Перейти до змісту

Похвала байдужості

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

І щоби маси не заважали господарювати, їм дуже зручно робити вброси про "прапори, героїв, історію". тоді у мас не вистачає часу і енергії "решать правовые и экономические проблемы". Тим більше, що про "прапоригероївісторію" легше

сабж і є "вброс" <_<

а об'єднання сходу і заходу цілком реальне - можна почати з спільної "нелюбові" до влади ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І щоби маси не заважали господарювати, їм дуже зручно робити вброси про "прапори, героїв, історію". тоді у мас не вистачає часу і енергії "решать правовые и экономические проблемы". Тим більше, що про "прапоригероївісторію" легше

сабж і є "вброс" dry.gif

а об'єднання сходу і заходу цілком реальне - можна почати з спільної "нелюбові" до влади ;)

маладєц!нє про то лі сабж? щоби об"єднатися на цій темі. тому що у влади треба відстоювати свої економічні інтереси. спільні незалежно від історико-героїчного бекграунду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"прапори, героїв, історію"

прапори, герої, історія об"єднуються навколо одного ключового елементу - ідея.

Ідея є ключовим елементом у побудові країни. І незалежно, схід чи захід. Ось взяти в приклад Японію. До Другої світової клаптик землі (якого на карті не видно)спромігся побудувати наймасштабнішу і найсильнішу економіку східного регіону. Вони спромоглися завойовувати території, що кратно перебільшують власну, і навіть могутній Китай нагнули раком. І це все завдяки ідеї великої Японії і імператора. І навіть після воєнної страшної епохальної розрухи(коли було знищено практично все) японці змогли за рекордно короткий час відбудуватися і створити ще сильнішу і масштабнішу економіку. І це все знов ж таки завдяки ідеї Великої Японії.

Візьмемо в приклад інший світ - США. Головна ідея - свобода та рівність в правах для всього прошарку населення. Один з французьких письменників сказав, що це - "рушійна сила дати всім можливість досягти кращого життя, навіть якщо можливість примарна". І завдяки цій ідеї сотні, тисячі молодих людей створюють гугли, епли, і т. п. і продають цю хрень лохам з друго і третьому світу. Вони спомоглися задати всьому світу образ. як треба жити, і керують ним в своїх інтересах. І це все завдяки ідеї навкруги якої об"єдналася нація.

Одній людині не посилу виконувати масштабні задачі - самому будинок не побудуєш, навіть якщо дуже сильно хочеш, просто необхідний помічник.

І навіть, щоб обмахлювати Банк, теж потрібна команда людей, об"єднана навколо ідеї. :D:D:D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьмемо в приклад інший світ - США

от шоб ти поняв: замість виясняти чиї генерали кращі- Півдня чи Півночі- американці обрали іншу ідею- бізнес.себто,правовые и экономические проблемы

та і Японія після поразки у Другій світовій дещо отстигла до імперських ідей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще й підозрюють у злих намірах того, хто їм ненав"язливо вказує: може, хазяйством займемось замість виясняти які кольори гарніші?

Так справа в тім що населення й займається хазяйством! Я своїм, ти своїм, і так далі. Хіба по кожному спірному питанню Схід та Захід кидають все і виходять розбиратися з прапорами та мовами? На вулицях та телеекранах це роблять "специальнообученные люди". Може здатись що баталії відбуваються в інтернеті, але мені наприклад це не заважає займатись своїм хозяйством.

Але якщо ти під хозяйством маєш на увазі:

Направить всю энергию на решение правовых и экономических проблем, отгородившись от гуманитарных дрязг индифферентным заслоном.

то вибач мені а нащо ж ми своїми податками утримуємо шалений чиновницький апарат? Саме для "решения правовых и экономических проблем" є нацбанк, закондавча та виконавча системи! Бо це вже поверх міри, вони будуть собі панські маєтки, катери, яхти, бентлі здобувати, мільйони посівати в кабінетах а ми маємо вирішувати ті всі проблеми. Це по-моєму звучить як уривок з руководства "як з населення зробити лохів".

