Перейти до змісту

продам неробочий тел Samsung D820

Alexandr92

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що в ньому неробить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я на 100% невпевнений,в майстерні сказали, тре шлєйф міняти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скількі буде стояти ремонт і скількі ти хочеш бабла ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скількі буде стояти ремонт і скількі ти хочеш бабла ?

мені загнули 150, тіпа оригінальний шлєйф, ла-ла, фа-фа

я хочу гривень 300+-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці такі телефони стоять по 200-250грн., пропоную за нього 100грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці такі телефони стоять по 200-250грн., - 150грн. шлейф ітого пропоную за нього 100грн.

лан, давай як на базарі : 250грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На варшавці такі телефони стоять по 200-250грн., - 150грн. шлейф ітого пропоную за нього 100грн.

200-250 це за робочі телефони, а в твому ще шлейф треба міняти, і то ще не факт що це шлейф.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200-250 це за робочі теклефони, а в твому ще шлейф треба міняти, і то ще не факт що це шлейф.

в мому телефоні один екран гривень на 150/200 потяне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пройдись по рядам на варшавці, і попитай хто в тебе екран за 150грн. купить. Якщо надумаєш продавати за 100грн. пиши в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не хоч, не тре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підходимо, купляємо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підходимо, купляємо))

чоловіче скажу тобі по секрету в тебе на варщавці його й ніхто і за 30грн не схоче купляти. І правильно зроблять. Бо робити той тел то ціла морока: дисплей там паяється, шлейфа знайти то проблема, і доречі тут пів року назад такий повністю робочий тел по 170грн продавали, і на базарі вони коштують зараз так само, а дисплей і Шлейф до твого тела НЕ МЕНШЕ 170грн оригінальний, і то ше тре його пошукати, так шо дам тобі пораду або ти той тел залиш собі на сувеніри або продай за 20грн комусь бо хто у телах розуміється то більше двацяткі тобі за нього не дась, І взагалі така лажа зі всіма самсунгами, запчастини до них дуже дорогі і це правда, тому вже коли він побився чи заглючив то вже не варто його робити бо вкладеш в нього більше ніж він коштує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підходимо, купляємо))

чоловіче скажу тобі по секрету в тебе на варщавці його й ніхто і за 30грн не схоче купляти. І правильно зроблять. Бо робити той тел то ціла морока: дисплей там паяється, шлейфа знайти то проблема, і доречі тут пів року назад такий повністю робочий тел по 170грн продавали, і на базарі вони коштують зараз так само, а дисплей і Шлейф до твого тела НЕ МЕНШЕ 170грн оригінальний, і то ше тре його пошукати, так шо дам тобі пораду або ти той тел залиш собі на сувеніри або продай за 20грн комусь бо хто у телах розуміється то більше двацяткі тобі за нього не дась, І взагалі така лажа зі всіма самсунгами, запчастини до них дуже дорогі і це правда, тому вже коли він побився чи заглючив то вже не варто його робити бо вкладеш в нього більше ніж він коштує.

не знаю як то так ти шукав, підходиш знову ж таки на тій варшавці до любого ларька мобільного, кажеш шо тобі тре, і тобі зразу 3 шлєйфи на вибір дадуть по різній ціні!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підходимо, купляємо))

не знаю як то так ти шукав, підходиш знову ж таки на тій варшавці до любого ларька мобільного, кажеш шо тобі тре, і тобі зразу 3 шлєйфи на вибір дадуть по різній ціні!!

Ну то чомуж ти не візьмеш його ???? :lol: :lol: :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підходимо, купляємо))

Ну то чомуж ти не візьмеш його ???? :lol: :lol: :D

бо я його продати хочу, нема коли займатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продаю цей же телефон з USB-кабелем, і TV-out кабелем, а також з коробкою і з інструкцією разом за 230грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ціна 200грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Пройдись по рядам на варшавці, і попитай хто в тебе екран за 150грн. купить. Якщо надумаєш продавати за 100грн. пиши в приват.

забирай за 150 з всіма кабелями

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

A Ja prodam z shleifoM za 320

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...