Volyniaka Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 12:22 #1 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 12:22 Вчора запостив новину про те, що старший син нашого президента Олександр Янукович купує банк Физическое лицо Александр Викторович Янукович - старший сын Президента Виктора Януковича - намерено купить 100% входящего в группу небольших Всеукраинского банка развития (Киев).Об этом сообщают Украинские новости. 16 декабря 2010 года Александр Янукович получил разрешение Антимонопольного комитета на покупку свыше 50% акций банка. На данный момент он готовит пакет документов в НБУ для получения разрешения на приобретение существенного участия финучреждении. Покупка акций планируется в январе-феврале 2011 года. Александр Янукович намерен приобрести все 110 млрд акций на общую номинальную сумму 110 млн гривень. , а брата Генпрокурора Пшонки призначено заступником голови одного з Вищих спецсудів(при цьому мав "необережність" подякувати за це Президенту,поіронізувати про Покращення життя вже сьогодні та порадіти за доходи українських лікарів-стоматологів), а сьогодні їх не знайшов !!!!!!Я так розумію, що тепер про Партію Регіонів та їхніх "славних" очільників на Борді писати зась? Чи як?
gonschik Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 12:55 #2 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 12:55 карочє, з кожним днем все більше і більше хочеться звалити з цієї країни
Volyniaka Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 13:34 Автор #3 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 13:34 карочє, з кожним днем все більше і більше хочеться звалити з цієї країниДехто, для початку, звалив з Борди СЮДИ
Гетто Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:27 #4 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:27 Как известно, без цензуры не несутся даже куры!! А что ж вы хотели ? Борду ежедневно посещают около полторы тыщи народу. Надо же как-то контролировать ситуацию с политическими лозунгами и призывами… Можно так а можно и вот так
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:31 Адміністратори #5 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:31 Volyniaka: Політичної цензури нема. Є правила розділів. Якщо ти написав пост не в тому розділі, то модератор міг його елементарно дропнути. Я наприклад людина аполітична. І мені пофіг хто і який банк купує. Якщо це не стосується особисто мене
Volyniaka Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:46 Автор #6 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 14:46 Volyniaka: Політичної цензури нема. Є правила розділів. Якщо ти написав пост не в тому розділі, то модератор міг його елементарно дропнути. Я наприклад людина аполітична. І мені пофіг хто і який банк купує. Якщо це не стосується особисто мене Розділ "Політика", тема "Питання до Президента..." і нічого особистого - тут тільки й залишається що дропнути...
Адміністратори kmd Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 15:02 Адміністратори #7 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 15:02 Ну незнаю. Я не модерую цей розділ. Та і не читаю навіть То до Вануса. А він у нас вроді як не дуже любить чинну владу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.