Перейти до змісту

Куплю в рассрочку ноутбук.

Jardis

Рекомендовані повідомлення

ACER розраховую на 5000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ACER розраховую на 5000 грн.

Ельдорадо точно дає ноути у безвідсотковий кредит з першим внеском 10 відсотків на 5 місяців.

Які там ноути є не цікавилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

elutsk три дні :friday:без борди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пан marko ! хіба забороняеться пристойне висловлювання (по суті) думки?? чому мій меседж був стертий? -прошу пояснити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже у підприємців, що займаються продажем комп'ютерів,не має закарлюченого договору з банками про надання кредитів клієнтам?Чи Jardis написав, що він хоче кредит без банку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На борді е і підприемці і прості громядяни - прошу це враховувати. Топікастер на мою думку стосовно кредиту і звернувся не в банк а до борди. ПРОШУ знищувати висловлювання яки суперечать правилам а не перевищувати своі можливості бо тут кожен мае право ще застерегати від лохотрона (це відносно до пропозиції топікастера) Чай не мала дитина шоб за кредитом звертатись не в борду а в банк - їжак і той зрозуміе :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пан marko ! хіба забороняеться пристойне висловлювання (по суті) думки?? чому мій меседж був стертий? -прошу пояснити

яка суть була в твоєму повідомлені?

Топікастер на мою думку стосовно кредиту і звернувся не в банк а до борди. ..... застерегати від лохотрона (це відносно до пропозиції топікастера) Чай не мала дитина шоб за кредитом звертатись не в борду а в банк - їжак і той зрозуміе

Де написано що він просить кредит в борди і під чесне слово?

тема закрита.Jardis мені в приват варіант повідомлення, яке не викликатиме дурних питань, я відредагую тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...