Перейти до змісту

Продам Нікон Д3100 кіт 18-55

xpublic

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Апарату 1 міс, не "сірий", гарантія 2 роки від Нікон!!!

~500кадрів, 670уо, сумка в подарунок

прична: Перехід на іншу систему.

Розгаляну варіанти обміну на кенон 50д, 60д, 7д, 5марк

ICQ#: 341-110-118

Опубліковано

доречі в офіційних дистрибюторів Нікон в Україні ця камера зараз коштуе 700уо для дилерів. Я колись так само довго вагався з D5000 чи переплачувати за офіційну гарантію,

і купив в АЛЛО з офіційною, коли виявилась славнозвісна проблема з Д5000 перших випусків, то без проблем за два тиждні мені її вирішили. Знайомий 550го кенона й досі

раз в квартал нічним експресом "Розетці" катає на вирішення проблеми з юстіровкою тушкі і обєктива, зекономив 30уо при покупці здається, і за рік ше жодного чтікого кадру не зробив :mdr:

Опубліковано

доречі в офіційних дистрибюторів Нікон в Україні ця камера зараз коштуе 700уо для дилерів. Я колись так само довго вагався з D5000 чи переплачувати за офіційну гарантію,

і купив в АЛЛО з офіційною, коли виявилась славнозвісна проблема з Д5000 перших випусків, то без проблем за два тиждні мені її вирішили. Знайомий 550го кенона й досі

раз в квартал нічним експресом "Розетці" катає на вирішення проблеми з юстіровкою тушкі і обєктива, зекономив 30уо при покупці здається, і за рік ше жодного чтікого кадру не зробив :mdr:

Друг автора?

Опубліковано

Друг автора?

ні ми не знайомі, в мене нікон д5000, поки міняти не збираюсь

і шось мені підказує шо ти його фотик також купувать не збираешся, так, аби пи******* шось.

хто має прайс наприкоад Юга, може підтвердити вартість легально ввезеного.

зайшовши на сайт в США адорами чи В&H, можна з легкістю відслідкувати закономірність комплектів і цін що продають наші інтерент магазини, але там есть позначка Рефабрішед або Ремануфактуред

якої вже не має на сайтах наших інтерент магазинів, які в свою чергу дають гарантію під своє чесне слово, яке потім в разі поломки, відкликання партії виробником,

чи необхідності юстіровки камери вилазить боком покупцеві який зекономив 30-50уо.

P.S. навіяло....

Американский форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе отвечают.

Израильский форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе задают вопрос.

Украинсикй форум.

Задаёшь вопрос, потом тебе долго рассказывают, какой ты мудак.

Опубліковано

І вам я не друг,тому мені не тикайте.

Фотоапарат я купувати буду якраз,тому в цю тему і зайшов.

Спорити з вами не збираюсь. тому що опустять до свого рівня і переможуть :D

Опубліковано

Апарату 1 міс, не "сірий", гарантія 2 роки від Нікон!!!

~500кадрів, 670уо, сумка в подарунок

прична: Перехід на іншу систему.

Розгаляну варіанти обміну на кенон 50д, 60д, 7д, 5марк

ICQ#: 341-110-118

http://rozetka.com.ua/118841/p118841/

не сміши людей!

Опубліковано

за 650 з сумкою влаштує?

також разом можу продати зовнішній спалах YONGNUO Speedlite YN-467 90уо якщо разом з камерою

Ведущее число 33

Режимы вспышки TTL, M, S1, S2.

Регулировка мощности 1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, режим 1/7 шаг

Время перезарядки 0,1 - 4 сек.

Скорость импульса 1/800 - 1/20000 сек.

Цветовая температура 5600 K

Питание 4 х АА

http://studiolight.com.ua/fotoflash/yongnuo-speedlight-yn-467-for-nikon.html

даний нікон підпалюе її дистанційно, тобто в парі з ним ви маєте дві вспишкі. Ніякої різниці в роботі порівняно з рідною СБ 600 за 300уо не має.

Думав використовувати її на кеноні, оскільки спалах має два рижими "Слейва" і моя кенон 580ех її також піджигае,

але є думка переходити на моноблокі.

Вспишка також нова.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...