Перейти до змісту

Тонировка авто

Therion

Рекомендовані повідомлення

Хочу затонировать свою машину. Звонил на Волыньавто там 100$, но пленка американская и дают 8 лет гарантии от выгорания. Это цена а) Нормальная; б)Высокая; в) Низкая.

Посоветуйте где лучше.

Заранее благодарен за Ваши ответы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К лету готовишся? :smile3: Олежик зачем тебе 8 лет гарантии, ты на 9-ке буш не более 1.5 года кататься, а потом купишь Ланос с кондюхой и все нормал будет.

Мне рекомендовали ШАФО (вроде так называеться), за Филичитой та шо возле проминя там спроси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А !!!!

З.Ы.

у меня кандёр ....

и тонировать не собираюсь :smile3:

!!ночью с тонировкой = без зеркал !!

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, лето без кандера - халявная сауна :-).

2 DefJamaica: Я не Dark Black брать буду, а так, слегонца, что б сильно салон не нагревался :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 DefJamaica: Я не Dark Black брать буду, а так, слегонца, что б сильно салон не нагревался :-)

Не поможет, вози с собой холодильник ии меняй на мафинку с кандюхой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты че, гониш, прикинь какой удлинитель иметь надо....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя машина затонована плівкою "чорне дзеркало" вже майже три роки тому. За цей час не вигоріла, тільки кілька подряпин "заробила". І вночі нормально їздити, і вдень сонце не гріє салон і не сліпить очі. До того ж їздити набагато комфортніше -- їдеш собі, в носі колупаєшся, а тебе ніхто не бачить <_< і в салоні будь-що покласти можна, ніхто не заглядає що в мене там лежить.

Тонував в Руслана "Пльонкі", на кічкарівці. Кому цікаво -- тел. (050) 160-99-00. Принаймні ще півтора року тому цей телефон був :angry:

В нього тонується дуже багато толкових махин. Він перший в луцьку почав тонувати вікна в дверях, не розшиваючи самих дверей. Гарантію дає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай-те почнем з того що чорний колір наоборот приятгує сонячні лучі і бльше нагрівається....ніколи не замічали аткого що чорна машина нагрівається більше як світліша??

і по -друге я особисто не буду тонірувати машину-не хочу з машини гробовоза робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай-те почнем з того що чорний колір наоборот приятгує сонячні лучі і бльше нагрівається....ніколи не замічали аткого що чорна машина нагрівається більше як світліша??

і по -друге я особисто не буду тонірувати машину-не хочу з машини гробовоза робити...

Ты ты шо (с) <_<

Там еще вроде по-трете есть, тонированная машина пропускает меньше солнечных лучей в салон тем уменьшаеться подогрев салона машины. Тонированное стекло способно отражать до 80% тепловой солнечной энергии

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не помагает даже и ДАРК БЛЄК !!!!!

чем темнее !!! тем сильнее грееться салон :)

я летом выхожу из дому ...

врубаю кандюху ...

иду пью чай .. кушаю ...

через мин 15 сажусь в холодную тачку и вперед :)

так же и зимой :)

тока тут печка фигурирует :)

З.Ы. я против тонировок :) по крайней мере передних боковых ....

задние можно .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не спорю, салон нагревается в любом случае, но сиденья и двери так не накаляются, что до них дотронуться невозможно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придумал бы кто то охладитель/нагреватель руля :smile-zachot:

а то пля летом не возьмешся .. гарячий ..

зимой .. с точьностью наоборот :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придумал бы кто то охладитель/нагреватель руля :smile3:

Підігрів руля існує, і досить давно. Зокрема в дорожчих комплектаціях BMW року з 1997го починаючи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот, начали с тонировки, а закончим:" а было бы хорошо, что б силой мысли машина сама...." :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їдь до Рулі "стекляшкина" в нього якість... 100у.о. така такса, плівка якісна тай у темну пору часу з нею їздити більш безпечніше. Хоч в мене машина затонована не дуже темною плівкою але-ж вночі я приспускаю бокові вікна коли здаю назад... А в іншому тільки+++++++++++++

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Два глоси в пользу Рулі стєкляшніка, а це вже шось значить :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую. Два глоси в пользу Рулі стєкляшніка, а це вже шось значить :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Хочу задзеркалити балкон, де купити продешевше плівку хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ''Формулі'' попитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(оффтоп) А как сейчас к тонировке относится наша доблестная милиция?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і ще я скажу пару слів. Тонувати однозначно в Руслана. В нього якість, якість і ще раз якість. Сам тонував в нього пройшло вже десь біля 4-х років пльонка як трималася так і тримається і не вигоріла навіть. Потонував мені машину десь за 1,5-2 години!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задзеркалив балкон, температура впала десь на 6 градусів, незнаю точно бо не заміряв до цього, кулєри раніше розривались, і не було чим дихати, так що раджу тим кому сонце світить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

задзеркалив балкон, температура впала десь на 6 градусів, незнаю точно бо не заміряв до цього, кулєри раніше розривались, і не було чим дихати, так що раджу тим кому сонце світить.

Была такая мысля, но встали проблемы:

1. кактусы/цветы - им нужен свет

2. ночью как в ж... у негра, из окна тачки не видно (

P.S. уж лучше жалюзи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...