Перейти до змісту

Шукаю роботу на літо

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю працю на літо. Бажана робота з комп'ютерами. Роздача флаєрів і тому подібне не цікавить.

Досвід роботи:

-Досконале знання російської, української мов. Технічний та розмовний рівень англійської (порозумітися і поговорити можна)

-Операційні системи Windows, Unix (Ubunu xD ) та їх встановлення, налаштування.

-Робота, налаштування та адаптація практично з усім програмним забезпеченням.

-Робота з інтернетом.

-Набір тексту (250-260 символів в хвилину)

-Робота з графічними редакторами (Adobe Photoshop, GIMP, Paint.net), а також робота з векторними редакторами.

-Робота з відеоредакторами (Sony Vegas)

-Робота з аудіоредакторами (Sony Soundforge)

-Написання оригінальних текстів, художніх та технічних.

-Адміністрування веб-порталів, сайтів, форумів. Встановлення та налаштування практично усіх CMS (Drupal, Joomla, Datalife Engine, PHP BB3, IP.BOARD...)

-Знання та цікавлення усіма технічними новинками: мобільні телефони, смартфони, ігри, технології, аудіо, відео.

-Знання Pascal, Basic, Delphi, PHP.

-Робота з 3D редакторами (початковий рівень, 3D Max, Google SketchUp і в ТОМУ ЧИСЛІ З БЕЗКОШТОВНИМ ЛІЦЕНЗІЙНИМ ПАКЕТОМ "Blender" ТА "Sculptris")

Підробляю фрілансером, геймдизайнер в одній соціальній flash-грі (в соціальній мережі). Навчаюсь швидко. Чекаю пропозицій.

Вік: 15 років (робота у вільний від навчання час)

Mail: [email protected]

Телефон: в приватні повідомлення.

Блін, забув дописати MS Word, Exel, Power Point (2003, 2007), куди ж без них, а також їх безкоштовний аналог "Open Office"

Опубліковано

мне кажется немного странным то,что в 15 лет такой список опыта.мутно...

getto

зайди ко мне на роботу.посмотрю на тебя

Опубліковано

мне кажется немного странным то,что в 15 лет такой список опыта.мутно...

getto

зайди ко мне на роботу.посмотрю на тебя

Не то

Был бы ты ранее). Так вот, я до сих пор занимаюсь разработкой игр и получаю хоть какие-то гроши-копейки. Игровой дизайн заставил меня работать со всеми нужными инструментами.

Я думаю нам тут не нужны мапперы и гейм-дизайнеры

Опубліковано

Интересует гейм/левел дизайн. Постучался в асю.

У тебя даже аватарка с Ogre 3D Engine ;)

Буду рад работать в данной специфике. Игровая индустрия - моя мечта)

Опубліковано

Ап. Могу писать различные тексты, статьи. Широкий кругозор, письменная грамматика и свой взгляд при себе имеется. Почти отличник, человек творческий. Могу и на английском шпрехать если нужно)

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ох, може комусь таки треба допомога? Пропонуйте уcі варіанти, окрім роздавання флаєрів на вулицях. Займаюся трохи розробкою сайтів (приклад udkdev.ru та gamedev.org.ua

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...