Перейти до змісту

Згубив номерний знак АС 9911 АО

Рекомендовані повідомлення

Під час вчорашньої зливи проїжджав калюжу по Кравчука, та скоріш всього там змило передній номерний знак. Можливо хтось находив, то заберу за винагороду.

До речі, що робити в цій ситуації? Треба іти в МРЕО? Чи один знак можна і так зробити, якщо є другий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час вчорашньої зливи проїжджав калюжу по Кравчука, та скоріш всього там змило передній номерний знак. Можливо хтось находив, то заберу за винагороду.

До речі, що робити в цій ситуації? Треба іти в МРЕО? Чи один знак можна і так зробити, якщо є другий?

Была похожая ситуация. Салон рено (на Дубенской), цена вопроса триста рубликов, время - одни сутки и ты обладатель двух новых номеров - старый сдаешь им при получении новых. Предоплата 100%. Я узнавал в Киеве - 200,00 грн за один номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Была похожая ситуация. Салон рено (на Дубенской), цена вопроса триста рубликов, время - одни сутки и ты обладатель двух новых номеров - старый сдаешь им при получении новых. Предоплата 100%. Я узнавал в Киеве - 200,00 грн за один номер.

Якраз тільки що туди дзвонив - 350 грн за 2 нових знаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив вивіску про виготовлення знаків ще на якомусь вагончику біля Волинь-АВТО. Сорі телефона не знаю, може на Волинь-АВТО підкажуть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив вивіску про виготовлення знаків ще на якомусь вагончику біля Волинь-АВТО. Сорі телефона не знаю, може на Волинь-АВТО підкажуть?

в ту сторону звонил (кудато на ровенскую) - 600,00 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ту сторону звонил (кудато на ровенскую) - 600,00 грн

та хай мене ранять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на кравчука 17 - там где вчера была лужа

есть магазин\гастроном (наш край вроде)

сёдня на нём видел обьявление что найдено 2 номерных знака

телефон непомну

подойди посмотри мож твой тоже нашли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ИНХВЛЯЦИЯ.....идить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дибільна країна-дибільні ціни! mdr.gif

Наприклад в Німеччині 12 євро за два номера і пофіг всім що там буде написано чи надруковано. Є бланки десь 22 країн (в тому числі і Україна). То пацани прикалувались, робили собі іменні номера. (тільки не знаю куди вони їх чіпляли smile.gif)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...