Перейти до змісту

кліп

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
:) Ничего ти зевс не понимаеш :) ....... как на аматоров мувик норм вишел .................. конечно не мирового класса , но для начала пойдёт :)
Опубліковано

ну ! агент правий (тобто геймер:))

а цей сервер внутрішньо мережевий...

лише для користувачів СВІТлану :)

Опубліковано

блин а чё это за фигня, некоторые стреляли в главных героев а у него 100 как есть так и было, второе бля герои стриляют куда нибудь, а розрывется башка с первого выстрела и в-третьих я думаю, что это наиграно, плюс ко всему играли с чайниками первобытными! :blink:

Опубліковано

Эти ролики не с первого дубля снимали. :P

Скока там было неудачных дублей... :blink:

С первого раза так канеха не получится. :huh:

Они наверное специально уменшают себе житуху чтоб их было легче было убить.... :(

Опубліковано

на візорі дуже часто халетеве запущено - пишуть майже завжди - тому це все ігрові моменти))

Опубліковано

Да ладно, нада мати хз яку вдачу або лише 1чіт щоб дать 5 хедів такими ліваками :) , головне не це а те що ролік не особо скучно втикать

Опубліковано

рівень не той - оце загнув

сл - такі саме боти ....поки як і всі інші

але є такі шо взагалі страх - враження шо перший раз за штурвалом.

але і нехай - це доьре шо ганяють)))

на лмі краше - бо майже всі всіх нають - от і стараються- а там все на початковому рівні.поки без розвитку - хоч пару ідей є непоганих.

на лмі аби не нео2 і дз - тоже бігали б одні ушльопки....

Опубліковано
рівень не той - оце загнув

сл - такі саме боти ....поки як і всі інші

але є такі шо взагалі страх - враження шо перший раз за штурвалом.

але і нехай - це доьре шо ганяють)))

на лмі краше - бо майже всі всіх нають - от і стараються- а там все на початковому рівні.поки без розвитку - хоч пару ідей є непоганих.

на лмі аби не нео2 і дз - тоже бігали б одні ушльопки....

ушльопки ) може і ушльопки...

Але я мав на увазі зовсім інше...

Я мав на увазі, що на Лмі вищий рівень !

просто написав погано... шо ви не поняли ^_^

Опубліковано

2Dimon малось на увазі що рівень тут підняли бо раніше було те саме що і на світлані

Все прогресує і не стоїть на місці при умові що є зацікавлені люди які і задають напрямок

Опубліковано

Колись постійно грав на фотакомі, тепер, коли закрили доступ, доводиться грати на візорівському.

Головних вражень кілька:

- таке враження що крім карт ацтек і нюк там ніхто грати не хоче. Мій улюблений даст2 ще жодного разу там невдалося пограти хоч він і є впереліку карт;

- майже немає ігроків середнього класу - або повні боти або супер-звері. Мені що з тими, що з тими грати нецікаво. Ще є деяка підозра що повно чітерів але то так... мої необгрунтовані припущення.

- ще не почув жодного крику про незаконний бан. Мене навіть ніразу ще не кікнули блін. Тоже висновки - або зовсім нема модераторів або вони дуже толерантні. те що ігрокі там більш свідомі ніж тут щось слабо віриться.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...