Перейти до змісту

справка з військ. комату

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть будь - ласка, як у військ. коматі взяти справку для вир. закордонного паспорту!

До кого можна звернутись? Наскільки я знаю, так буде набагато простіше, ніж брати справку з тур. агенства і йти з нею у військ. комат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

простіше піти в турагенство. дешевше вийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, код

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

простіше піти в турагенство. дешевше вийде.

мені казали протилежне! куди саме - в яке агенство треба йти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, код

Безкоштовно? Але треба ще й виклик, або довідку з тур. агенства. Без цього ніяк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.

але я не через універ хочу їхати і не через тур.агенство

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть хтось щось конкретніше, куди, до кого треба підійти, щоб взяти таку справку (за символічну плату)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.

але без виклику чи довідки з тур.агенства вони не дадуть цю довідку.

Мені прямо чергові так і казали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!

дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!

дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшення

Мені сказали: треба виклик, або з тур. агенства! Вони якісь не понятні. Кожному по різному говорять!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

я собі робив, ніякої справки не треба. написав заяву і через 2 тижні забрав довідку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дають без проблем... набір документів - 2 фотки, паспорт, приписне, код і довідка з НЗ(якщо вчишся)

дадуть бланк заяви, там напишеш, що загранка тобі треба для тур.поїздки кудись недалеко і все

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?

Я думаю, варто звернутись до прокуратури з проханням перевірити законність дій комісара.

Можливо, представники цього об'єднання дадуть більш чітку юридичну оцінку.

Довелось нещодавно спостерігати за одним з таких медоглядів.

Комісар, бідний, не встигав бігати по лікарям водячи за собою 'обраних' в кабінети до лікарів та надиктовувати діагнози.

У цей час, ті кому просто потрібно було отримати підпис, або подати заяву, змушені були чекати годинами.

А ганяти студентів через усе місто на Теремнівську, а потім назад у 3-тій госпіталь - так це взагалі в порядку речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому то й запалилася образа. Коли я, фактично інвалід, прийшов із всіма відповідними документами, а мене футболять як пацана. Хотілося в морду заїхати тому комісару. В мене захворювання підтверджене у вищих інстанціях, які є в нашій країні, по даному профілю. А якісь там містечкові комісари отак себе безвідповідально ведуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...