4iter Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:03 #1 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 11:03 Доброго дня, вельмишановний ALL! Давно хочу змінити два телефони на один, але по причині, що признаю лише Symbian смарти, досі ношуся з двома. Нещодавно, погугливши, побачив, що рішення вже є, ще й на андроїді, який якраз цікаво було б покрутити. З оглядів в інтернеті основними мінусами є слаба батарея і один радіопередавач,( при розмові по одній сімці друга поза зоною, після закінчення розмови друга сімка "роздупляється" від 20 секунд до безкінечності). Иакож жаліються, на те, що попадає пилюка під екран. З плюсів варто відмітити невелику вартість (в районі 2000 грн) і що це таки андроїд. Огляди в інеті це одне, а от "щупання" вживу - це зовсім інше. Тому якщо хто бачив\тримав в руках - розкажіть будь-ласка, що за девайс, я думаю всім буде цікаво. П.С. огляди є тут.
Smith Опубліковано 6 Липня, 2011 в 14:24 #2 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 14:24 Пару днів назад собі придбав такого. Дійсно, батарея реально слабка - заряджаю кожного дня. Коли в перші дні використовував телефон активно (бо ж цікаво було) - заряджав 2 рази. Зараз трохи охолов, то кожен день. На мою думку, це його самий великий "-".Тихий динамік (погано чути при вхідних дзвінках).Один радіомодуль - мене це не бентежить. В мене після дзвінка "роздупляється" друга сімка через 5-7 сек. (спецом засікав час, бо теж чув, що він може "роздуплятись" до безкінечності).Щодо пилу - все гут, немає нічого, ношу в чохлі. По функціоналу - супер (правда, це мій перший апарат на Андроїді). Відгук на дотик пальців на екрані - нормально.Висновок: апаратом задоволений, але, блін, ця батарея все псує.
Deemon Опубліковано 6 Липня, 2011 в 17:08 #3 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 17:08 Запчастини, правда, реально важко знайти на них.Навіть такі ходові речі як тачскрін чи дисплей.це стосується і 2сімочника GSmart на вінмобайлі
Nokian Опубліковано 6 Липня, 2011 в 19:45 #4 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 19:45 І ще буде важко продати його .
8a8asik Опубліковано 6 Липня, 2011 в 20:24 #5 Опубліковано 6 Липня, 2011 в 20:24 Тому краще носити два апарата і не паристись.Або носити як я 1 апарат, а кому треба позвонять і на life)
Yurik Опубліковано 7 Липня, 2011 в 07:11 #6 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 07:11 4iter, в п'ятницю візьму в руки телефон Smith і напишу потім враження. Но по описах два суттєві мінуси: батарея і один радіомодуль, так що постійно одна з карточок не на зв'язку і можна пропустити важливий дзвінок проводячи "непотрібну" розмову по іншій карточці
8a8asik Опубліковано 7 Липня, 2011 в 07:34 #7 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 07:34 Я не розумію це така уж велика проблема?, звичайно якщо розмовляти по пів години можна пропустити, але і якщо пропустиш то відразу прийде смс що до вас не змогли дозвонитись, і якщо справді важливо то сам передзвониш, або передзвонять тобі. Та тут і так батарейка слабо тримає по відгукам, уявіть що булдо якщо було б дві активних сімки?
4iter Опубліковано 7 Липня, 2011 в 08:02 Автор #8 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 08:02 Або носити як я 1 апарат, а кому треба позвонять і на life) Я не розумію це така уж велика проблема?, звичайно якщо розмовляти по пів години можна пропустити, але і якщо пропустиш то відразу прийде смс що до вас не змогли дозвонитись, і якщо справді важливо то сам передзвониш, або передзвонять тобі. в кожного своя робота і в декого вона пов'язана з необхідністю дзвонити\приймати дзвінки. Тому такі поради тут недоречні. І тема не про те....Тема про плюси та мінуси конкретного апарату, а не про поради "как дальше жіть"
Nokian Опубліковано 7 Липня, 2011 в 09:52 #9 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 09:52 А що заважає поставити переадресацію на одній карточці.?Але я б такий телефон купував не бульше 1500 грн.
Yurik Опубліковано 7 Липня, 2011 в 11:50 #10 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 11:50 А що заважає поставити переадресацію на одній карточці.?Тоді який сенс в телефоні на дві сімкарти?
