Перейти до змісту

де можна перепрошити PSP в Луцьку?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В інтернеті вже з"явилася інформація, що ця версія прошивки вже "зламана"

Чи в нас,в Луцьку є хтось,хто перепрошиє приставку з такою прошивкою?

Опубліковано

яка псп 300х? чи 200х?

В випадку з 300х - є варіант запустити ISO loader (загрузчик *.iso, *.cso образів ігор) через експлойт в демці Patapon 2.

Якщо консолька 200х з дата кодом 7С, 7D, 8A, 8B,  яка випадково чи невипадково прошилась на офіційну 6,20, а хочеться мати 5,50 GEN D3, яка не злітає - реально зробити даунгрейд з пандора комплектом, але як мінімум треба прошиту приставку, з домогою котрої це діло робиться...

Більше деталей про те яка приставка, авось поможу ;)

Опубліковано

3008

вона вже куплялася з прошивкою 6,20.

Це приставка сина, і він вже "замучив" купляти ігри по 300 гр.

Потрібно щоб можна було ігри качати і грати на ній.

Опубліковано

Тоді відносно просто, тепер треба лише ms pro duo флешку бажаного об"'єму, або перехідник ms pro duo - micro sd як на фото (котрий можу організувати ^_^ )

На карточку закидаються приблизно 100 мб файлів, які повинні бути на ній завджи, для того, щоб працювала віртуальна прошивка.

І можна забути про дорогущі UMD диски, і качати з нету готові образи ігор :ok2:

Тут розжовано в деталях як це діло зробити, якщо будуть труднощі - допоможу.

kingston_microcd_2gb.jpg

Опубліковано

Я помилився прошивка 6,10 . Може через це в Потапоні нічого не виходить . Він пішов , що треба натискати ?

Опубліковано
б) когда попросят, выберите No, Yes, Continue, Wolo`s Return;

в) после загрузки Any key и в конце R.

R - правий шифт (прозора кнопка зверху)

Там же показано на відео як це відбувається.

Якщо не ребутнеться приставка - прошивку треба оновити до 6,2 - http://pspfaqs.ru/firmwares/667-obnovlenie-oficialnoj-proshivki-620.html 

Тоді всі дії з експолйтом демки Патапона, крок за кроком.

Тестовано власноруч також на 3008й - все працює люкс.

Опубліковано

м-н "Свій час", з оборотної сторони "Сонечка". Там шиють все шо движеться

або на 2-й поверх в ТЦ "Гостинець", там тоже їх точка

Опубліковано

тут роботи на 10 хв і нікому нічого носити не треба, ризик брікнути - нульовий, ссилки на туторіали я вказав ;)

Опубліковано

м-н "Свій час", з оборотної сторони "Сонечка". Там шиють все шо движеться

або на 2-й поверх в ТЦ "Гостинець", там тоже їх точка

Ні, там вже нічого не "шиють" :) - я питав.

тут роботи на 10 хв і нікому нічого носити не треба, ризик брікнути - нульовий, ссилки на туторіали я вказав ;)

Щось,мабуть не так зробив мій син. ( в цій темі ми пишемо разом, і я ,і мій син під моїм ніком :))

демоверсія тої гри запустилася і на цьому все. А що має бути далі? на ту флешку потрібно загрузити ігри і вони тоді мають відкриватися ?

Вважайте, сину тільки 12 років, він пробує розбиратися, але навиків малувато, не все розуміє , хоч вам і здаєтся що там все описано.

Загрузили гру - та вона так і не появилась на приставці , загрузили словник - пише - дані пошкоджено. Та ще на кінець, після загрузки гри на пк,десь син скачав - знайшовся вірус :( (вчасно видалив)

Опубліковано

Оновлюйте прошивку до 6.20 тоді вийде через потапон,або є ше варіант з прошивкою 6.35,або взагалі можна підписувати ігри під ваш девайс,при цьому хакати нічого не треба.

Опубліковано

Поки пробуємо своїми силами, якщо не вийде будемо "потребувати help" :)

Син налаштований довести справу до кінця.

Опубліковано

по ходу, майстри-ремонтники завди були дуже раді клієнтам, які спочатку самі пробували розбиратись :ok2:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...