Чи може Дубинянський має на увазі вчення дідуся Леніна, що країною має правити доярка та пастух? Вроді є досвід таких експериментів - імпосібл.

Тому я маю повне право на даровані ще за 200р. до н.е. блага: вкушати хліба та споглядати видовищ, а за мої податки "слуги" народу мусять вирішувати перераховані тобою проблеми. Саме заради цього люди й створили такі угруповування як "держава".

Правда на ранніх етапах народ має змусити ту владу виконувати ці функції. Розами і ласкою не вдалося, думаю варто спробувати вилами і грубою силю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не,конечно борда познавательный и полезный

ресурс,но количество вброса надо регулировать.имхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, я спишу твою фразу на генерацію випадкових чисел. Тому що згенерувати якусь думку щодо тексту тобі, певно, важко.

Інквізітор, я тебе ще раз попрошу, замість шукати знайомі гасла і додумувати Дубинянському переконання чи неіснуючі в тексті ідеї, попробуй просто спокійно і неупереджено ще раз перечитати.

Ти молодець, за свої податки найняв НБУ, законодавчу і виконавчу владу, але "кошка не ловит мышей". Так от там у тексті в одному логічному ряді- "заставить" і "заняться экономическими и правовыми проблемами".

Так, ніби має бути, що ти за свої податки всіх найняв, і вони тобі мають "дєлать красіво". Але так не є. І тому якось так прийнято у інших країнах не давати жити чиновникам, щоби вони хоч приблизно робили то, що треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але "кошка не ловит мышей".

ВОТ! Це самий ключовий момент сучасної української історії. Як заставити ловити мишей. Я думаю з цього й мала б починатись стаття Дубинянського, з якихось конструктивних пропозицій.

І це не проблема в Дубинянському, взагалі зараз на горизонті немає ідеї, що треба робити, куди рухатись щоб навести порядок. Безліч векторів, і жодної панацеї. Тому що самий активний і дієвий прошарок влаштовує такий розподіл речей, коли треба - домовитись, і що треба подерибанити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інквізітор, мір многолік і многогранєн. І Дубинянський не повинен писати то, що саме ти хочеш почути в даний момент і саме з того питання яке би ти хотів почути. Дубинянський захотів обговорити дещо інші грані чи сторони проблеми, які теж є важливими. Це не значить, що він неправий чи хотів задурить тобі голову:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так не я ж один, разом зі мною хотіли б почути такі відповіді близько 40-ка мільйонів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так не я ж один, разом зі мною хотіли б почути такі відповіді близько 40-ка мільйонів

Сишиш Л, мєдіум, всі "близько 40-ка мільйонів" хотіли б почути саме це і саме від Дубинянського?:)

Ітого, ми, замість швиденько прочитати і взяти щось корисне шукали там чогось іншого і висували пред"яви автору?:)

це схоже на то, що взявши підручник з офтальмології ми жаліємося, що у ньому немає зображення піхви у розрізі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо ти вцепився за свого Дубинянського??? Я вище казав що ніхто зараз не дає більш-менш конструктивної відповіді на це питання. І потім поправив тебе що не лише я один бажаю почути цю відповідь.

Сишиш Л, мєдіум,

А хто к нам з ярликами прідьот тот по ярлику і палучіт :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візьмемо в приклад інший світ - США

от шоб ти поняв: замість виясняти чиї генерали кращі- Півдня чи Півночі- американці обрали іншу ідею- бізнес.себто,правовые и экономические проблемы

та і Японія після поразки у Другій світовій дещо отстигла до імперських ідей

А маленький Ізраїль, на 30% забезпечує овочами і фруктами євросоюз. І на цьому їхні продовольчі експортні можливості не обмеженні, вони заявляють, що можуть повністю покрити потребу євросоюзу в овочах і фруктах.

Скільки ж територіально того Ізраїля, а що творять. Я вже мовчу за воєнні технології (одні з найкращих в світі), медичні розробки і т. п.

І це все знову ж таки завдяки ідеї, навколо якої згуртувалася нація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так, вони садять томати, збирають їх і експортують з думкою про землю обітованну....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...