Перейти до змісту

Де в Луцьку можна придбати акумулятор?

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

оригінальний Bosh і вартує в рази 3 дорожче,( а по друге ви більше платите за бренд чим за сам товар) в Луцьку в основному аналог продають, оригінал одиниці собі можуть дозволити, ну то вже справа кожного окремо.

• Відповідей 102
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

всетаки раджу BOSH, не знаю чи є на них підробки, мабуть всетаки є, але якщо купите оригінал то проблем жодних. Купував на *Формулі*, біля дороги магазинчик з сквозним проходом, торгують запчастинами й акумуляторами заодно.

підробок багато. магазин називається пітстоп.

Кластний магазин з акумуляторами на Рівненській 25 навпроти автозаводу "Богдан"( там ціни від виробника )великий вибір

тел немає?

Вже 6 років моєму. Теж вибираю.

Опубліковано

Досить не поганий магазин на набережній! Ближче до ж/д переїзду

Обслуговував всі свої авто там

Опубліковано

ось телефон на Рівненській 25 "Акумуляторний сервісний центр" 0956542817....( раджу купувати тільки там )

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Обслуговував всі свої авто там

А мого акума взяли на перезарядку і вбили.......

Опубліковано

Я купляв на ринку. Перший ряд від ж/д вокзала зі сторони "Юванта". Попередній куплений у них акумулятор виходив 9 років на дизельному авто. Їм здав і старий за 80 грн.

Опубліковано

Недавно відкрився магазинчик на заправці Укрнафта як їхати на набережну - EXIDE. Взяв там до речі цей акумулятор 60ку на 2 роки гарантіі.Читав про цю фірмочку Exide в інеті, відгуки наче нормал .. ну за ціною середньої категорії, але гарантія радує, видно буде.

також тут брав акумулятор. Відїздив вже 5 місяців, претензій немає

• 3 тижня потому...
Опубліковано

А скажіть будь-ласка, акумулятори, які продаються на базарі чи в магазинах вже готові до експлуатації (купив, поставив, завів і поїхав), чи ще потрібна якась "передпускова підготовка"?

Опубліковано

А скажіть будь-ласка, акумулятори, які продаються на базарі чи в магазинах вже готові до експлуатації (купив, поставив, завів і поїхав), чи ще потрібна якась "передпускова підготовка"?

Купив, поставив, завів і поїхав, але час від часу будь-який акумулятор треба перевіряти, і якщо є необхідність обслуговувати, і не тільки акумулятор, а й авто.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Купив сьогодні в EXIDE :

25383268.91e1r68gz2.156x120.png?1

A-mega premium 60 ah

Ціни звичайно космос... в 2 рази все подорожчало за пів року, і це ще не вечір =(

Обіцяли гарантію 3 роки, надіюсь не розчаруюсь.

p.s. киньте будь-ласка інфо в ПП де подорожче можна здати неробочий аккум. Дякую!

Опубліковано

на практиці бачив як хлопці заводились із майже здохшим акб,

можливо комусь пригодиться:

шоб завестись в холодну погоду для початку ввімкніть дальнє світло на хвилину,

далі якщо у вас бензин то намагаєтесь завестись

якщо дизель то грієм свічки а потім до потєрі пульса крутим

провірено на машинах таких як жигулі, сітроен берлінго і мерс w123

про крутим до "потєрі пульса" то ця технологія опробована на "тракторі" w123,

якщо не завелись значить вже точно або прикурюєм або акб на заряд

надіюсь комусь допоможе

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Їм здав і старий за 80 грн.

Дешево 74Аг це 18кг*9грн=162грн

Доброго дня панове. Підскажіть і мені де такі ціни? В Приват:)

Опубліковано

Потрібен акумулятор для трактора.

Надивився: BOSCH 6CT-74 R (750 Ампер)

Знайшов в інтернеті, замовив. Подзвонив менеджер і запитав (матом з вибаченням) "чим мені так подобаються боші?".

Розказав, що вони багато повертаються по гарантії, і взагалі є поганими.

Ну і я не знаю, що робити: фірма надійна, продукти якісні, а продажнік каже зворотнє.

Чи може це лише менеджмент, має низьку націнку на бошах, тому і відговорює від нього, інакше чому б продавали їх???

Цікавить досвід "бошистів", чи справді це так?

Опубліковано

Потрібен акумулятор для трактора.

Надивився: BOSCH 6CT-74 R (750 Ампер)

Знайшов в інтернеті, замовив. Подзвонив менеджер і запитав (матом з вибаченням) "чим мені так подобаються боші?".

Розказав, що вони багато повертаються по гарантії, і взагалі є поганими.

Ну і я не знаю, що робити: фірма надійна, продукти якісні, а продажнік каже зворотнє.

Чи може це лише менеджмент, має низьку націнку на бошах, тому і відговорює від нього, інакше чому б продавали їх???

Цікавить досвід "бошистів", чи справді це так?

Можу привезти з Польщі, 095 788 71 88 або 097 158 18 44

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Десь в Луцьку продають акуми Bosh / Varta ємністю 85 - 95 А*г? Кругом, де я був максимум 65 А*г і від якихось ноунейм-брендів. З більше-менш нормального, що попадалося на очі були тільки турецькі "Inki", але ємність малувата.

Можливо, є якісь спеціалізовані магазини?

Опубліковано

Десь в Луцьку продають акуми Bosh / Varta ємністю 85 - 95 А*г? Кругом, де я був максимум 65 А*г і від якихось ноунейм-брендів. З більше-менш нормального, що попадалося на очі були тільки турецькі "Inki", але ємність малувата.

Можливо, є якісь спеціалізовані магазини?

Біля г-ту Нова лінія є магазин Акумулятори -там і сервісний центр,в них є аккумулятори Viking Gold гарантія 3 роки---сам купувам не жалкую,вони не чим не гірші за оригінал Bosh

Опубліковано

я десь півтора роки тому купував на Набережній , є різні я брав FIAMM меде ін італі. пальот нормальний.

сам хотів брати Бош сілвер, але переконали. поки не жалкую.

Опубліковано

Біля г-ту Нова лінія є магазин Акумулятори -там і сервісний центр,в них є аккумулятори Viking Gold гарантія 3 роки---сам купувам не жалкую,вони не чим не гірші за оригінал Bosh

я десь півтора роки тому купував на Набережній

Дякую за наводку.

Опубліковано

Недавно відкрився магазинчик на заправці Укрнафта як їхати на набережну - EXIDE. Взяв там до речі цей акумулятор 60ку на 2 роки гарантіі.Читав про цю фірмочку Exide в інеті, відгуки наче нормал .. ну за ціною середньої категорії, але гарантія радує, видно буде.

також тут брав акумулятор. Відїздив вже 5 місяців, претензій немає

Вже більше року пройло, все ок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...