Перейти до змісту

продам флешку micrоSD

Kombat83

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам флешку micrоSD фiрми SаnDisk б/у на 8 гiг в повнiстю робочому станi, сам ходив з нею i провiряв. (чудово працюе на 6120с та 3250 перевiрено)

Цiна 140гр.

Опубліковано

Клас 2, передача iнформацii 2 мегабайта/с буде працювати без тормозiв навiть на слабеньких смартфонах.

Опубліковано

Новий SD Micro 8GB Transcend SDHC Class2 (без адаптера)коштує 115грн.

а такі гроші можна нову такого класу купити

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class6 + SD адаптер

Опубліковано

Та невже, i цiкаво в якому це магазинi в луцьку такi цiни на флешкi? Може пiдкажеш? Даже на варшавцi така нова коштуе всi 200, що дешевше нiж в магазинi на кiлька десяткiв. Такщо не треба тут лапшу розкладати.

Опубліковано

Медіамаркет 148 грн.Гарантія 60 місяців.В наявності.Неприємно коли с...ть в твоїй темі????

Опубліковано

hrupkiy, назву магазину i адреса в луцьку будь ласка!!?? На всi решта повiдомлення без конкретної iнформацi буде скарга на флуд!!

Опубліковано

Та невже, i цiкаво в якому це магазинi в луцьку такi цiни на флешкi? Може пiдкажеш? Даже на варшавцi така нова коштуе всi 200, що дешевше нiж в магазинi на кiлька десяткiв. Такщо не треба тут лапшу розкладати.

Привезу на завтра

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class2 (без адаптера) 115грн.

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class2 + SD адаптер 120грн.

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class6 (без адаптера) 144грн.

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class6 + SD адаптер 152грн.

SD Micro 8GB Transcend SDHC Class6 + MiniSD/SD адаптер 146грн.

Річна гарантія, скільки штук візьмеш?

Опубліковано

www.MediaMarket.lutsk.ua

Адреса в Луцьку вул.Соборності ,28(біля старого офісу Аверса)

Як незнаеш то непиши, наступного разу перевiриш а тодi напишеш.

Цiна 110гр.

Опубліковано

В прайсі вказаного мною сайту є флешка microSD(card only) на 8 Гб за ціною 148 грн при замовленні через інтеренет.При готівковому розрахунку в магазині її ціна 170,40 грн.Дана флешка є в наявності.Прошу пояснити мені ,що саме я не розумію

Опубліковано

В прайсі вказаного мною сайту є флешка microSD(card only) на 8 Гб за ціною 148 грн при замовленні через інтеренет.При готівковому розрахунку в магазині її ціна 170,40 грн.Дана флешка є в наявності.Прошу пояснити мені ,що саме я не розумію

В iнтернетi багато чого знайти можна.Зайдеш в магазин i побачиш що там е i за якею цiною. Всi хто тут, мають iнет, i не потрiбно їм розказувати що в інеті є! На всі інші пости не по темі буде скарга. Задовбали вже всі такі умніки!

Опубліковано

Якщо не можеш нормально пояснити то так і напиши.Спілкування з тобою мене вже теж задовбало.Хотілося б тут бачити і спілкуватися з адекватними людьми. Kombat 83 удачі в продажах

Опубліковано

Лише ISV написав все правильно, направив до нього друга i друг задоволений. Ще раз дякую.

Всi решта що не по темi тут писали - флудери i лапшуни, жодного слова правди.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...