Перейти до змісту

Куплю IDE вінчестер

AlexL8

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Терміново потрібен АТА вінчестер розмір 160 Гб можна більше в нормальному стані без бедів і інших помилок. Стандартно, потрібно дні 3 на перевірку. Мій телефон 0937260183

Опубліковано

Терміново потрібен АТА вінчестер розмір 160 Гб можна більше в нормальному стані без бедів і інших помилок. Стандартно, потрібно дні 3 на перевірку. Мій телефон 0937260183

160 - лишилась одна (дві забрали вчора). може щось підійде інше

Опубліковано
160 - лишилась одна

ну якщо це буде не дорожче 200 гривень то заберу.

P.S. народ уважно читаєм тему, мені потрібен ІДЕ вінчестер мінімум 160-ка ціна 200 гривень, можу докинути гривень 30 якщо більший об"єм, але бажано до 200 гривень.

Опубліковано

Напишу ще раз для бажаючих заробити на рівному місці (багато пишуть в лічку непотрібного)

Я купляю Б/У деталь (не нову за Екстра цінами типу памяті СДРАМ нової на 256 мб в 3 рази дорожчої ддр 3 в чотири рази більшого обьєму, мовчу за швидкість)

HDD 320 Gb Samsung 7200 SATAII 16mb SATA II 37 $ прибл 296 гривень

це ціна нового більшого об"єму зі швидшим інтерфейсом. Тобто якщо хтось бажає продати свій металолом і купити кращий комп"ютер на новій платформі (навіть якщо б/у, але можна і новий самої простої конфігурації воно буде краще набагато) - то за яку ціну він має продати свою 160/250 -ку?)

P.S. Рік тому сам продав свій комп"ютер і за ті ж самі гроші купив новий кращий. ЗА вашою логікою можна поміняти старий на новий і тобі ще доплатять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...