Перейти до змісту

Буковель 31.01-3.02

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Організовуємо поїздку в Буковель на 4 дні (3 ночі) з 31 січня по 3 лютого.

Це від центру туризму, який розміщений за 4 гімназією.

Потрібна просто чим побільша групка, щоб і дешевше було, і щоб взагалі можна було поїхати.

Це десь буде коштувати в районі 400 грн.

Хто зацікавився - пишіть сюди в тему чи в приват, а я вже детальніше опишу.

Опубліковано

А можна деталізувати відразу тут?

Програма поїздки, транспорт, проживання, харчування і т.д.

Опубліковано

Транспорт

Місце проживання

Розпорядок дня

Культ програма (якщо є така)

Хавка

Кількість мість в транспорті та місце у ньому для спорядження (сноуборди, лижі)

Опубліковано

За транспорт не скажу ще зараз точно, треба спитати. Минулого разу їздили автобусом сучасним.

Зараз можливо це буде "спрінтер".

Думаю для лижного спорядження місце там обов'язково знайдеться. Бо ж поїздка на лижі.

Минулого разу проживали в Ворохті. В готелі "Україна". Зараз там вже кажуть не селять, бо дорого. На рахунок проживання я сам ще нічого не знаю, треба все питати, уточнювати, вибирати і т.д.

Кажу відразу. За те, що ви поїдете я гроші не отримаю. Просто я захотів поїхати на тижні, а не на вихідні, щоб дешевше трохи було (самі ціни на абонементи нижчі і знижки більші), і щоб менше людей було на трасах. І мені сказали, що це можливо, але треба людей. Сам той туроператор допоможе, але не суттєво. Тому все в моїх руках :). Ось тому й пишу тут. Сам назбираю десь біля 10 людей серед знайомих.

Далі... Культ. програма. На скільки я розумію, її не буде. Це поїздка чисто покататись на лижах (ну або сноубордах звичайно).

Виїзд 31 січня. Приїзджаємо в Буковель десь в 13:00. Хто хоче може кататись отой час що залишився до 16:30.

Потім поселення десь в Ворохті чи ще десь, це вже треба узгодити.

На другий день в 8 ранку виїзд в Буковель, щоб взяти акційні (зі знижкою) абонементи. В 17:00 так само від'їзд на місце проживання, вільний час і т.д.

На третій день те ж саме.

На четвертий те ж саме, але збираємо всі речі в автобус, виселяємось і закругляємось в самому Буковелі раніше, десь в 14:00 виїзд в Луцьк.

Це все буде коштувати в районі 400 грн. Може трошки більше. Все залежить від того, скільки людей поїде. Не суттєво залежить, але якщо буде великий недобір, то буде дорожче.

В цю вартість входить дорога з Луцька і в Луцьк, перевезення кожен день в Буковель і назад в місце поселення та плата за проживання. За проживання також треба там все узгоджувати, як я в вже писав.

На рахунок їжі, то, на скільки я пам'ятаю, є 2 варіанти. Або можна домовитись з господаркою, бо є можливість проживання в приватному секторі, якщо ви захочете, звичайно. Або самим якось харчуватись: везти з Луцька чи там купувати на місці.

Далі. Якщо вас це все зацікавило ви йдете туди в турбюро і вже там все уточнюєте, запитуєте і т.д.

Чого я часто писав "минулого разу було такто"? Тому що я їздив з цією фірмою минулого року. Мені сподобалось. Бо ця поїздка орієнтована чисто покататись і на 4 дні (на 3 доби), в той час як інші оператори пропонують на 2 доби.

Ще щось цікавить з загальних питань?

Опубліковано

Сам переживаю на рахунок цього.

Але надіюсь буде нормально.

Зараз там ситуація хороша.

Ось прогноз погоди:

http://ru.snow-forecast.com/resorts/Bukovel/6day/bot

Ось вебкамери:

http://bukovel.com/cams.php?cam=13

Опубліковано

ну да, погода зарас нас щось не радує, збирався десь вкінці січня в пилипець... та ну його... краще драгобрат, найбільша висота над рівнем моря у буковелі це найнижча на драгобраті, відповідно і погода така як там на горі на драгобраті знизу))

Опубліковано

ну да, погода зарас нас щось не радує, збирався десь вкінці січня в пилипець... та ну його... краще драгобрат, найбільша висота над рівнем моря у буковелі це найнижча на драгобраті, відповідно і погода така як там на горі на драгобраті знизу))

Тоді точно не для мене, як такого шо перший раз ступить на лижі :)

Опубліковано

небоїсь)) я минулого року тоже перший раз ставав там на лижі,і нормально) на останній день вже з'їхав з великої горки, там і повчитись є де, а саме главне це сніг!!!)

