Перейти до змісту

Продам монитор

Рекомендовані повідомлення

я на повному серйозі, без жодних жартів

Я теж не жартував !

Рік тому подібний монітор LG за 110 мені привезли , занесли на 4 поверх і встановили,

а місяць тому в темі "віддам даром" забрав сам ще один апарат, і в якості подяки шоколадку залишив.

Особливо недовірливі можуть пошук поюзати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на повному серйозі, без жодних жартів

Я теж не жартував !

Рік тому подібний монітор LG за 110 мені привезли , занесли на 4 поверх і встановили,

а місяць тому в темі "віддам даром" забрав сам ще один апарат, і в якості подяки шоколадку залишив.

Особливо недовірливі можуть пошук поюзати ;)

То ти молодець! Віддай мені за шоколодку (я приїду заберу)!??? А нє то попрошу не писати дурниць в моїй темі тих які привикли до халяви...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ти молодець! Віддай мені за шоколодку (я приїду заберу)!??? А нє то попрошу не писати дурниць в моїй темі тих які привикли до халяви...

Реальна ціна твого монітора 80-100 грн., якщо він у нормальному робочому стані, і що б ти тут не писав цього не змінити.

Те що хтось просто так часом віддає подібні речі за шоколадку на реальну ціну ніяк не впливає, оскільки - це одиничні випадки, а от те, що подібні речі останні кілька місяців тут (на борді) переважно купуються за ціною близько 100 грн. - це факт, і саме цей факт і формує ціну. Ти уже майже рік продаєш, а толку немає. В середині лютого пропонували тобі 120грн. з самовивозом, от і потрібно було продавати, нормальна ціна була, а зараз навряд чи хтось і стільки дасть, а гроші то знецінюються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то як Unknown - віддаєш за шоколадку??? Сьогодні можу забрати? Не можу зрозуміти для чого ти це тут пишиш... Кому треба буде монік напише і ми договоримось... Не переживай так... Невелика різниця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...