Перейти до змісту

Продам Нікон Д3100 кіт 18-55

xpublic

Рекомендовані повідомлення

Апарату 1 міс, не "сірий", гарантія 2 роки від Нікон!!!

~500кадрів, 670уо, сумка в подарунок

прична: Перехід на іншу систему.

Розгаляну варіанти обміну на кенон 50д, 60д, 7д, 5марк

ICQ#: 341-110-118

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі в офіційних дистрибюторів Нікон в Україні ця камера зараз коштуе 700уо для дилерів. Я колись так само довго вагався з D5000 чи переплачувати за офіційну гарантію,

і купив в АЛЛО з офіційною, коли виявилась славнозвісна проблема з Д5000 перших випусків, то без проблем за два тиждні мені її вирішили. Знайомий 550го кенона й досі

раз в квартал нічним експресом "Розетці" катає на вирішення проблеми з юстіровкою тушкі і обєктива, зекономив 30уо при покупці здається, і за рік ше жодного чтікого кадру не зробив :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі в офіційних дистрибюторів Нікон в Україні ця камера зараз коштуе 700уо для дилерів. Я колись так само довго вагався з D5000 чи переплачувати за офіційну гарантію,

і купив в АЛЛО з офіційною, коли виявилась славнозвісна проблема з Д5000 перших випусків, то без проблем за два тиждні мені її вирішили. Знайомий 550го кенона й досі

раз в квартал нічним експресом "Розетці" катає на вирішення проблеми з юстіровкою тушкі і обєктива, зекономив 30уо при покупці здається, і за рік ше жодного чтікого кадру не зробив :mdr:

Друг автора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг автора?

ні ми не знайомі, в мене нікон д5000, поки міняти не збираюсь

і шось мені підказує шо ти його фотик також купувать не збираешся, так, аби пи******* шось.

хто має прайс наприкоад Юга, може підтвердити вартість легально ввезеного.

зайшовши на сайт в США адорами чи В&H, можна з легкістю відслідкувати закономірність комплектів і цін що продають наші інтерент магазини, але там есть позначка Рефабрішед або Ремануфактуред

якої вже не має на сайтах наших інтерент магазинів, які в свою чергу дають гарантію під своє чесне слово, яке потім в разі поломки, відкликання партії виробником,

чи необхідності юстіровки камери вилазить боком покупцеві який зекономив 30-50уо.

P.S. навіяло....

Американский форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе отвечают.

Израильский форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе задают вопрос.

Украинсикй форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе долго рассказывают, какой ты мудак.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І вам я не друг,тому мені не тикайте.

Фотоапарат я купувати буду якраз,тому в цю тему і зайшов.

Спорити з вами не збираюсь. тому що опустять до свого рівня і переможуть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апарату 1 міс, не "сірий", гарантія 2 роки від Нікон!!!

~500кадрів, 670уо, сумка в подарунок

прична: Перехід на іншу систему.

Розгаляну варіанти обміну на кенон 50д, 60д, 7д, 5марк

ICQ#: 341-110-118

http://rozetka.com.ua/118841/p118841/

не сміши людей!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 650 з сумкою влаштує?

також разом можу продати зовнішній спалах YONGNUO Speedlite YN-467 90уо якщо разом з камерою

Ведущее число 33

Режимы вспышки TTL, M, S1, S2.

Регулировка мощности 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, режим 1/7 шаг

Время перезарядки 0,1 - 4 сек.

Скорость импульса 1/800 - 1/20000 сек.

Цветовая температура 5600 K

Питание 4 х АА

http://studiolight.com.ua/fotoflash/yongnuo-speedlight-yn-467-for-nikon.html

даний нікон підпалюе її дистанційно, тобто в парі з ним ви маєте дві вспишкі. Ніякої різниці в роботі порівняно з рідною СБ 600 за 300уо не має.

Думав використовувати її на кеноні, оскільки спалах має два рижими "Слейва" і моя кенон 580ех її також піджигае,

але є думка переходити на моноблокі.

Вспишка також нова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...