Перейти до змісту

Цензура на БордІ?

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Вчора запостив новину про те, що старший син нашого президента Олександр Янукович купує банк

Физическое лицо Александр Викторович Янукович - старший сын Президента Виктора Януковича - намерено купить 100% входящего в группу небольших Всеукраинского банка развития (Киев).

Об этом сообщают Украинские новости.

16 декабря 2010 года Александр Янукович получил разрешение Антимонопольного комитета на покупку свыше 50% акций банка.

На данный момент он готовит пакет документов в НБУ для получения разрешения на приобретение существенного участия финучреждении.

Покупка акций планируется в январе-феврале 2011 года.

Александр Янукович намерен приобрести все 110 млрд акций на общую номинальную сумму 110 млн гривень.

, а брата Генпрокурора Пшонки призначено заступником голови одного з Вищих спецсудів(при цьому мав "необережність" подякувати за це Президенту,поіронізувати про Покращення життя вже сьогодні та порадіти за доходи українських лікарів-стоматологів), а сьогодні їх не знайшов !!!!!!

Я так розумію, що тепер про Партію Регіонів та їхніх "славних" очільників на Борді писати зась? Чи як?

F-dokole.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє, з кожним днем все більше і більше хочеться звалити з цієї країни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

карочє, з кожним днем все більше і більше хочеться звалити з цієї країни

Дехто, для початку, звалив з Борди СЮДИ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как известно, без цензуры не несутся даже куры!! :)

А что ж вы хотели ? Борду ежедневно посещают около полторы тыщи народу. Надо же как-то контролировать ситуацию с политическими лозунгами и призывами…

Можно так :0001: а можно и вот так :mdr:

:D:g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Volyniaka:

Політичної цензури нема.

Є правила розділів. Якщо ти написав пост не в тому розділі, то модератор міг його елементарно дропнути.

Я наприклад людина аполітична. І мені пофіг хто і який банк купує. Якщо це не стосується особисто мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Volyniaka:

Політичної цензури нема.

Є правила розділів. Якщо ти написав пост не в тому розділі, то модератор міг його елементарно дропнути.

Я наприклад людина аполітична. І мені пофіг хто і який банк купує. Якщо це не стосується особисто мене :)

Розділ "Політика", тема "Питання до Президента..." і нічого особистого - тут тільки й залишається що дропнути... 3f0f74285a7be89aa15edb21abce4ff2.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ну незнаю. Я не модерую цей розділ. Та і не читаю навіть :)

То до Вануса. А він у нас вроді як не дуже любить чинну владу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...