Nokian Опубліковано 7 Липня, 2011 в 11:58 #11 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 11:58 Не пропустити важливий дзвінок на іншу карточку.
pronew12 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 15:13 #12 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 15:13 Пару днів назад собі придбав такого. Дійсно, батарея реально слабка - заряджаю кожного дня. Коли в перші дні використовував телефон активно (бо ж цікаво було) - заряджав 2 рази. Зараз трохи охолов, то кожен день. На мою думку, це його самий великий "-". Тихий динамік (погано чути при вхідних дзвінках). Один радіомодуль - мене це не бентежить. В мене після дзвінка "роздупляється" друга сімка через 5-7 сек. (спецом засікав час, бо теж чув, що він може "роздуплятись" до безкінечності). Щодо пилу - все гут, немає нічого, ношу в чохлі. По функціоналу - супер (правда, це мій перший апарат на Андроїді). Відгук на дотик пальців на екрані - нормально. Висновок: апаратом задоволений, але, блін, ця батарея все псує. якшо він новим тримає зарядку 1 день то вже ж цікаво скільки він буде тримати через 7 місяців??? Я б взагалі такого телефона не брав, тому що цей тел це всерівно шо китайкі на андроїді по 1000-1200грн! Якість і збірка гавняна шо в ньому, шо в китайцях, це одне і теж, не варто таке брати!
4iter Опубліковано 7 Липня, 2011 в 15:33 Автор #13 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 15:33 незнаю, останнім часом основна маса не тільки телефонів, а і іншої техніки збирається саме в Китаї. І нічого, працює... Ще раз прошу не відхилятися від теми. Тільки власні висновки, зроблені на основі огляду данного аппарату. Я нікого не заставляю його купувати, мене цікавить думка тих людей, що тримали його в руках. А "размишленія" на тему як його втюхати, як обійтися однією сімкою, чи на інші вільні теми - лишіть будь-ласка при собі.
Smith Опубліковано 7 Липня, 2011 в 17:53 #14 Опубліковано 7 Липня, 2011 в 17:53 Я б взагалі такого телефона не брав, тому що цей тел це всерівно шо китайкі на андроїді по 1000-1200грн! Якість і збірка гавняна шо в ньому, шо в китайцях, це одне і теж, не варто таке брати! Я б так не сказав. Якість зборки цього телефону добра. Немає ніяких зазорів чи щілин. Передивився в телефоні - все Тайвань (хоча, це теж Китай, але тільки географічно ).
Sergo63 Опубліковано 27 Липня, 2011 в 20:14 #15 Опубліковано 27 Липня, 2011 в 20:14 Smith, доброї ночі. Цікавить, як на даний час працює смарт? Зі всіх смартфонів 2-ох сімочників зупинив вибір на ньому, тому дуже важливо відгук людини яка дійсно юзає цей смарт. Дякую.
4iter Опубліковано 27 Липня, 2011 в 20:35 Автор #16 Опубліковано 27 Липня, 2011 в 20:35 основні мінуси -1) батарея слаба, мені до кінця дня не вистачає...2) не дуже шустрий, якщо його підгрузити - вивалюються процеси, іде ребут, часом невдалий, з пропаданням мережі, треба включати-виключати. А у нього це дуже довго...3) Не дружить з компом. Зарядка йде через юсб кабель, сидячи за компом можна легко підзаряжати, проте в мене смарт з компом не дружить, при підключенні навіть в режимі "только зарядка" вивалюється процес "ланчер" і все трохи плужить.4)сенсор специфічний, тре звикати, в машині, знаходячись в стакані часом не спрацьовує, треба брати в руки. На клаві мілкі букви. На стило не реагує.5) звучить не фонтан, проте для мене це не настільки важливоП.С. ще є мілкі недоліки, скайп в мене гальмує, по блутуз гарнітурі не передає сигнал виклику і т.д. плюси1) це андроїд, за ним дійсно майбутне, інтеграція з гуглом, вконтактом, система уведомленій, купа софту, і сама по собі ОС дуже класна (тіки тут не дуже шустра)2) дві сімки, можливість юзати інет з любої з них.3) ціна явно позитивна4) мікро юсб як зарядка, стандартний джек як аудіовихід, великий екран, жпс, алл інклюзів кароче.особисто я б його позиціонував більше як кпк з можливістю дзвонити, а не дзвонилку з можливістю кпк. без інету (краще вайфай) - він мертвий.будуть питання - пиши.я мав 5530 і 6300, змінив їх на gsmart 1310. Більше радий, ніж засмучений. Хоча були вже незручності з пропущеними дзвінками.
