BanderaLutsk Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 10:38 #1 Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 10:38 Знову подав позов про скасування постанови даїраста.Прийшла ухвала про провадження, суддя Пахолюк А.М. - хто з цим(цією) суддею мавсправу? До чого готуватись?
bogdan Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 13:36 #2 Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 13:36 Готуйся до ретельного розгляду справи, з дотриманням всіх правил, викликом учасників і т.д. Халяви не буде. Мені штраф відмінив, але було два засідання. Працівник ДАІ не прийшов, адвоката ДАІ також не було, але двічі робив запит в ДАІ щоб надіслали протокол, тому що мені його не видали на руки, була тільки постанова. Суддя молодий, новопризначений, старається. Якщо доведеш свою невиновність - думаю що скасує постанову.
yu2007 Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 14:47 #3 Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 14:47 Постанову скасував, попередьо вислухавши мого свідка. Перед судом ознайомився з ухвалами цього судді в єдиному державному реєстрі судових рішень, щоб мати про нього якесь уявлення, і іншим раджу так робити (хоча ухвали по мені пізніше так і не знайшов).Питання ставив каверзні і багато, причому спочатку до мене, а згодом ті самі до свідка. Як каже Богдан, "готуйтесь до ретельного розгляду".
BanderaLutsk Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 17:32 Автор #4 Опубліковано 5 Квітня, 2011 в 17:32 Дякую за відповіді. Те ,що до засідання потрібно готуватись мене навчив Ковтуненко Ну і ,власне, це перша ухвала про провадження, яку я отримав в бумажному варіанті поштою. От і вирішив людей попитати за "його честь"...
BanderaLutsk Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 06:21 Автор #5 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 06:21 Ну от, в четвер відбулось слухання. Суддя цільком адекватна людина. Мені здалося, що моє буркотіння його трішки втомило Обійшлося без каверзних питаннь і свідченнь свідка. Постанову скасовано .
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.