Перейти до змісту

Продаю iPhone 3GS 16Gb (no WiFi)

garmon

Рекомендовані повідомлення

Сабж. Оригінальний 3ГС від Епл 16 ГБ.

Телефон у відмінному стані... Усе нормально робить... Невеличка проблема з кнопкою вібрика,,, (треба включати ногтем, але вона працює)

Головна проблема - Не робить вайфай. Крім цього все ок. Не робив він досить довго і телефон використовувався 4 місяці після цього.

Вайфай ремонтувати недоцільно оскільки наймовірніше придеться міняти всю плату... Тому вважайте що його неможливо поремонтувати. Але можливо це і програмна прблема і я незнаю як це зробити.

Продається без повернення.. (Мені немає часу з ним мудохатись... тому значно дешевше)

Не дивлячись на це все дружина його носила досить довгий час і успішно. Тому запевняю що крім описаного там немає ніяких проломок. Він буде класною покупкою якщо ви хочете мати самий популярний в світі телефон але вам не потрібен вайфай...

технічні дані: iPhotne 3GS, iOS 4.3.3, bb 6.15.00 (iPad) Model no: A1241

Нова задня кришка. новий акумулятор. Переднє скло має видимі царапинки Можу замінити його вам сам за додаткову плату але після покупки... (приблизно 8 ує і треба чекати поки доставлять з китаю, або на ваше)

Ціна 1600 грн. Манібек ВІДСУТНІЙ.

Цікавть? Пишіть в ПМ...

post-600-0-66526900-1310361499_thumb.jpg

post-600-0-57659400-1310361538_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, царапин на склi там ну просто дуже багато, вiн без плiвки носився? I всеж якщо там так все чудово працюе то яка причина продажу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого, царапин на склi там ну просто дуже багато, вiн без плiвки носився? I всеж якщо там так все чудово працюе то яка причина продажу?

що ж ви такі сліпі, а ?

Головна проблема - Не робить вайфай. Крім цього все ок. Не робив він досить довго і телефон використовувався 4 місяці після цього.

Вайфай ремонтувати недоцільно оскільки наймовірніше придеться міняти всю плату... Тому вважайте що його неможливо поремонтувати. Але можливо це і програмна прблема і я незнаю як це зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куплений новіший для дружини.... 4Г... да скло без плівки було але ззаду кришка...

Тобто воно було з плівкою але.... потім не варто було її вже вдягати...)

що ж ви такі сліпі, а ?

Дякую) Думав що це неможливо минути)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Himentes, якщо ти дружок такий далекозорий то мав би зрозумiти що питання адресувалось автору а не вам, з цого висновок що ви некомпетентнi i лише флудирасите.

Автор, дякую що написали причину продажу(4g) проте зовнiшнiй стан що називаеться закоцаний в хлам, як видно з фото, не дозволяе менi придбати цей девайс. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Himentes, якщо ти дружок такий далекозорий то мав би зрозумiти що питання адресувалось автору а не вам, з цого висновок що ви некомпетентнi i лише флудирасите.

Автор, дякую що написали причину продажу(4g) проте зовнiшнiй стан що називаеться закоцаний в хлам, як видно з фото, не дозволяе менi придбати цей девайс. Дякую.

Можу зробити новою фронтальне скло візьмете в цьому випадку?

написав же ж...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так а комплект який ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так а комплект який ?

Так як і купив його... Шнурок... Оригінальний правда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звідки знаю як ти його купив ?))

зарядка ы юсб? правильно зрозумів ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я звідки знаю як ти його купив ?))

зарядка ы юсб? правильно зрозумів ?

Саме так... Сорі стормозив не указав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я все прочитав про скло ще зпочатку, це не е проблемою, як видно з фото покоцане не лише скло а й обiдок навколо нього. Таке враження що ним футбол грали, а такий телефон навiть з новим корпусом за таку цiну менi непотрiбен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я все прочитав про скло ще зпочатку, це не е проблемою, як видно з фото покоцане не лише скло а й обiдок навколо нього. Таке враження що ним футбол грали, а такий телефон навiть з новим корпусом за таку цiну менi непотрiбен.

Ти крутий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки часу піде на заміну скла з твоєї сторони? але реальні терміни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...