Перейти до змісту

Здичавіння УА

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Богатые люди - в основном русскоязычные

Что то мне кажется, что в таком спектре говорить несколько примитивно. Сомневаюсь что бы абсолютное большинство богатых людей навязывало русский язык. Окружающие при общении с такими скорее сами переходят на язык богатого человека. Но вот что интересно нужно ли это богатым? (пропаганда, русификация и т.д.) Лично я сомневаюсь, потому как их больше интересуют деньги чем язык.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж ти тут буцім Україну захищаєш від троллів- то уже ж будь ласкавий.

якраз і ні, якби я вирішив захищати Україну взяв би снайперку та почав би відстріл: Бузина, Богословська, Колесніченко, Корнілов, Табачник - це список по свіжій пам’яті, + ще декілька шкідливих для суспільсства персон шмальнув би. Я впевнений що відсутність цих гнойників відчутно полегшило б розвиток українського суспільства.

А на даний момент я лише відстоюю (хоч це й надто голосне слово) ідею українського патріотизму тут на форумі, на який почали вже вішати всіх собак включно з економічними негараздами країни.

попри??????а чи не це не один з головних чинників???

тобто високий рівень один з основних чинників патріотизму? Вважаю ні.

Як на мене то патріотизм засвоюється з молоком матері, мале дитя дивиться як ставляться батьки до мови, країни, народу, ... і отримує такі ж погляди. А в якому економічному стані той патріотизм - це другорядне, я згоден що з тугим гаманцем можна купити собі більше вишиванок, більше прапорів і іншої атрибутики, але за гроші не купиш світогляд.

Борців за Україну УПА, ОУН, бандерівців я вважаю істинними патріотами, а як відомо їх рівень статків був невисоким. Так що статки вважаю другорядним.

В то время, как Вячеслав Чорновил водил нас на митинги, где мы пели Ой у лузі червона калина, комсомольские функционеры захватывали банки, приватизировали заводы, теперь они богатые люди, они влиятельные, они могут диктовать моду"

Банальне підтасовування понять а по-простому наперсточничество. Тому що вроді не явна брехня і разом з тим логіка абсурдна: будеш співати про червону калину - будеш голим-босим, будеш красти, захоплювати, вбивати - станеш богатим та впливовим.

*записує прізвище Герман до свого розстрільного списку*

Визнаючи те що більшість українських капіталів було створено саме описаним Ганзьою способом (цього б не знати прес-секретарю голови бандюганської партії) але для чого протиставляти це патріотизму??? До чого взагалі патріотизм до криміналу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв би снайперку та почав би відстріл

от такі розмови школярики і ведуть на перервах:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Богатые люди - в основном русскоязычные

Что то мне кажется, что в таком спектре говорить несколько примитивно. Сомневаюсь что бы абсолютное большинство богатых людей навязывало русский язык. Окружающие при общении с такими скорее сами переходят на язык богатого человека. Но вот что интересно нужно ли это богатым? (пропаганда, русификация и т.д.) Лично я сомневаюсь, потому как их больше интересуют деньги чем язык.

нав"язувати не треба. але на що швидше даш гроші? на дійство мовою, якою не говориш?чи на виставу чи концерт російською? а докумнетацію в компанії якою вестимуть? скорше, зручною шефові. і теде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще чомусь в благополучних Каталонії та Ірландії, де високий рівень життя гостро стоїть національне питання.

І ще чомусь в НЕблагополучних Росії та Україні, де НЕвисокий рівень життя гостро стоїть національне питання... :g05:

От і я кажу що рівень благополуччя найменшим чином стосується рівня патріотизму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ты знаешь, не только школьники... годике так в 95, когда все уже погрязло в куче, был свидетелем разговора 2 военных, оба полковники и оба срочно стали не удобны УА. Один из них был политруком (в отличии от людей с промытыми мозгами которые думают что среди них были одни идиоты знаю таких что ими не были). Так вот он моделировал ситуацию, что в парламенте не плохо было бы посадить снайпера, заснул на заседании - расстрел; предложил программы, - запустил, вложили деньги, - не пошло - расстрел (и что бы все обязательно в прямом эфире показывали). А в холле ВР предлагал электрический стул поставить, и устраивать показательные казни депутатов для депутатов. Говорил он что это бы срочно снизило бы количество не только депутатов но и кандидатов в депутаты и КАЖДЫЙ ощутил бы что в стране хотят навести и наводят порядок... Второй полкан не имел что возразить )))), а я в то время еще не пил...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нав"язувати не треба. але на що швидше даш гроші? на дійство мовою, якою не говориш?чи на виставу чи концерт російською? а докумнетацію в компанії якою вестимуть? скорше, зручною шефові. і теде.

а они должны кому то давать деньги?

