promouterus Опубліковано 15 Липня, 2011 в 13:59 #26 Опубліковано 15 Липня, 2011 в 13:59 послав на йух його прямо в лоб і по всьомуподумаєш, якихось 12 посилань на йух в рік і в нього в кишені зекономлених ~12000 ))20400 якщо бути точнішим...це за рік...ось пройшло 5 років і чел в попі сидить і без робітників (навіть наївних студентів)
Emily Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 22:03 #27 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 22:03 При аналізі проблеми взаємостосунків між начальником-трудоголіком та виконавцями, яких турбує понаднормова праця (при встановленні на чиїй стороні правда), можна розглянути такі аргументи: Керівник при поточній плановій завантаженості, повинен вміти поставити завдання та розподілити їх між виконавцями таким чином, щоб їх виконання вкладалося в робочий час працівників. При цьому важливо, щоб рівень власної щоденної завантаженості керівника був не меншим (а навіть більшим), ніж у виконавців (начальник-трудоголік краще, ніж начальник-самодур). Якщо ж з’являються додаткові (термінові) завдання, які потребують понаднормових робіт, керівник повинен вміти прорахувати додаткове навантаження та зробити, з свого боку, все можливе, щоб, або перенести строки виконання завдання (щоб вкладатися в робочий час), або донести до виконавців важливість для компанії виконання завдання в поставлені строки. І якщо можливості матеріального стимулювання виконавця в керівника в даній конкретній ситуації просто немає (а таке буває досить часто), тоді важливо, щоб виконавець розумів значення для компанії поставленого понаднормового завдання та свою важливу роль у його виконанні (має значення, якщо співробітник зацікавлений в роботі і в своєму подальшому розвитку в компанії). Якось сухо та нецікаво вийшло , адже атмосфера в кожному окремому робочому колективі є унікальною (як і в кожній сім’ї) і бувають різні ситуації, коли і начальник може бути деспотом та самодуром і підлеглі-халявщиками. Головне, щоб у робочих взаємостосунках не переступалась грань порядності та людяності.
Zheny@ Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:25 #28 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:25 Керівником не стають, а народжуються. тобто хороший лідер і керівник - цьому не навчишся. Ті, що стають керівниками - як правило самодури і деспоти. Роби так, бо Я так сказав, хоча результат від роботи - нікого не порадує. І доцільність виконання цієї роботи теж буде нульова. А в результаті почуємо, що Я не казав так робити...
Tolik_lt Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 07:01 #30 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 07:01 Керівником не стають, а народжуються. тобто хороший лідер і керівник - цьому не навчишся. Ті, що стають керівниками - як правило самодури і деспоти. Роби так, бо Я так сказав, хоча результат від роботи - нікого не порадує. І доцільність виконання цієї роботи теж буде нульова. А в результаті почуємо, що Я не казав так робити...а це ти про менеджеров какого звєна?
Zheny@ Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 07:35 #31 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 07:35 как правіло среднєга..
Tolik_lt Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 08:02 #32 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 08:02 нєсагласний. самодури і дєспоти є, но не можу сказать, що це "як правило"
Zheny@ Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 08:16 #33 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 08:16 Це мої власні спостереження. З тих, що я бачив особисто. Звісно, що всіх розписатися я не можу.
Emily Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 10:20 #34 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 10:20 Афоризми в тему:Для начальників:- В высших должностях, так же как и на слишком возвышенных местностях, люди подвергаются головокружениям.- Человек, который знает «как», всегда найдет работу, а человек, который знает «как» и «почему», будет его начальником.- А я ведь мог стать такой сволочью, такой сволочью! Но Бог не допустил... выйти в начальники.Для всіх:- Если вам не нравится ваш начальник, поставьте себя на его место.- Всегда не хватает времени, чтобы выполнить работу как надо, но на то, чтобы ее переделать, время находится.
Tais Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 19:00 #35 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 19:00 О, попалось на глаза Занятия фигней на рабочем месте развивают боковое зрение, слух, реакцию и бдительность в целом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.