Перейти до змісту

Поділіться враженнями щодо магазину

nevirko

Рекомендовані повідомлення

Щодо Вашої поради про Ентер на Винниченка, магазин у такому стані, що лише не вистачає напису "РОЗПРОДАЖ У ЗВ'ЯЗКУ ..." і шукай потім хлопців з гарантійкою в нікуди. Хоча за те, що Ви взагалі звернули увагу на моє питання, щиро вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь

2 ТС

Пачіму ти такій тугий на думку, ні, не то і не так....пачіму ти такий твердолобий ?

1 унікал спитав мене, чо йому пачітать щоб мислішкі генерувались. Порадив Ніцше Фрідріха, стеб малость, однак унікал всерйоз приняв пораду і почав читати. На жаль йому не допомогло, як був затянутим таким і лишився, - аналогія с ТС ніліцо, даунгрес особи. Печалька. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ТС

Пачіму ти такій тугий на думку, ні, не то і не так....пачіму ти такий твердолобий ?

1 унікал спитав мене, чо йому пачітать щоб мислішкі генерувались. Порадив Ніцше Фрідріха, стеб малость, однак унікал всерйоз приняв пораду і почав читати. На жаль йому не допомогло, як був затянутим таким і лишився, - аналогія с ТС ніліцо, даунгрес особи. Печалька. :lol:

Важко читати? Шкода. Перше ніж починати стукати по клавіатурі, переконайся, що перед тим не було забагато трави від дядька Марлі. Шкода унікала, раз він реагує на подібних тобі, хоча проти Ніцше радикально нічого не маю проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зря ви так, цікаві думки у людини з досвідом життя, просто треба перечитати пости декілька раз щоб вникнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний лейтмотив nevirko - той Ентер що порадив VadimM - повний галяк бо пусті полиці і подуставший інтер*єр (і 2 приємні дівчини), а той що на Л.Українки - зачотний бо в ньому тарився я і там є на що подивитись. Зверніть увагу - я той ентер менше рекламував ніж nevirko його засерав.

А те що якщо таритись в будь-кого з форумчан то взагалі ніяких полиць/приємних дівчат не побачиш але зекономиш бабло нікого не колише. Ага, і ще бла-бла про рекламу, маркетинг, бріфи, концепції (які нафіг бріфи на виробництві?).

І ще для nevirko - з гарантійкою йдуть не в магазин а в сервісний центр.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сервісний центр Ентера у Рівному... :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головний лейтмотив nevirko - той Ентер що порадив VadimM - повний галяк бо пусті полиці і подуставший інтер*єр (і 2 приємні дівчини), а той що на Л.Українки - зачотний бо в ньому тарився я і там є на що подивитись. Зверніть увагу - я той ентер менше рекламував ніж nevirko його засерав.

А те що якщо таритись в будь-кого з форумчан то взагалі ніяких полиць/приємних дівчат не побачиш але зекономиш бабло нікого не колише. Ага, і ще бла-бла про рекламу, маркетинг, бріфи, концепції (які нафіг бріфи на виробництві?).

І ще для nevirko - з гарантійкою йдуть не в магазин а в сервісний центр.

Взагалі ніяких полиць/приємних дівчат не побачиш але зекономиш бабло -Ну VadimM, а чому ж Ви тоді радили Ентер на Винниченка? Тому що у них широкий асортимент? Якщо адміністратор не забанить, можу виставити скани фактур обох магазинів по моїй конфігурації. А щодо дівчат, так, звичайно, за відсутності товару у МАГАЗИНІ мене могли зацікавити лише дівчата, певне Вам вони теж сподобались. Бачу я Вам на мозоль наступив, що Ви так не можете заспокоїтись. Щодо бріфів, якщо товар для кінцевого споживача, B2C, то потрібна реклама, якщо потрібна реклама - потрібні концепція, бріф та маркетинговий план... Не має значення чи це виробництво, чи торгівля. Я працюю у виробничій фірмі, і реклама це частина моїх обов'язків. Нормальний магазин не змусить Вас самого нести гарантійку особисто далі місця, в якому товар купувався, а ще не пошле в авторизований сервіс іншої контори. У нормальному випадку гарантійний товар повертають туди, де купували, або у власний сервісний центр магазину, а останніх не так багато у Луцьку.

P.S. Про магазини - врешті мене ж запитали, де я купував і я відповів. Про порівняння двох магазинів, так основне назви схожі, спочатку був подумав, який нерівномірний розподіл товару і в тому ж роді... Поки тут на форумі мені не пояснили, що магазини нічого спільного крім назви не мають. Щодо дешевших цін - у всьому є поняття розумної достатності. Дійсно форумчани можуть продати дешевше, але я згоден трохи переплатити, щоб моїми проблема щодо купленого товару займалася певна кількість персоналу, а не одна людина. У темі я просив поділитись враженнями щодо магазину, тобто я наперед планував купувати у спеціалізованому магазині. Але ця розмова щодо моєї покупки так затягнулася, що звичайне придбання можна вважати надважливим. Сподіваюсь воно так вдало і працюватиме, як про нього я тут з Вами розмовляю. І головне я НІЧОГО НЕ РЕКЛАМУЮ БЕЗКОШТОВНО, я маркетолог, це моя робота, а я не звик працювати безкоштовно. До речі, планую купити телевізор LED 42", теж у магазині. Можливо переключимось з системника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сервісний центр Ентера у Рівному... :dont:

В курсі, але власний авторизований сервісний центр, це краще ніж біготня зі своєю покупкою "куди тебе пошлють" з того магазину, де продали. А якщо Ви про відстань до Рівного..., то:

1) товар заноситься в магазин, а продавці його відправляють на сервіс;

2) до Рівного, по розбитій дорозі відразу за Луцьком, я доїжджаю за 40 хвилин - була би краща дорога біля Луцька, можливо доїжджав би швидше і тому звернення: Дорожні і комунальні служби м. Луцьк відремонтуйте врешті дорогу і приберіть місто від сміття (хоча б центр)!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...