Перейти до змісту

Злива 17.06.2011 року

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вдалось зняти такі кадри, оскільки через воду не можливо було перейти ані через дорогу ані сісти в транспорт...Одним словом гарно працює каналізація...Можливо після перегляду в багатьох пропаде бажання купатися в місцевих водоймах...

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Злива була сильна....а на рахунок цього потопу, то скажу таке, що вся вода на Відроджені появилася від того що туди все постікало...а ті каналізації що там є не в змозі все забрати так швидко..взавтра там вже нічого не буде....

Опубліковано

Ще на вул.Підгаєцькій таке ж саме робилось.

Бо каналізації забиті постійно , ніхто їх не чистить , якщо хтось і приїжає , то спочатку :friday: , а потім починають щось робити .

Опубліковано

Так і думав, що ця тема з'явиться :) По суті - я спочатку зрадів, що взяв парасольку, але через вітер і велику інтенсивність за декілька хвилин був абсолютно мокрий. Із заздрістю дивився на власників чотирьохколісного транспорту (думка купити хоч якесь ржаве відро значно виросла)

п.с. ТС, дарма ти сказав про місцеві водойми. За день прийде сила, яка кричатиме "Мені пофік, де моя дитина купається, головне, що вона весела"

Опубліковано

В нас на Кравчука прочистили одну каналізацію. На другий день скомуніздили решітку .

Поки каналізація була завалена і решітки не було видно, все було на своїх місцях.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

І знову вплав на роботу з обіду )

Ще б люди навчились водні перешкоди долати... горе водії створюють затори бо бояться намочити бризговичок ззаду... і починається бездарна спроба розвернутися серед дороги. Через пару таких запізнився на роботу... що поробиш.

Самий більший плюс це те що днище помив )

Опубліковано

оперативно вони підсуїтились)

Чоловік сказав, що не дуже оперативно)))

Він там був. В дощ води було значно більше)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...