Опубліковано

Ми також збираємось на ці дні! Зараз нас 8 дорослих і 2 дітей, мали їхати ще друзі але не вийшло можем скооперуватись!

Опубліковано

Сьогодні був там, вирішував всі організаційні питання.

То вже вирішили їхати не спрінтером, а автобусом. Бо бажаючих є багато.

Хто має бажання поїхати підходьте завтра в Центр туризму спорту та екскурсій (так він називається :)), знаходиться за 4 гімназією по вул. Коперніка, 12. Телефон домашній: 24-81-54. Мобільний: О5О9808 один 6 вісім, Інна Володимирівна.

Поки що коштує 400 грн. (як я вже й казав: проживання, дорога)

Якщо ще є якісь питання, то запитуйте.

Опубліковано

а чому не виїхати "на ночь глядя"?  ;)  так собі приїхали в Буковель вранці, і цілий день можна кататись. аналогічно і з виїздом назад - ближче до вечора виїжджати. а як бути тим, хто має бажання лишитись на вечірнє катання? 

Опубліковано

Їздили двічі за цією програмою. Для тих хто хоче саме вдосталь накататися та не надто витрачатись - рекомендую. Акцент зроблений виключно на катанні, тому все інше виконано на бюджетному рівні.

На рахунок вечірнього катання. Коли ви три дня поспіль починаючи з 8-30 ранку вже на лижах, мало в кого до вечора зберігається бачання залишитись ще і на "вечірнє".

Велике питання для нас завжди викликала особа тієї Інни Володимирівни. При такій не надто різноманітній програмі вона регулярно примудрялась нас неприємно дивувати своїмиорганізаторськими рішеннями. Це якщо акуратно сказати. То лижі для частини групи забронює, а для інших ні, то замовлену нами баню замінить на якесь фуфло, то замість їхати в останній день відразу додому починає заїжати у чорт знає кому потрібні місця.

В результаті після ряду таких проколів ми з принципу відмовились з нею їздити.

Опубліковано

а чому не виїхати "на ночь глядя"?  ;)  так собі приїхали в Буковель вранці, і цілий день можна кататись. аналогічно і з виїздом назад - ближче до вечора виїжджати. а як бути тим, хто має бажання лишитись на вечірнє катання? 

Мені так не подобається. Це раз. Не дуже хочеться їздити "вбитим" на лижах, бо "треба". Так їздять від "Патріот".

Два. Заборонено їздити вночі з 1 до 5 ранку. Турфірма не дуже хоче ризикувати.

На рахунок вечірнього катання. Дійсно, ця програма орієнтована на денне катання. Тут забирає тебе автобус з Буковеля о 17:00.

Опубліковано

Привіт лижникам. Як писав вище Andreyko ми також збираємось 30 січня виїжджати "на ніч". Їхати на ніч набагато краще - перевірено багаторічним досвідом... З центром туризму також їздили і в чомусь я повністю погоджуюсь з Oktar...

Нас є 8 дорослих і 2 дітей. Якщо є бажаючі скласти компанію телефонуйте 0508605891 - Володя, 0504384675 - Андрій. Потрібно ще 5-6 чол. Поїздка коштує біля 400грн (доїзд + проживання). В четвер, 3 лютого, після обіду виїжджаємо в Луцьк. Їдемо бусом, живем в Татарові або Ворохті (приватний сектор).

Опубліковано

Не дуже хочеться їздити "вбитим" на лижах

Не все так погано :), три по 50 коньячку і ще можна на нічне залишатись, а якщо серйозно то виїзд в 01.00 чи 02.00 з Луцька є оптимальним, в 07.00 поселився, в 08.00 виїхав і в 09.00 вже на Довгій в Панорамі :)

• 1 рік потому...
Опубліковано

Планую з дружиною поїздку на Буковель 19 чи 20 березня,на 2-3 дні,є 4 вільні місця(vw t-4),ціна питання пальне на всіх,приблизно 1000грн. на 6 чоловік=170грн/1люд. 096 292 38 60

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...