Перейти до змісту

Обшук в журналістки Білозерської

kudrom

Рекомендовані повідомлення

насправді я не переходжу на особистості. Я просто знаходжу близькі аналогії до предмету обговорення у житті опонента.:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось надибав опус ще однієї "журналістки" - Читай ТУТ

pdrs.gif

==================

Може їй який обшук організували б? Хоча б в бардачку автомобіля...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда....стіль, однако...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аж не віриться що вона це всерйоз. Іпанутість і Гидоття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це та особа, яку називають "коханкою Януковича". В одній статті вона стверджує, що не є "журналістом", в іншій статті говорить, що є "журналістом". Одним словом, темна особа з чорною душею.

Цікаво, з точки зору [nd] вона є журналістом чи ні, і чи є вона більшим журналістом ніж Білозерська, якщо Березовська (а прізвища та які співзвучні) все ж таки є журналістом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аж не віриться що вона це всерйоз. Іпанутість і Гидоття.

Чому не віриться? Так і є.

Хоча, ІМХО, ця каша в її голві нав"язана навіяна кимось, сама вона до такого не дійшла б.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може їй який обшук організували б? Хоча б в бардачку автомобіля...

А "таких не беруть в касманавти" - обшук їй явно не світить, навіть в бардачку, навіть автомобіля.

img_4cc400e5ae9c0.jpg

img_4cc400d576745.jpg

"Я не любовница, а друг Януковича" (АЛЬОна Березовская)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd] традиційно намагається віддалити від теми всіх людей, які зацікавилися даними фактом шляхом великої кількості малозмістовних або беззмістовних постів, намагаючись когось спровокувати на якісь особисті переходи, в даному випадку Tolik_lt і зводячи топік до флейму

Це ясно. А яка його мотивація?

Ретельно замаскований ворожий агент закинутий в тил ворога чи просто дибіл?

на це відповідь дасть фотографія поцієнта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так-так, він продався жидомасонам! Кравець, тут уже такі докторі як ти були, тепер у них окрема пісочниця. біжи до них грайся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могильов не хоче, щоб вештались люди з автоматами, а блогери читали про напалм

"Ми вилучили у неї інструкції, як готувати напалм. Це ми куди зайдемо з такою демократією?", - запитав він.

ггггг, о ужас! де ж це вона взяла таку інформацію?! Підказка Могильову: попитайте своїх підопічних про слово "інтернет", можливо вони вам розкажуть багато нового.

і ще, заарештуйте власника ось цього сайту, в нього зберігається дуже багато інформації про напалм і навіть більше:

http://www.pirotek.i...Fire/napalm.htm(я собі уявляю ці жовтенькі зіжмакані листочки, на який нерозбірливим почерком написано "приготування напалму", замотані в газету і заховані десь за вентиляційною решіткою в квартирі Білозерської :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дивився виступ Могильова по ТБ. Досить нахабно він себе поводив, що і Литвин зауважив на "емоційність" його виступу. Розказував про "банду" з Івано-Франківщини, яка мала у своєму розпорядженні АК. Сказочнік. Досить часто працівники МВС під час розслідування кримінальних справ уявне (бажане, зручне) підганяють під дійсне. Бачив і читав не одну таку кримінальну справу. А в цьому випадку, не виключаю, що і були підкинуті тіж самі АК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сегодня, 14:07' post='1052287710']

ууух яка вся розова і пушиста "журналістка" капєц я вже десь там згори писав може якби не її "репортажі" і "акцій" було би менше. і взагалі - у порівнянні із цією "активісткою" мені навіть фемен більше подобається :D

Но-но, ти FEMEN не чіпай - це початківці епотажної політики в Україні та ті, хто започаткував "кровосісі". Таки собі Чічоліни.

То ли ещё будет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ли ещё будет...

По информации из достоверных источников, заместитель главы Администрации Президента Анна Герман планирует внести изменения в состав руководства Национальной телекомпании Украины, добавив туда ряд людей из своего окружения.

В частности, шеф-редактором новостей будет назначен Вячеслав Пиховшек, который получит неограниченные полномочия по комплектованию новостной редакции и осуществлению редакционной политики. Также ожидается создание еще одной должности вице-президента НТКУ, которую займет сын Анны Герман Николай Герман (Коровицын). Его полномочия пока не определены – но возможно, он будет отвечать за идеологическую составляющую программной политики канала.

http://www.from-ua.com/news/cf090739b0afa.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1295006873' post='1052287710']

ууух яка вся розова і пушиста "журналістка" капєц

я вже десь там згори писав може якби не її "репортажі" і "акцій" було би менше.

і взагалі - у порівнянні із цією "активісткою" мені навіть фемен більше подобається :D

зато, відімо, рівень журналістики гаспажи Бєрєзовської у вас питань не виклика. Ну, певно, й щодо Колі Коровіцина ніц не скажете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля Коровіцин - це взагалі людина універсальна: то у МНС працював, то тепер у НТКУ. А завтра? Страшно подумати... Міністром юстиції?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут гуглити не треба- повідомлення про них в темі. Андрюш, а шо це ти так останнім часом матюкаєшся? Через півроку будеш мене знову вчити літературної мови і наводити себе в приклад, то я цих цитаток тобі натягаю;-) і про змістовність: свої "понти для робкіх дєвушек" в цій темі перечитай, тоді про змістовність розказуй:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маму клич:rolleyes:

ну, ти ви#буєшся, я до#буюсь, кожному своє:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd], ти хочеш зі мною лаври розділити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...