Перейти до змісту

Beeline(зникає трафік)

artshocker

Рекомендовані повідомлення

Пройшло пів місяця а в мене кінчились моїх 200 гб трафіку на тарифі 100мбіт(...це вже другий місяць підряд така ситуація...заліз в кабінет а там цифри мама караул...в середньому за день 3-5 гігабайт на віддачі і на прийом (виходить 10 гіг в день)...а буває і 15 гіг на віддачі...думав торент зараза десь втіхаря віддає...все по нулях...а два місяці назад при такому ж користуванні інтернетом вхідний трафік був максимум 1,5 гіга а вихідний 500 мб максимум(((

Взяв скачав програму підрахунку трафіку і побачів цікаву штуку що кожні дві секунди трафік на вході і виході збільшується на 10-20 кб...чі це стільки пакети важать(я в цьому не шарю) чі це білайн втіхаря підкідує угля щоб абоненти побачивши що вони якось вижирають за пів місяця 200 гб трафіку перелазили на їх ''бешані'' безлімітні тарифи)

Хочю почути вашу думку на рахунок цього! І можливо це в мене якісь трабли з кампом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ты не часть ботнета?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ты не часть ботнета?

Оооо а как это узнать?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ботнеты делают не дураки и они сделали всё что бы ты никак "это" не узнал

попробуй фаервол поставь какой-то и посмотри что куда бегает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щя проверю) а что еще может быть?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була подібна проблема, залишив випадково на пів дня торент), набігло за сутки десь 50Гб (ідсотків 95% віж суми віддано) при тарифі 10 мб і 100Гб трафіка) (вважай половина за день) Так що варто переглянути статистику і звернути увагу на віддану кількість Гб бо вона ткаож враховується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я ж на торент в першу чергу і подався...але там на віддачі все по нулями бо я коли щось скачую то зразу його виключяю він в мене ніде не вісить)

от зараз наприклад запустив підрахунок трафіка і за 59 хвилин вже набіжало 170 мегабайт при тому що я сижу тільки на форумі і вконтакті, нічого не качаю((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я ж на торент в першу чергу і подався...але там на віддачі все по нулями бо я коли щось скачую то зразу його виключяю він в мене ніде не вісить)

от зараз наприклад запустив підрахунок трафіка і за 59 хвилин вже набіжало 170 мегабайт при тому що я сижу тільки на форумі і вконтакті, нічого не качаю((((

1. Непогано їсть трафік перегляд Фото. Не кажучи вже про відео.

2. На віруси перевіряв? Може сидить якийсь червяк і розсилає свої пакети. "Лівих" процесів в диспетчері задач не вісить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай проблему в себе на компі, це можуть бути віруси, трояни і тп... ніякий кіївстар твій трафік не краде.

Ще як варіант хтось може заходити під твоїм логіном в час твоєї відсутності, зміни пароль ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Качни CureIT і перевір комп.

Або створи завантажувальну флешку на лінуксі з Касперским, завантажся з неї і перевір комп, так надійніше буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вроді знайшов що це було...поставив аутпост фаєрвол...він показав що при запуску піключення якась хрень вилазить і лізе в інет але він її блокує а потім запустив Хром і він також почав жерти траф як навіжений хоча я ще на сторінку ніяку не зайшов ...це був додаток VkFox(чекер вконтакті) він тоже падлюка жер трафік удобна штука але прийшлось удалити(

ааааа не все рівно тяне хтось ще(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це був додаток VkFox(чекер вконтакті)

Ещё одно подтверждние, что социальные сети - зло :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було таке колись на Датагрупі. Сиділа фігня в автозагрузці. Не пам'ятаю як називалася, але трафік серйозно пропадав. Зняв процес - проблема вирішилася. "Win+R" - msconfig - автозагрузка. Із зайвого познімай галочкі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все таки мої підозри підтвердились...знайомий працює у білайні прокладчиком і казав що вони спеціально так зробили аби користувачі переходили на безлімітні тарифи...це не вірус і не торент і не інша фігня а БІЛАЙН напревиликий жаль((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм.. Чому тоді тільки в тебе така проблема?) Я ось вже пів року на білайні - і не замічав такого. В самого білайн на двух квартирах, в друзів - проблем не бачив)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все таки мої підозри підтвердились...знайомий працює у білайні прокладчиком і казав що вони спеціально так зробили аби користувачі переходили на безлімітні тарифи...це не вірус і не торент і не інша фігня а БІЛАЙН напревиликий жаль((((

Это полный бред!!! Откуда влючатель может знать о внутренних делах компании. Даже если билайн и ворует трафик, то простых включателей об этом не информируют!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мож это инопланетяне? украли всех разумных людей и принялись за инет??

Даже если билайн и ворует трафик, то простых включателей об этом не информируют!!!

добрые духи интернета спустились на землю и под видом включателей несли правду в массы!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как-то интересно получается, из такого количества(около 8000) абонентов только у тебя пропадает траф!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автор марит трафиком :) тьфу-тьфу, в последнее время - сказка, а не интернет)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну візьміть скачайте якусь програму для підрахунку трафіку запустіть і повиключайте браузери торенти і т.д і побачите мабуть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да йопь люди...в мене 6 місяців також все було гуд а після нового року пів місяця пройшло і трафіка ніц нема хоча я відвідую ті самі сайти скачую той самий обсяг інформації от провірив повністю компьютер на віруси ні одного не знайшло фаервол також не показав лівої активності а трафік досі сам хавається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как-то интересно получается, из такого количества(около 8000) абонентов только у тебя пропадает траф!?

у остальных украли весь трафик, они теперь не могут поведать об этом нам.

П.С. шукай проблему на своєму компі. не "він показав що при запуску піключення якась хрень вилазить і лізе в інет але він її блокує", а уважно подивись, що за процесу вилазять назовні і скільки трафіку вони "жеруть". Після такого аналізу - роби висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у остальных украли весь трафик, они теперь не могут поведать об этом нам.

П.С. шукай проблему на своєму компі. не "він показав що при запуску піключення якась хрень вилазить і лізе в інет але він її блокує", а уважно подивись, що за процесу вилазять назовні і скільки трафіку вони "жеруть". Після такого аналізу - роби висновки.

от візьми задля цікавості скачай прогу для підрахунку трафа і перевір...якщо в тебе все гуд...тоді закривайте тему...якщо в тебе правда білайн з обмеженням по трафіку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да йопь люди...в мене 6 місяців також все було гуд а після нового року пів місяця пройшло і трафіка ніц нема хоча я відвідую ті самі сайти скачую той самий обсяг інформації от провірив повністю компьютер на віруси ні одного не знайшло фаервол також не показав лівої активності а трафік досі сам хавається

Установи cfosspeed и посмотри какой процесс сколько трафа ест.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здаётся мне топикстартер бредит :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...