emix Опубліковано 23 Січня, 2011 в 15:56 Поділитися #1 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 15:56 В других городах, в некоторых магазинах, продавци, которые торгуют новыми телефонами, еще берут на продажу Б/У телефоны, естественно, с своей наценкой. Этакая коммиссионка для мобилок.Может кто вкурсе, где это можно сделать в Луцке?(говорили, вроде бы как в ЦУМе есть такое местечко, и еще несколько на базаре, но хотелось бы услышать от людей, которые сами оставляли и продавали телефон) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:11 Поділитися #2 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:11 Як на мене, краще відразу продати телефон перекупнику! Навіщо морочитися з тією комісійною торгівлею? Я продавав свої старі телефони у магазинчиках навпроти зупинки біля старого ринку (другий і третій ряд за Алло). Там тих точок 3-4. За кілька хвилин оглянули, назвали ціну, я підняв її на кілька десятків гривень, отрмав гроші і задоволений пішов додому.А так, лишиш телефон на комісію, його розкомплектують і віддатуть через місяць, як такий, що не продається. У знайомого була така ситуація, але під час ремонту. Підмінили батарею і картку памяті. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nazik2010 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:20 Поділитися #3 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:20 я завжди всі свої телефони продавав на Фаршавському ринку,(біля Там-Тама)телефони купляють всі,хоча треба вміти торгуватись,дуже вже вони низькі ціни ставлять на них. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emix Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:27 Автор Поділитися #4 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:27 Як на мене, краще відразу продати телефон перекупнику! Навіщо морочитися з тією комісійною торгівлею? Я продавав свої старі телефони у магазинчиках навпроти зупинки біля старого ринку (другий і третій ряд за Алло). Там тих точок 3-4. За кілька хвилин оглянули, назвали ціну, я підняв її на кілька десятків гривень, отрмав гроші і задоволений пішов додому.Такой вариант мне даже больше подходит. А можно поточнее место рынка (я не месный) ? В какие дни базар работает?я завжди всі свої телефони продавав на Фаршавському ринку,(біля Там-Тама)телефони купляють всі,хоча треба вміти торгуватись,дуже вже вони низькі ціни ставлять на них.Если можно - назовите улицу, где находится рынок. В каких именно магазинчиках и когда работает рынок? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:34 Поділитися #5 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 17:34 Як на мене, краще відразу продати телефон перекупнику! Навіщо морочитися з тією комісійною торгівлею? Я продавав свої старі телефони у магазинчиках навпроти зупинки біля старого ринку (другий і третій ряд за Алло). Там тих точок 3-4. За кілька хвилин оглянули, назвали ціну, я підняв її на кілька десятків гривень, отрмав гроші і задоволений пішов додому.Такой вариант мне даже больше подходит. А можно поточнее место рынка (я не месный) ? В какие дни базар работает?я завжди всі свої телефони продавав на Фаршавському ринку,(біля Там-Тама)телефони купляють всі,хоча треба вміти торгуватись,дуже вже вони низькі ціни ставлять на них.Если можно - назовите улицу, где находится рынок. В каких именно магазинчиках и когда работает рынок?Cтарий ринок, зупинка тролейбусів, маршруток - переходимо через дорогу. Там буде магазин Алло. За магазином алло є кілька контейнерів, у яких продають і ремонтують мобілки. Пройдися по них! Покажи товар! Поторгуйся! У мене були телефони у коробках, з інструкціями (видно, що не крадені), то подивилися і за 5 хвилин я телефони продав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nazik2010 Опубліковано 23 Лютого, 2011 в 18:44 Поділитися #6 Опубліковано 23 Лютого, 2011 в 18:44 Если можно - назовите улицу, где находится рынок. В каких именно магазинчиках и когда работает рынок? Там-Там Знаєте де ???через дорогу-Варшавський ринок,працює в всі дні крім Понеділка до 16:00 приблизно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.