Перейти до змісту

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

Newskaja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Редакція журналу позитиву "ЛИШЕ НАСОЛОДА" запрошує на роботу менеджерів, дизайнерів, фотографів, журналістів. Заробітня платня від 1000 грн.

Вимоги:

- Комунікабельність

- Відповідальність

- Активність

- Цілеспрямованість

- Вік від 21 року.

Контакти: (099)425-17-90, (099)22-912-60, (0332)297529.

Опубліковано

хороший журнал!

А веб-сайт у вас є? І взнати би точки розповсюдження... А то журнал добрий, а де дістати - не ясно.

Опубліковано

Цікава пропозиція!

Наприклад ваканція фотографа, Ви забезпечуєте фото-інструментом для реалізування потреб журналу?

Опубліковано

хороший журнал!

А веб-сайт у вас є? І взнати би точки розповсюдження... А то журнал добрий, а де дістати - не ясно.

Сайт в розробці. Шо-небудь робити немає бажання.Як робити - то вже з толком!

Опубліковано

хороший журнал!

Сайт в розробці. Шо-небудь робити немає бажання.Як робити - то вже з толком!

Стосовно розповсюдження: по юридичними адресам, кафе,бари, ресторани, оздоровчі комплекси, салони краси і т.д.. Журнал можна придбати на точках продажу, можна передплатити через Укрпошту, можна придбати через Press POINT.

Цікава пропозиція!

Наприклад ваканція фотографа, Ви забезпечуєте фото-інструментом для реалізування потреб журналу?

Нам фотограф потрібен нештатний.

Опубліковано

дуже приємно читати далі :) зп 7/8 - 1000 грн... аж сльози від радості навернулись :)

Редакція журналу позитиву "ЛИШЕ НАСОЛОДА" запрошує на роботу менеджерів, дизайнерів, фотографів, журналістів. Заробітня платня від 1000 грн.

Читайте правильно!

Опубліковано
Тут на форумі є багато фотографів, якщо ви збираєтеся купувати фото я думаю вас забезпечать матеріалом.
Опубліковано
Тут на форумі є багато фотографів, якщо ви збираєтеся купувати фото я думаю вас забезпечать матеріалом.

Нам фотоматеріал якшо треба - знаємо, де взяти. Але є клієнти, котрі хочуть індивідуально розроблену рекламу, в яку включається зйомка.

• 4 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

ви ще в пошуках?

так і співпрацюєте нині з Інфостайлом?

1 дизайнер вже є. Ми розширились - потрібно ще 1-2 дизайнера.

З Інфостайлом вже не працюємо.

Опубліковано

Я відсилала резюме з адреси [email protected]

не підійшли?

Зі вказаної Вами адреси листів не було. Відправте повторно.

ви ще в пошуках?

Цікавлять працівники на вакансію менеджера. Таке враження, що нікому робота не треба...

Опубліковано

не підійшли?

ви ще в пошуках?

Цікавлять працівники на вакансію менеджера. Таке враження, що нікому робота не треба...

повір, зара брак менеджерів. Ми вже декілька місяців шукаємо, достойних кандедатур мало, а останім часом взагалі народ не цікавиться вакансіями. Зара такий період, літо. Людей треба ще зацікавити, шоб вони якось відреагували на вакансії )

Опубліковано

не підійшли?

ви ще в пошуках?

повір, зара брак менеджерів. Ми вже декілька місяців шукаємо, достойних кандедатур мало, а останім часом взагалі народ не цікавиться вакансіями. Зара такий період, літо. Людей треба ще зацікавити, шоб вони якось відреагували на вакансії )

Олег, а як ще можна зацікавлювати людей, окрім як зп.- ставка + процент, перспектива карєрного зросту, робота в нормальному офісі, з навчанням та тренингами???

cleardot.gif[email protected]

електронка правильна?

Все правильно.

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...