Перейти до змісту

Все для Apple

artur4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

кришки на 4-ий айфон : біла = 40 грн. , чорна ( нова ) = 50 грн.

чохол силіконовий фіолетовий 3г/3гс = 30 грн.

чохли силіконові на 4-ий айфон ( салатовий і голубий ) = 35 грн.

чохол на 3г/3гс айфон ( чорний ) = 50 грн.

Перехідник на європейську розетку = 40 грн.

Перехідник на американську = 20 грн.

док-станція = 70 грн.

юсб шнур ( ориг ) б/у = 40 грн.

юсб шнур ( неориг , новий ) = 35 грн.

юсб шнур ( новий , ориг , запакований , з можливістю додатково заряджати блутус гарнітуру )

юсб шнур ( неориг , б/у ) = 30 грн.

юсб шнур ( ориг , б/у ) = 45 грн.

зарядка ( британська , ОРИГ ) = 130 грн.

зарядка американська неориг = 15 грн.

автозарядка = 40 грн.

коробка 3г 8гб ( ОРИГ ) = 100 грн

коробка 3г 8гб ( Ориг ) = 85 гн.

коробка 4 16 ( ориг ) = 70 грн.

навушники ( 3г , ОРИГ ) = 99 грн.

навушники ( 3гС , ориг ) = 140 грн.

Деталі за телефоном :

050-873-97-27

Дякую.

Опубліковано

Ти їх хоч раз ставив??? Бачив з якого вони матеріалу зроблені??? Нафіга таке лайно продавати взагалі? Но 4-й айфон кришка, китайська, але нормальної якості, буде вартувати від 150-170грн... а ті шо по 40-50 собі постав і похвались якістю :)

навушники ( 3г , ОРИГ ) = 99 грн.

навушники ( 3гС , ориг ) = 140 грн.

Не відрізняються абсолютно нічим, крім моділе сумісного телефона :) НУ і за 150грн оригіналу не буває. БУває лише кЄтай і не сильно якісний. Собі колись брав, тестив :)

Загалом же - з радістю буду співпрацювати з тобою по запчастинах до іФонів, но лише після того, коли якість і ціни будуть відповідними.

Опубліковано

mix_forever , навушники вийняті з комплекту від мого 3гс 32 гб , вони ориг. , просто я не ставлю ціну в 200 грн. , мені і 140 хватить , так само як і за 100 , не віриш , можу показати і ти сам побачиш , щоб потім не флудив і не писав !

і я не писав , що вони крутої якості , ориг = 400 грн. і більше , а 1:1 кришкі , в Росії , якщо переводити по курсу , то 120 грн. , хіба я зависив ціну *!?

Опубліковано

Ориг.корпусних частин , я не знайду , лише кЄтай є , але я не раджу ставити , якщо хтось і каже , що може дістати ориг. , то я думає , що це не реал , корпуси не продаються , лише можна купити мертвяка із нього зняти корпус , а так , це лише 1:1 копія не більше .

Опубліковано

Невірно.

Я ставив як оригінал, так і якісний китай. Єдина відмінність - в якісного китаю корпус троха потовщений в районі тумблера перемикання вібро, тому його буває проблематично включати\виключати.

Оригінальні кришки є і їх можна дістати. питання лише в тому, чи це оправдано, бо насправді різниці між якісним китаєм за 20у.о і оригіналом за 60у.о - ніякої. І то і то вироблене в Китаї, просто оригінал робиться на заводі-партнері Еппла, а неоригінал - де прийдеться :)

Опубліковано

Точно знаю, що оригінальна продукція Apple випускалася чи й досі випускається на заводі тайванської фірми Foxconn в Китаї. Дістати реально, але є деякі нюанси по цінам і термінам поставки.

Опубліковано

Саня , ось питай в mix_forever , він краще знає , просто я не міняю кришкі , я продаю з рідними , а ставити гавно і продавати як оригінал , то я не займаюсь таким .

