drozl Опубліковано 20 Березня, 2011 в 08:57 #1 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 08:57 Привіт всім. Куплено ноут Pavilion DV6, стоїть 7-ка 64-bit. Основна незручність - дебільна розбивка диска: , тобто системний розділ - другий по-списку (повільніший) і займає магже 300 гіг, що незручно при бекапах. Питання по-суті - чи можна використати Partition Magic для resize і Acronics TrueImage для перегрузки образів з диску на диск? P.S. Логічно було-б скористатися якимось LiveDVD основаному на win 7, але гугль знайшов всього 1 такий, і без цих програм.
fog Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:12 #2 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:12 А як на рахунок перебить вінду, розбивши диски як хочеться і ввести ліцензійний серійник з нижньої кришки ноута?
drozl Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:57 Автор #3 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:57 Боюсь не понастроюю всіх "рюшечок", яких вагон Тай час.
Da_Vin4i Опубліковано 20 Березня, 2011 в 11:56 #4 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 11:56 Tum@n - каже правду - буде набагато проще. без ніяких замудрьонів і ризику втратити інфу.міняй вінду- все форматнеш і розіб*єш як собі бажаєш.
Witiok Опубліковано 20 Березня, 2011 в 12:07 #5 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 12:07 ні в якому разі не можна використовувати Partition Magic. Можна Acronis DiskDirector або ж GParted. Я думаю кращий варіант дій такий: 1. Скачуєш з торентів і встановлюєш Acronis DiskDirector і Acronis TrueImage Home. Підключивши зовнішній накопичувач скидує туди повний клон всього вінта станом на зараз. Створюєш завантажувальний диск або флешку(там є така ф-ція).2. Перерозмічаєш з допомогою ADD прямо в вінді як заманеться. Коли все зробить і все працює нормально - вбиваєш(або залишаєш) той страховочний образ який скинув на зовнішній накопичувач.
Yuraul Опубліковано 20 Березня, 2011 в 12:58 #6 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 12:58 Перерозбити можна тим же акронісом. Але врахуй, що на отому першому розділі на 200 мегабайт лежить загружчик і т. д., його не варто чіпати. Оцей рекавері можна грохнути, якщо не плануєш користуватись вбудованим відновленням. Хоча штука дуже зручна.Я так розумію, основна незручність полягає у тому, що всі дані і сама вінда на одному диску. Зроби дефрагментацію того диска, постарайся, щоб там побільше вільного місця, візьми загрузочний диск з яким-небудь акронісом і можна перерозбити: спочатку зменшити диск, де стоїть вінда до потрібного розміру (але щоб не менше, ніж займають усі дані, які там є; дані між дисками акроніс перекидати не зможе), потім грохнути всі непотрібні розділи і на цьому місці створити один великий. Це може зайняти багато часу не лякайся.От, власне, тому перевстановлення вінди, котре вже радили, є дуже хорошим варіантом.Якщо є якісь критично важливі дані, їх треба на час оцих операцій скинути на окремий носій, бо раптом що.
drozl Опубліковано 20 Березня, 2011 в 13:06 Автор #7 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 13:06 Всім дякую, буду бекапитись, потім гратися...На жаль з невідомих причин не можу плюсанути нікого.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.