а документооборот компании - это ее внутреннее геморроидальное дело. скажем у многих компаний в Украине с западным капиталом он ведется на английском, но вся официальная переписка с госорганами на украинском, и что?

я, извини, не понял сути твоего выпада...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1300112693' post='1052330363']

о чьом ти? які розстрільні списки? мультіків передивився?

На владу слід дивитися крізь оптичний приціл, а не телевізор!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Притопали до досить відомої тези: від влади, яка принесе економічну стабільність, а тим паче зростання, народ прийме будь-яку ідею, якою б абсурдною вона не була.

При всіх інших варіантах маємо бородьбу лозунгів і державних ідей. Це зараз і в нашій країні відбуваєця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а документооборот компании - это ее внутреннее геморроидальное дело. скажем у многих компаний в Украине с западным капиталом он ведется на английском, но вся официальная переписка с госорганами на украинском, и что?

це не випад, а спроба пояснити. ніхто не повинен. але хто дає гроші на концерти, фестивалі, вистави, шоу? тобто, на ті культурні чи навколокультурні події, що і створюють певне мовно-інформаційне тло?ті, у кого ті гроші є- багаті люди. і якщо серед багатих більше російськомовних, то відповідно вони на свої гроші замовлять відповідну "музику". чи ж це не очевидно? Тому Эммануил Гидеонович, замовляє "качественную отечественную музыку"(Дєнь радіо, хто не помне), а на Країну мрій дає гроші іноземна компанія Кока-Кола. Бо у наших грошей нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо наші, котрі вибились в багаті- вважають українців лохами.Лох , до речі означає селянин.

,,А найбільше розпинають свої царенята.,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але хто дає гроші на концерти, фестивалі, вистави, шоу? тобто, на ті культурні чи навколокультурні події, що і створюють певне мовно-інформаційне тло?ті, у кого ті гроші є- багаті люди. і якщо серед багатих більше російськомовних, то відповідно вони на свої гроші замовлять відповідну "музику". чи ж це не очевидно? Бо у наших грошей нема.

деньги дают, в основном, те, кто рассчитывает что то с этого поиметь впоследствии (авторитет, определенное влияние, те же деньги) ибо альтруисты в основном повывелись.

дальше - на вскидку (не претендую на правду) соотношение популярности укр/рус язычных (репертуар) персон думаю порядка 15/85 %. или ты думаешь что пупку-барыге интересно раскручивать мегаталант, каким бы он не был ураиноязычным/родным. поскольку общеизвестно что богатые люди - экономные люди, думаю, что им для самовыражения проще нанять раскрученного русскоязычника.

З.Ы. Вообще то мне кааца что лет через 10 ситуация в корне поменяется, у бомонда станет модно говорить по украински с киевским акцентом, что бы так сказать показать что они близки с народом. И что самое интересное, к тому моменту всем уже будет абсолютно насрать на каком языке говорят богатенькие элои, а на каком морлоки, потому как пропасть между ними будет ужасающе огромна.

З.З.Ы. В "у наших" деньги есть, просто им надо прогибаться перед теми у кого их больше... Так что Родина Батьківщиною, а деньги грошима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв би снайперку та почав би відстріл

От менше б створювали серверів з CS, то не тягнулись би до "снайперки", а книжки читали ))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Притопали до досить відомої тези: від влади, яка принесе економічну стабільність, а тим паче зростання, народ прийме будь-яку ідею, якою б абсурдною вона не була.

При всіх інших варіантах маємо бородьбу лозунгів і державних ідей. Це зараз і в нашій країні відбуваєця.

Знаєш не погоджусь, я досі вірю, що український народ не стадо баранів, яке буде бігти до корита чи куди його криком поженуть. А з твоєї тези саме це і вимальовується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

или ты думаешь что пупку-барыге интересно раскручивать мегаталант

у пупків теж є емоції, як не дивно це звучить. Ось невеличкий приклад: перемога Руслани на Євробаченні багато в чому стала можлива тому, що один пупок-барига дав їй грошей на підготовку і поїздку. без пєара і трубного гласа.це стало відомо уже пост-фактум, та й то не у звичній на сьогодні манері.

ну твої слова про модну українську та Богу у вуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Твоя правда, лише невелика ремарка. Більшість компаній із "західним капіталом" в Україні підпорядковуються представництвам компаній із "західним капіталом" у тій же Росії. Невже ти хочеш переконати, що росіяни звіти з України англійською читають. Про офіційний документообіг з державними органами влади згоден, псує він на законодавчому рівні життя теперішнім чиновникам, які і прочитати з листочка українською правильно не можуть. Правда уточнення, в КМДА приймають звіти радо і російською, більш радо російською (не потрібно із словником сидіти).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...