Перейти до змісту

Рабство в Україні?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://life.pravda.com.ua/society/2011/04/8/76683/

Інформація, зібрана до цієї статті скомпонована з розповідей багатьох людей, які живуть, жили на південному пасмі Донецького кряжу або відвідували його в останні роки.

Почувши про це вперше, я спробував знайти максимум незалежних коментаторів кожен з яких розказав би своє бачення цієї проблеми. Але всі, крім звісно чиновників, розказали одну і ту ж історію. Жоден чиновник районного або обласного рівня на тему цієї статті не сказав ні слова.

З розповідей цих безіменних в статті людей мені вдалось скласти досить дивну картину життя в одному з найбільш забутих куточків України. Наша розповідь присвячена південній та східній околицям Свердловського району Луганської області - крайній південно-східній точці України.

Розрізняю через бінокль сараї колишнього колгоспу. В сараях знаходяться більше тисячі овець і раби, які їх доглядають. І так триває не одне десятиліття. Але нікому до цього діла нема. Хоча я знаходжусь в Україні і більшість її громадян моя розповідь щонайменше здивує.

Такі от цікаві речі творяться в країні з курсом на євроінтеграцію. Чесно кажучи, вперше почув про таке...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люмпин донбаса что вы хотите. они голосовали за яныка потом стояли на майдане))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOAD, стаття не про них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOAD, стаття не про них.

я прочитал статью, суть в том что им нужна раша, мне как бы не хо тут хачей видеть, а они будут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"они голосовали за яныка потом стояли на майдане" - вони голосували? раби не голосують, раби працюють і їдять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shok.gifНету слов.Одни мысли и то матом
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Євросоюз, кажете...

Кх-Кх...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття викликає шок!

Пам'ятаю, як на початку 90-х років в Луганській області корейці використовували дешеву місцеву силу на баштах (вирощували кавуни). Гроші людям платили і про жодне рабство мова не йшла.

Ситуація, яка викладена в статті, повністю дисгармоніює зі словами ВФЯ 7 квітня у ВР:

"Щоб докорінно змінити ситуацію, ми повинні побудувати демократичну модель політичної системи та сучасну, конкурентну державну владу. В їх основі – верховенство права, розвинена правова культура, збалансована представницька демократія, сильне самоврядування, ефективний державний менеджмент".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття викликає шок!

Пам'ятаю, як на початку 90-х років в Луганській області корейці використовували дешеву місцеву силу на баштах (вирощували кавуни). Гроші людям платили і про жодне рабство мова не йшла.

Ситуація, яка викладена в статті, повністю дисгармоніює зі словами ВФЯ 7 квітня у ВР:

"Щоб докорінно змінити ситуацію, ми повинні побудувати демократичну модель політичної системи та сучасну, конкурентну державну владу. В їх основі – верховенство права, розвинена правова культура, збалансована представницька демократія, сильне самоврядування, ефективний державний менеджмент".

От якби це були дійсно його слова то можливо щось би і контролювалось, але якщо він і гадки немає про що він там читав - то ситуація незміниться в будь-якому разі!

Хоча якби і мав то ситуація таж :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...