Перейти до змісту

Шумоізоляція авто, подіуми

Crishti

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, вирішив зробити простеньку шумоізоляцію в авто(передні та задні двері). Також хочу вирізати подіуми, На Формулі запропонували Вибропласт М1, ціна 85 грн за упаковку, мені здається, що це трохи невигідно. А фанеру в 15-16 мм я взагалі не знайшов(може є десь в наших гіпермаркетах?) Хто що підкаже? Буду вдячний за будь-як пораду!!!

.shortcut-article.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*вібропласт, звісно ж 85 грн за листок(0,4 квадратних метра)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вібру і шумку вигідніше купувати через інтернет. Доречі бренд Stp  на даний момент зіпсуваввся. Краще Шумофф або Ultimate. Продавців можна знайти на форумах автозвуку або автофорумах.

Якщо ультрабюджетно - то мастика - товстий шар, і далі там ізолони сплени і т.д. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в новій лінії є фанера, буде тонко, можна взяти в два шари.

по ШВІ, по тестах було визначено, що ШумOFF однозначно краще...

А по цінах, "Не хадите дети, на Формулу гулять"...

як і було вище сказано, замовити в інеті, буде однозначно дешевше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

можна точніше що недорого та якісно поклеїти - постилити і де можна замовити сайтік

підкажіть що варте увагу ТУТ на дніще та мотор автівкі.Щоб Ви купилиб собі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недорого та якісно не вийде.

Хоча знаю випадок коли на бусі все обклеювали євроруберойдом в кілька шарів а потім здається ізолон точно не памятаю. Який результат? Ну якщо її власник постійний учасник і лауреат різних змагань з автозвуку і він задоволений то думаю результат хороший.

А з Шумофф як вібропоглинаючий шар використовувати Шумoff M2 чи M3 ще краще Мікс-Ф в залежності від того що обклеювати, на днище, арки -грубше , дах і двері - тонше а як шумка іде Шумофф-П. На легкове середнє авто йде 5-6 м. кв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

м-н "Бус-мастер" на Потебні, біля школи. Там є все для безшумки та перетяжки салону. Кажуть, там таряться всі луцькі контори що займаються цими справами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

апну тему. Потрібно шумо-вібро-тепло ізолювати підлогу в авто, бо постійно утворюється конденсат в холодну пору. Робити буду сам, з знайомим майстром. Підкажіть, де краще купити матеріали . Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був в Новій Лінії, придивився собі полотно Verdani, фольговане з двох сторін, 8 мм товщиною. Ціна не дуже кусається (43 грн / м кв.), на дотик нормальне, не розвалиться, пише, що тепло і шумо ізолює. Хтось стикався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо немає куди викинути гроші то краще дайте на пожертву

погугліть ШумоFF чи ще якогось відомого виробника ШВі, зробіть раз і забудьте

чим ви збираєтесь ліпити полотно Verdani, воно ж без клейкого шару?

ІМХО, потратився, купив норм матеріал, закатав раз і забув...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
http://avtozvuk.ua/info/13115 - кришка багажника, двері салону общивав цею. Поки задоволений. Дешево, якісно, сердито :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фанеру на ЛЕРІ взяти можете, вона біля наркодиспансера знаходиться, якщо не помиляюсь там частенько куски є, тобто лист цілий замовляти не прийдеться, доречі й порізати там можна.

а шумку через нет беріть краще, ціни приємні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...