Перейти до змісту

IPhone

zaza

Рекомендовані повідомлення

телефон новый белый,

IPhone 3g 16 GB

привезенный с Америки,

полный комплект, наушники, зарядное устройство.

с русской прошивкой!

Bluetooth, Wi-Fi

Цена - 3500 грн.

Телефон 0665886746,0937121392

post-11095-0-82030200-1292928909_thumb.j

post-11095-0-15481300-1292928942_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

полный комплект, наушники, зарядное устройство - це як зрозуміти ??? ти рахуєш , що навушники і зарядка це вже повний комплект ???

с русской прошивкой ??? це як ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не рахую, а вважаю, що навушники і зарядний пристрій - це повний комплект. Російська прошивка означає, що телефон працює з українськими картками і сприймає українську і російську мову.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

artur4ik, я розумію, що повного комплекту без йаблучок бути не може, але навіщо ти розводиш флуд у кожній темі про айфон? Конкуренція?

Топікстартер, ну не буває, бляха, до айфона русскіх і нерусскіх прошивок! Або версію напиши, або не пиши дурниць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

агрегат что к Компьютеру не подключается ?? ;) ... что там с GPS по дорогам Украины ?? Этож супер русская прошивка !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не рахую, а вважаю, що навушники і зарядний пристрій - це повний комплект. Російська прошивка означає, що телефон працює з українськими картками і сприймає українську і російську мову.......

не дай бог щоб розробники такi комплекти почали складати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

телефон, звичайно, до компютера підключається. GPS є вмонтований, але так як телефон з Америки, то на дороги відповідно США. Для України це зробити можна дуже легко і це коштує 40грн. Такі витрати я буду брати на себе при куплі Вами теефона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не дай бог щоб розробники такi комплекти почали складати.

Заза - повний комплект : коробка , навушники , кабель , зарядний пристрій ,папка (в папці: інструкція користувача (англ.), буклет Finger Tips (англ.), наклейки, прилад для виймання сім-карток)

Немає російських прошивок , ти баран , яка у тебе версія прошивки ??? :angry2: :angry2: :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

artur4ik, я розумію, що повного комплекту без йаблучок бути не може, але навіщо ти розводиш флуд у кожній темі про айфон? Конкуренція?

Топікстартер, ну не буває, бляха, до айфона русскіх і нерусскіх прошивок! Або версію напиши, або не пиши дурниць.

Він мені не конкуренція !! =)

я 3г айфони вже давно немає...)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...