Smith Опубліковано 28 Липня, 2011 в 09:49 #17 Опубліковано 28 Липня, 2011 в 09:49 4iter в принципі все написав, які є в даного апарата проблеми. Помилку лаунчера виправив зміною того ж самого лаунчера (на Андроїд-маркеті їх дофіга). З перестановкою лаунчера "плужіннь" поменшало і став трохи шустріше. Дуже багато інформації по телефонах на Андроїді тут.Батарея... Це основне його слабке місце. Вчора це відчув на повну, коли перебуваючи цілий день в Києві телефон почав сідати, зайшов в бар, попросив поставити на зарядку поки пив каву.Вчора чогось "злетіли" програми, які я ставив з маркета - 2 гри, браузер Дельфіна та Спідтест. Сьогодні спробую поставити по новому. Подивлюсь, що з цього вийде.Один радіомодуль поки мене не напрягає.Клава дійсно дрібнувата, але по посиланню вище можна знайти альтернативу. Я ще поки нічого не міняв з-за браку часу.З моїм компом "товаришує" на 5+. Проблем не було.Телефон непоганий, якби не ця батарея...
4iter Опубліковано 28 Липня, 2011 в 11:09 Автор #18 Опубліковано 28 Липня, 2011 в 11:09 Помилку лаунчера виправив зміною того ж самого лаунчера (на Андроїд-маркеті їх дофіга). З перестановкою лаунчера "плужіннь" поменшало і став трохи шустріше. а який саме поставив?
Smith Опубліковано 28 Липня, 2011 в 11:22 #19 Опубліковано 28 Липня, 2011 в 11:22 а який саме поставив? GO launcher EX (русский)
Sergo63 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 11:26 #20 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 11:26 Smith, 4iter. Дякую за ваші відгуки. Я так зрозумів, що мінуси в основному по математиці, а апаратно то основна це батарея. Вважаючи, що це смарт буду брати. Прошивками та софтом математику бачу, що можна підправити. Ще раз дякую вам.
Smith Опубліковано 30 Липня, 2011 в 13:44 #21 Опубліковано 30 Липня, 2011 в 13:44 Будь ласка, Sergo63!
Smith Опубліковано 27 Серпня, 2011 в 21:03 #22 Опубліковано 27 Серпня, 2011 в 21:03 Кому з власників сабжа цікаво, то тут з'явилась нова прошивка апарата.Трохи походив по інету і взнав, що файл configure в прошивці повертає заводські установки (тобто, "злітають" налаштування та дані користувача).Все це в файлі configure виправляється наступним чином (робимо це через "Блокнот"): замістьmode = factory // сброс на заводские настройки delay = 1 operate = auto erase_userdata = yes // явное указание на удаление пользовательских данныхпрописуємо delay = 1operate = autoerase_userdata = no Після того, як скачали архів, то розархівовуємо його, і 3 файли кидаємо в корінь карти. Далі по інструкції.Я собі перепрошив телефон зміненим файлом configure і все нормально - апарат працює.Тепер інструкція:Користуйтесь на здоров'я!!!Android%20SD%20Card%20Download_RUS_20110815.pdf
Smith Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 10:04 #23 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 10:04 І ще одне. Рекомендують перепрошивати телефон зі 100% зарядженою батареєю. В когось "з'їдав" цей процес до 50% енергії, в мене - 30%.P.S. Пройшла майже доба після перепрошивки апарату - пропали глюки з "віддуплянням" другої сімки після розмови по іншій (пропали завісання сімки); звук з динаміків став чистіше і кращий набагато; якість приймання радіо покращилась також набагато; і, нарешті, батарея стала краще тримати, тобто, довше по часу, можливо, якщо буде тримати 2 доби, то буде просто супер.
Jl6owa Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:03 #24 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:03 З.І. вибачте за оффтоп і можливо за рекламу, але найшвидший лаунчер для адроід це Launcher Pro.Для такого аппарату це ідеальний вибір.
Smith Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:25 #25 Опубліковано 28 Серпня, 2011 в 17:25 В мене за замовчуванням стояв рідний Launcher апарата. З-за його "тупості" я і поміняв на Go Launcher. По відгукам юзерів найкращий це ADW.Launcher.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.