Перейти до змісту

Продам акустику 5.1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Код производителя Edifier R501

Система 5.1

Выходная мощность сателлитов RMS 8 Вт x 5 и сабвуфера RMS 30 Вт (10%<=THD)

Диапазон частот 35 - 20000 Гц

Материал корпуса Дерево

Блок питания 220 В - 240 В ~ , 50 Гц

Защита Магнитное экранирование динамиков

Дополнительно Самый большой длинноходовый динамик сабвуфера 8" в классе / Динамик сабвуфера направлен в пол / Двухполосные сателлиты (два динамика в колонке) / Пульт ДУ с цифровой системой управления / LED дисплей с индикацией состояния регулировок / Плавное увеличение/уменьшение громкости в момент включения/выключения / FLASH-память для сохранения/запоминания настроек управления / 5.1 вход, Dolby Digital(AC-3) ready, DTS ready

Комплект Акустическая система Edifier R501, пульт ДУ, руководство пользователя

Цвет Черный

Размеры сабвуфер 292 x 295 x 410 мм, сателлиты 90 x 134 x 104 мм, около 16 кг

Ціна 750 грн + торг

Мій тел 050 87 11 873

1486758.jpg

детальний опис http://hard.rozetka.com.ua/ru/products/details/32923/index.html#tab=all

Опубліковано

Пашол н*х флудер дурний, іди пройтися по Луцьких магазинах і подивися ціни. Наприклад пару днів назад в icity бачів таку акустику за 900 гривень.

А висновок я вже зробив, людина сидить і тупо набиває пости безглуздими посиланнями на інтернет сторінки і заважає іншим користувачам продати той чи інший товар. Яб таких банив :)

Опубліковано

про стан напишеш, чи вона нова?

Купувалась десь рік назад, гарантія мабуть не зберіглась.

На рахунок стану то суперовий, все працює як новеньке.

Опубліковано

мда, тобі б до психолога

а ти не знав що окрім Луцьких магазинів є ще інші... :g05:

кажеш рік (гарантії нема), дивись сюди

900-30%=630

ЗІ і хто з нас тепер д*рний

Опубліковано

sergmaestro хочеш купити? ні? то проходь мимо і хватить писати дурню. Флейм зовсім в іншому розділі.

Прохання до модераторів повидаляти повідомлення користувача sergmaestro в цій темі. Дякую.

Опубліковано

обгрунтований торг і нічого більше

ЗІ а от тобі не мішало б РО

1.5. В Підфорумі діють загальні правила хорошого тону та загальні правила Форуму.

дерзай

Опубліковано

alovin Шановний розділ флем зовсім в іншому розділі.

І заміть я не ср* в твоїх темах :)

Надалі прошу тут писали лише зацікавлених в купівлі .

Опубліковано

Знято з продажу :_37: Краще собі залишу колоночки а за копійки продавати не збираюсь. А грають вони дійсно класно :_18:

Опубліковано

судячи з виробника грають вони як моя мікрохвильовка. Скажи вони за рік ще схожі на колонки чи краще добавити ще 10 гривень і купити щось справжнє?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...