Перейти до змісту

Цікаво

fedot

Рекомендовані повідомлення

От мені цікаво, ці події - ретельно спланована акція, яка має на меті припинити існування ВО Свобода, чи просто "дурка", яка нічого особливо не означає. Яка ваша думка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно напевне сказати одне - це була

ретельно спланована акція
, це навіть Могильов визнав

Правда можу сказати що я читав про плани Маркова походу на Львів ще при піздньому Ющенку.

яка має на меті припинити існування ВО Свобода

Ви хотіли сказати заборонити? Це не і одне і те саме. Якщо це реальне обєднання а не соплєжуї. Я думаю це був би подарунок тимошенко, а отже обєднанню українців, так що думаю цього ніколи не буде. Свободі можна не хвилюватись.

Да і думаю це був би подарунок і Свободі - ну пройде в парламент пару чоловік, глобально нічого не дасть, а партія почне загнивати, як КПУ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

піздньому Ющенку

А Ю_щенко справді піздній :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви хотіли сказати заборонити? Це не і одне і те саме. Якщо це реальне обєднання а не соплєжуї. Я думаю це був би подарунок тимошенко, а отже обєднанню українців, так що думаю цього ніколи не буде. Свободі можна не хвилюватись.

Да і думаю це був би подарунок і Свободі - ну пройде в парламент пару чоловік, глобально нічого не дасть, а партія почне загнивати, як КПУ...

головне аби тих пару чоловік пройшло..а потім їх буде все більше і більше.....

а на рахунок заборони ВО Свободи: це дійсно їхня мета....як Росії так і проросійський партій(ну ви зрозуміли про кого я)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ШО? ОПЯТЬ? Опять "дєнь пабєди"?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можно напевне сказати одне - це була

ретельно спланована акція
, це навіть Могильов визнав

Правда можу сказати що я читав про плани Маркова походу на Львів ще при піздньому Ющенку.

яка має на меті припинити існування ВО Свобода

Пане Korting....Я просив висловити свою думку стосовно чітко заданого питання. У вас же знову щось схоже на флуд (?)

П.С. Я не хотів сказати, я сказав. І саме так, як і було сказано, а не інакше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, ми флудимо, помірковано обговорюємо, а тим часом:

Навчання стало неможливе, всі предмети ведуться расєйскай мовою, доповідні державною мовою вже відмовляються приймати навіть. По всій Одесі з'явились рекламні борди типу "Храні рускій язик".

Хлопці, все добре, але чи не виріжуть нас, українців, в Одесі????? На вулицях б'ють наших, страшно б'ють. Реально слова боюсь зронити бо не доживу та не приїду...

Це страшна правда, а більшість не бачить точніше, не хоче її бачити. По одеському АТВ відкрито закликають винищувати українців. А ми флудимо, ми помірковані, якби провокацію не влаштувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, ми флудимо, помірковано обговорюємо, а тим часом:

Навчання стало неможливе, всі предмети ведуться расєйскай мовою, доповідні державною мовою вже відмовляються приймати навіть. По всій Одесі з'явились рекламні борди типу "Храні рускій язик".

Хлопці, все добре, але чи не виріжуть нас, українців, в Одесі????? На вулицях б'ють наших, страшно б'ють. Реально слова боюсь зронити бо не доживу та не приїду...

Це страшна правда, а більшість не бачить точніше, не хоче її бачити. По одеському АТВ відкрито закликають винищувати українців. А ми флудимо, ми помірковані, якби провокацію не влаштувати...

не знаю що там показують, але два роки тому коли був в Одесі то мене назвали націоналістом лише за те що я приїхав до них і розмовлю ТАМ українською мову, не враховуючи на те що місто наповнене представниками інших національностей, котрі абсолютно спокійно спілкуються на своїх і ніхто націоналістами їх не називає.

Тут дехто пише - знову 9-транвя - ні не знову - бо це глобальна проблема, просто на подібні свята вона вспливає більш гострішим кутом ніж ми бачимо у буденному житті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але є і плюс таких акцій - все більше "простих" людей переконуються в необхідності розділу України

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пане Korting. Хочете флудити - в іншу тему. Хочете обговорювати щось серйозне з вашої точки зору - створіть тему...Заздалегідь дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...