Перейти до змісту

Візьму на роботу 3-4 хлопців

Aisberg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виробництву виробів зі штучної хвої потрібні працівники, 3 вакантних місця!

Робочий день 09.00-18.00 (пн-пт)

Заробіток від виробітку, в середньому 1.500-2.000 і більше.

Виробництво знаходиться в районі Чернишевського.

Тел. для довідок: (050)539-55-19 Анатолій

З,І, мопед не мій

Опубліковано

З,І, мопед не мій

одне смущяє... а так все супер, може поподробніш розкажете як нада там робити? цікавить процес, не мішкі совати надіюсь.

Опубліковано

З,І, мопед не мій

одне смущяє... а так все супер, може поподробніш розкажете як нада там робити? цікавить процес

З,І, мопед не мій

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Бригадир Толік член і брихун в якого замість мізочків 32мв.флеш памяті та 16мв.оперативки!!!!!!

Опубліковано

seroga39 - ти спробуй хоча б через слово помилки робити, (можливо школу закінчи спочатку - писака) Вибачаюсь - наболіло! Та і обгрунтувати свої супер звинувачення незавадило б

Опубліковано

Обіцяє одну зарплату ,платить іншу. Замовляєш матеріал для роботи, яку потрібно виконати терміново, а реакція просто миттєва - привезе через декілька діб (після декількох нагадувань). Коли він звертався з проханням про понаднормовут роботу завжди йшли назустріч, а у відповідь не грошове заохочення, а штрафи, незрозуміло чим мотивовані. Він вирішив, що гроші на існування потрібні лише йому - дарма! Коли старі кадровики, які пропрацювали вже не один рік, не витримавши несправедливості, пішли з роботи, то пан НАЧАЛЬНИК вирішив, що платив їм занадто багато, тому заробітну плату(від виробітку) зменшив до абсурду. Коли вже він наїсться!!! Я думаю, що більше, ніж достатньо обгрунтував свою репліку. Чи не так?

Опубліковано

Бригадир Толік член і брихун в якого замість мізочків 32мв.флеш памяті та 16мв.оперативки!!!!!!

Толік не брегаддир він тіпа начяльник а брегадир Боря Якщо не помиляюсья!

Опубліковано

За вчорашнє вибачаюсь! Також накепіло.Боря мій шороший товариш,але він звільнився,як іРомка та Саша,

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Хто з чекушкою на роботу ходить? :0164:

Ти когось ловив? Відповідай за те,що сам можеш підтвердити!!!

Зараз я менеджер середньої ланки і не шкодую за тією роботою.

Сумно за колективом з,яким працював,вони хлопці хороші!!!!

Не ображайтесь!!! Щасти вам.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Новый Год скоро...интерессно,в связи с этим событием, вакансий не появилось? :_08:

Думаю що вони таам постійно актуальні ті вакансії .

Тільки ти поробиш там тиждень тобі дадуть 100 грн і ти незахочіш працювати . :0160:

Опубліковано

Новый Год скоро...интерессно,в связи с этим событием, вакансий не появилось? :_08:

Думаю що вони таам постійно актуальні ті вакансії .

Тільки ти поробиш там тиждень тобі дадуть 100 грн і ти незахочіш працювати . :0160:

я собсно не для себя интересуюсь,хотел помочь человеку которому нужна работа,хотя бы и временная...спасибо что подсказали. А 100 грн. в неделю - жесть,мочить таких работодателей...

Опубліковано

нет,а конечно не Ф.М.Достоевский,но НЕ ВЕРЮ, что обещали 60-80/день,а заплатили 100 в неделю и сказали иди гуляй,и что им это сошло с рук....возможно при приёме на работу были какие-то нюансы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...