Перейти до змісту

Продається 2-кімнатна

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Продається 2-кімнатна по вул.Конякіна, 9-й поверх 9-поверхового цегляного будинку, дах перекритий, ремонт, площа - 53,3/30/7,4.

Ціна - 44000 $ (аргументований торг).

Телефони: 067-156-76-61 або 23-21-60 (робочий).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть будь-ласка яким чином здійснюється оцінка вартості квартири. Викликали спеціалістів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть будь-ласка яким чином здійснюється оцінка вартості квартири. Викликали спеціалістів?

Оголошення розміщено агентством. Ціну встановив власник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я нежу сам коректно встановити ціну хто мені може допомоготи і за яку плату?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я нежу сам коректно встановити ціну хто мені може допомоготи і за яку плату?

Консультація по цінам - безкоштовна, на основі досвіду та аналогічних об'єктів, представлених в нашій базі даних та взагалі на ринку. Можливий виїзд на об'єкт.

Наші послуги - 2% від вартості ТІЛЬКИ по кінцевому результату - реалізації об'єкта.

Якщо ж Вас цікавить довідка про ринкову вартість або експертна оцінка для суду і т.п., то це окрема тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ціни:

Конякіна, останній поверх і 830 дол. США за 1 кв.м. - чи не зависока ціна враховуючи ситуацію на ринку нерухомості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо ціни:

Конякіна, останній поверх і 830 дол. США за 1 кв.м. - чи не зависока ціна враховуючи ситуацію на ринку нерухомості?

Див. пост №3, останнє речення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...