-3 рокі по новій переклеювати скриваючи всі недоліки, або перефарбовувати.

Ну пасудіте самі. Етіх пльонок вагон на вибір. Як декор чудово підходять. А на авто яке жариться літом, зимою мерзне - перепади температури не на користь ні пльонці, ні лакокрасочному покритю. Маркетологі хай вдавляться доказуючи що все пучком, переводячи стрілки на конкурентів і поганих майстрів. А факт є факт - обтянул пластіком машину, тепер я стрітрейсер :smile3:

З.І. Обтігнув телефон коріш чудо авто пльонкой безумно дарагой, стерлась фактура за місяць носіння в кармані. Я свій йайфон шкірою обклеїв щоб в руках не сковзав. І їй хоть хоть би що.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...