keepo Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:02 #1 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:02 Є думка з"їздити в Карпати на 2-3 дні. Власним авто. Нюанс: 2 вагітних жінки, тому варіанти типу 7км пішки по гірській дорозі до водоспаду не підходять Може хто знає непогану місцинку з постоялим двором і гарними краєвидами? Маршрути, явки, паролі? Буду вдячний.
Flower Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:09 #2 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:09 Село Ділове( http://uk.wikipedia.org/wiki/Ділове) гарне місце, там не треба ходити гірськими дорогами, гарні краєвиди.
keepo Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:23 Автор #3 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:23 Подивився околиці Ділового:- Рахів- водоспад ТруфанецьДоволі непогано...
Demeter Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:26 #4 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 07:26 А вагітним на кріселку теж не можна? Якщо можна то Подобовець був би нормальним варіантом: канатно-крісельна дорога за гарними краєвидами на Боржаву, водоспад Шипіт (туди пішки 300 метрів, так можна?). Жити можна тут або тут або пошукати самому тут. В Затишку влітку було 100грн за добу з людини зі сніданками.О, згадав. с.Яблуниця готель Панорама Карпат. Там то точно краєвиди атлічнєйші. З мого вікна був Хом'як, з сусідського Петрос-Говерла.
keepo Опубліковано 7 Червня, 2011 в 08:08 Автор #5 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 08:08 300 метрів навіть "нужно"
webmaestro Опубліковано 7 Червня, 2011 в 19:08 #6 Опубліковано 7 Червня, 2011 в 19:08 А вагітним на кріселку теж не можна? Якщо можна то Подобовець був би нормальним варіантом: канатно-крісельна дорога за гарними краєвидами на Боржаву, водоспад Шипіт (туди пішки 300 метрів, так можна?). Жити можна тут або тут або пошукати самому тут. В Затишку влітку було 100грн за добу з людини зі сніданками.О, згадав. с.Яблуниця готель Панорама Карпат. Там то точно краєвиди атлічнєйші. З мого вікна був Хом'як, з сусідського Петрос-Говерла.Боржава варта того щоб її побачити )))))) Нарахунок самого водоспаду Шипіт - то чесно кажучи не вразив - а от по канатці піднятись і подивитись на хребти це не перевершено
keepo Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:02 Автор #7 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:02 Знайомі радять їхати в Мукачево. А там по околицях. Хто що скаже?
Flower Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:23 #8 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 09:23 В Мукачево цікавий замок Паланок (http://uk.wikipedia.org/wiki/Замок_Паланок), але окрім нього не можу сказати що ще щось там таке є аж надто гарне. Хоча це можливо це у мене такі смаки...
Demeter Опубліковано 8 Червня, 2011 в 13:27 #9 Опубліковано 8 Червня, 2011 в 13:27 Знайомі радять їхати в Мукачево. А там по околицях. Хто що скаже? Екскурсій тьма : винний дегустаційний підвал в с.Середнє, руїни замку тамплієрів в тому ж Середньому, вище названий замок Паланок, термальний басейн в м.Берегове (та і там є винні підвали), замок Сент-Міклош в с.Чинадійове, в тому ж таки Чинадійово Мисливський Будинок Шенборнів. Всякі фішкі типу старовинних церков-монастирів не чіпав
sweetlena Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:37 #10 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 12:37 Знайомі радять їхати в Мукачево. А там по околицях. Хто що скаже? Екскурсій тьма : винний дегустаційний підвал в с.Середнє, руїни замку тамплієрів в тому ж Середньому, вище названий замок Паланок, термальний басейн в м.Берегове (та і там є винні підвали), замок Сент-Міклош в с.Чинадійове, в тому ж таки Чинадійово Мисливський Будинок Шенборнів. Всякі фішкі типу старовинних церков-монастирів не чіпав Шкода тільки, що вагітні того вина не дуже надегустуються, та й в термальний бесейн навряд чи влізуть
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.