Перейти до змісту

Візьму на роботу менеджера з організації транспортних перевезень


Lenka1990

Рекомендовані повідомлення

Приватний перевізник візьме на роботу менеджера з організації транспортних перевезень, тобто людину, яка буде здійснювати пошук завантажень для транспортних засобів і організовувати їх роботу. Нормований робочий день, у Вас буде можливість на даному робочому місці мати ще додатковий заробіток, займаючись експедируванням інших транспортних засобів. Бажано досвід роботи у транспортних компаніях. Деталі за телефонами: (095) 384-51-05, (050) 95-21-600.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

займаючись експедируванням інших транспортних засобів

передбачаються відрядження по Україні? (актуально для тих, хто любить невисипатись в вантажівках)

в таких випадках на кого лягають витрати по розвантажуванню фур під час руху в рейсі? Перевезення вантажів страхуються? (CMR,ТТН)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

експедиції займаються пошуком завантажень для трансп. засобів, Ви плутаєте це поняття із роботою експедитора! Додатковий заробіток Ви матимете завантажуючи машини, які не відносяться до нашого під-ва, в людей, які працювали у цій справі зазвичай є вже певна база клієнтів, з якими ми дозволяємо працювати, головне, щоб не Ви могли поєднувати свої прямі обов'язки із додатковою роботою. Ще раз наголошую, що нам потрібні люди із досвідом роботи! Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...