Опубліковано

:) До чого тут

ставити гавно і продавати як оригінал
? Я айФони теж не продаю. Я їх людям ремонтую. І коли просять поміняти кришку, то завжди пропоную 2 варіанти - дорочий з оригінальною кришкою і дешевший з аналогом. Людина сама розуміє що купляє.

Правда є нюанс - я не ставлю 4-5 баксові кришечкі, які ти тут продаєш :) Китай теж буває різним.

Опубліковано

Невірно.

Я ставив як оригінал, так і якісний китай. Єдина відмінність - в якісного китаю корпус троха потовщений в районі тумблера перемикання вібро, тому його буває проблематично включати\виключати.

Оригінальні кришки є і їх можна дістати. питання лише в тому, чи це оправдано, бо насправді різниці між якісним китаєм за 20у.о і оригіналом за 60у.о - ніякої. І то і то вироблене в Китаї, просто оригінал робиться на заводі-партнері Еппла, а неоригінал - де прийдеться :)

Вибачьте за втручяння але Мікс ти незнаєш що навіть найдорожчі копії кришок дешевші за оригінал не томущо що вони просто зроблені не на тому заводі а тому що вони зовсім з іншого матеріалу ніж оригінал .Apple їх робить з якісного матеріалу звідци і їхня ціна.Юзав такі кришкі як ти ставив скажу що дійсно вони потовщені і це завдає вагомий дискомфорт .Наприклад якщо у тебе нема двосантиметрових нігтів або чьогось гострого під рукою то вимкнути звук доволі проблематичьно!

Також при невеличькому падінні ці кришкі відразу тріскають! Оригінал теж має таку біду але скажу чесно ненастікі як його китайський брат!

Опубліковано
Юзав такі кришкі як ти ставив скажу що дійсно вони потовщені

Ага. Я про то саме писав, но

Власне про якісні копії і мова :) в оригінала все стає кльово і траблів нема... окрім ціни.

Але. Досить уже цих перепалок. Кожен сам робить свій вибір.

Опубліковано

Якщо коротко, то в artur4ik'а дешевий кЕтай, серед якого інколи трапляються оригінальні аксесуари з комплекту поставки телефону.

Опубліковано

Якщо коротко, то в artur4ik'а дешевий кЕтай, серед якого інколи трапляються оригінальні аксесуари з комплекту поставки телефону.

З чого це ти зробив такий висновок ?! я не казав , що я кришкі вожу ориг. , я сказав , ориг.достану лише Б/У , нових я незнаю де брати , а аксесуари ориг. !

І до чого тут комплект телефону ?! я і так замовляю партію навушників , чи кабелів ( ОРИГІНАЛЬНИХ ) без комплектів і айфони продаю лише з ОРИГ. аксесуарами і з не міняними кришками , тачами і т.д.

Опубліковано

Як з чого? З твоїх повідомлень. Наприклад, перший рядок першого повідомлення теми:

Як ми вже вияснили, нова оригінальна кришка не може стільки коштувати. Навіть більш-менш якісні підробки коштують дорожче.

юсб шнур ( ориг ) б/у = 40 грн.

юсб шнур ( новий , ориг , запакований , з можливістю додатково заряджати блутус гарнітуру )

юсб шнур ( ориг , б/у ) = 45 грн.

Я так розумію, що це б/в аксесуари з комплектів оригінальних телефонів.

А це

юсб шнур ( неориг , новий ) = 35 грн.

юсб шнур ( неориг , б/у ) = 30 грн.

самий справжній кЕтай.

Може ти ще скажеш, що і це нове замовляв, разом з партією оригінальних навушників чи кабелів?

коробка 3г 8гб ( ОРИГ ) = 100 грн

коробка 3г 8гб ( Ориг ) = 85 гн.

коробка 4 16 ( ориг ) = 70 грн.

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...