Перейти до змісту

Китайський E71 2.2"

Рекомендовані повідомлення

Народ, хочу придбати недорогий китайський телефон на 2 сімки.

На ділекстрімі знайшов E71 2.2" LCD Dual SIM Dual Network Standby Quadband GSM TV Cell Phone with FM (Black). Вроді все влаштовує. Але в описі не бачу російського інтерфейсу, а на фотографіх він присутній.

В мене питання: чи хтось з бордівців купував/крутив може трошки цю модель? Як він в роботі: чи нормально працює, яка якість апарата, чи присутній російський інтерфейс і т.д.

Буду вдячний за відповіді. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мая схожй на дві сімки з кверті клавіатурою і без ТВ. Роботою задоволений, все працює гуд, правда трішки тихо працює мікрофон, дехто глухуюватий мене погано чує, є російська мова. Зараз замовив такий як ти показав тільки на 3-4 сімки з ТВ, до речі на 2 сімки скоро буду продавати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відписав в приват

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому прошивка китая коштує 120 -150 грн.?

Тому ,що немає двох одинакових китайських телефонів.

Навіть якщо вони дуже схожі зовні, то всередині можуть бути зовсім різні деталі.

Внаслідок ніяк не можна вгадати , буде чи не буде працювати довго даний апарат.

Ймовірність 50 %.

Це як колись Москвич був самим дорогим автомобілем, раз купив і потім нікому не продаси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть якщо вони дуже схожі зовні, то всередині можуть бути зовсім різні деталі.

Ймовірність 50 %.

Це як колись Москвич був самим дорогим автомобілем, раз купив і потім нікому не продаси.

мав китайця один раз, більше не хочеться

все через вищезгадану причину

не дивіться на характеристики і ціну, дивіться на те, наскільки можливо його буде прошити/поремонтувати у випадку чого, і які шанси потім його продати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ймовірність 50 %.

мав китайця один раз, більше не хочеться

все через вищезгадану причину

не дивіться на характеристики і ціну, дивіться на те, наскільки можливо його буде прошити/поремонтувати у випадку чого, і які шанси потім його продати

А навіщо? може просто руки заточити під китаєць, раз уж ти відважився його купити? Або читати характеристики перед продажем? Користувався декількома, нарікання тільки на себе, тому що неуточнив при купівлі характеристики-параметри

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та якраз в наріканні на роботу як таких і не було, бо я знав що купую, але коли я захотів його продати, щоб купити щось інше, це виявилось проблемою

ну і не думаю, що при поломці мені було б так просто знайти до нього деталі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

усі деталі виробляються тепер "там", головне правильно користуавтись, а не думати де поремонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кітаєц - це діагноз.

Когось влаштовує, чудово :dont: Користуйтесь гуано, носіть гуано, їште гуано, живіть як гуано.

Нікакой повагі до себе - чудо народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут весь цей флуд?

Є чітко поставлене запитання, є ті хто користувалися/користуються даними телефонами, вони і відпишуться. А гуано чи не гуано - це вже зовсім інша тема. Я знаю, що таке китайський телефон, не потрібно тему переводити в срач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь "китайцями" вже декілька років і небачу в них ніяких недоліків-ти купієш тільки ті параметри які вказані

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

де купуєш і за яку ціну?? якщо я виберу чи приблизно дам параметри того що я хочу, можемо зійтись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...