Перейти до змісту

Увага! Розшукую цю людину

DenTriaL1

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоможить у поисках циею людини ЯРОШИК МАКСИМ АЛЕКСАНДРОВИЧ. Вин взяв у мене крупну суму грошей на предоплату деталей яких в нього насправди н ебуло и вже 4 мисяци не видповидае и не пише. Живе в Ровно (там в нього квартира) и в сели Деражне (костопольський район). Е симья ( ще е родня в нього в правоохоронних органах) и вин цим прикриваэться. Благаю допоможить хто що знаэ про цього виродка , в нас симья без цих грошей гине!!!!!!!!!!!!!!!!!

Благаю люди пишить!!!!!!!!!! ( э куча моих тем на багатьох форумах Украины - харкивський, Ривненьський, та инших). Будь ласка хто що знаэ.((((((((( :(:(

Опубліковано

Соррі, за офтоп, не можу втриматися.

Я в шоці просто, якою мовою пише ТС? :mdr:

Може це пан Азаров на борду завітав?

Опубліковано

якщо сім"я без грошей гине то навіщо було купувати якісь деталі?

може ліпше було в супермаркеті на ті гроші гречки купить?

Опубліковано

optovikrv известен всей Украине. Вероятно, войдёт в анналы истории, как "мопед" и "разрыв" :)

Опубліковано

Прочитал тему с интересом... Оптовик кидала? не факт, но не откажется при возможности продинамить. Но дела с ним я бы не имел!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

не всі Рівненчани бариги, маю справу з Ігорем з Рівного приємно мати справу і ціни значно дешевші ніж в Луцьку, до речі можу допомогти з доставкою з Рівного від нього товарів і оплату товарів без комісії за переказ )) за пиво :smile-zachot:

Опубліковано

Не майте діла з тіми баригами рівненськими, в мене їхній список кожен день новими особами поповнюється !!!

а в тебе взагалі в кожній темі де щось продається параноя починається. "те не таке, те задорого, а ти барига".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...