Nadejda Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:07 #1 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 19:07 Процессор Intel® Pentium® Dual Core (1.86GHz) ОЗУ: 2 Gb Hdd: 500 Gb відео - Intel GMA X3100, 384Mb Привід: DVD+/-RW Коммунікаційні можлиості і порти вводу-виводу: 3 x USB 2.0/ VGA/ RJ-11/ RJ-45/ Mic-In / Audio jaks / Head-Out / Card Reader (SD) / Express Card Wi-Fi (802.11 a/b/g), Bluetooth™ 2.0 Батарея нова тримае до 2,5 годин(обійшлась в 95 $ ) + Віддам стару батарею (Яку при бажанні можна перепакувати) Робочий стан відмінний!. Зовнішній стан на 4 (е потертості і мікроцарапинки на корпусі) НА ШВИДКІСТЬ І СТАБІЛЬНІСТЬ СИСТЕМИ НЕ ВПЛИВАЮТЬ! 3300грн.
NashLutsk Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:06 #2 Опубліковано 3 Грудня, 2010 в 20:06 +5 апарат супер!
nemo Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 09:05 #3 Опубліковано 4 Грудня, 2010 в 09:05 Сьогодні можемо зустрітись.Якщо домовимось - манібек 5 днів Ок ?Дзвони 0672800854
Nadejda Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:03 Автор #4 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:03 Стрілками вказані місця в задній частині ноутбука де відсутні декоративні пласмасові накладки.(при бажанні можна найти і поставити) Ціну знижено 3200 грн
alovin Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:33 #5 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:33 Стрілками вказані місця в задній частині ноутбука де відсутні декоративні пласмасові накладки.(при бажанні можна найти і поставити)Ціну знижено 3200 грнти хоч думаєш шо ти пишеш !?!?! як можна за таке тай взагалі за марку НР давати такі гроші !!!!Адекватно оціни свій ноут і може тоді хтось і купить його.
mix_forever Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:43 #6 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:43 2 alovin, а чого ти вічно влазиш в чужу тему і починаєш нити шо дорого? Дорого - не купуй. Шо за дурнуватий менталітет такий...
alovin Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:51 #7 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 10:51 2 alovin, а чого ти вічно влазиш в чужу тему і починаєш нити шо дорого? Дорого - не купуй. Шо за дурнуватий менталітет такий...та я хочу шось купити і дивлюсь чи тут на борді є шось нормальне і висновок випливає такий шо нічого путьового нема та щей ціни космос, майже як нові ноути коштують. Може у тебе є щось двохядерне Intel з дискретним відео ?
Successful Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:20 #8 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:20 І тут вже побував цей мега-флудер- alovin Коли він вже вгамуеться,скільки вже можна в темах людям гадити...Все в нього дорого,все погане та неякісне-це вже схоже на якусь манію чи фобію. ............Трохи позитиву.................... Все! Решил для себя- хватит заниматься флудильней. Вот накую 1000 и все! Хватит. Надо заняться делом. А если не накую? Придется флудить и флудить?
alovin Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:56 #9 Опубліковано 8 Грудня, 2010 в 15:56 І тут вже побував цей мега-флудер- alovin Коли він вже вгамуеться,скільки вже можна в темах людям гадити...Все в нього дорого,все погане та неякісне-це вже схоже на якусь манію чи фобію. ............Трохи позитиву.................... Все! Решил для себя- хватит заниматься флудильней. Вот накую 1000 и все! Хватит. Надо заняться делом. А если не накую? Придется флудить и флудить? вот ето да !!! почести мне даете !!! статус мне поставели мега флудер , ну пасиб вам за такой интерес ко мне ! нужно мне етот ваш определившишся статус себе в подпись поставить, но как на меня ето уже будет плагиат потому што уже есть один мега флудер под ником georg. А на щот маний или фобий то у меня их нету . так што увы в диагносе моем ви ошыблись !!! А якшо говорити серйозно, то дійсно друг попросив подивитися ноути тут і якшо будуть якісь більш менш нормальні то він би взяв, але я тако подивився по цінам на те що тут продають і знов з впевненістю можу сказати шо барижнічаство знову повертається на борд. ноути якім 1,2,3 роки продають по цінам які мало чим відрізняють від цін на нові ноути. Просто напросто ці чудопродавці вважають людей лохами, а це вже так задовбало,що аж не можна стриматись щось ненаписавши. Вони взагалі не взмозі адекватно оцінювати свій товар, тому що сильно жадні , і вважають себе розумними а всіх остальних дурними. і тоді вже получається що не я засмітчую теми а вони засмітчують форум своїми темами і їхніми копіями які простоюють як голі душі без діла місяцями.
qaster Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 10:31 #11 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 10:31 І тут вже побував цей мега-флудер- alovinзаздрість - це погано
Successful Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 11:18 #12 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 11:18 І тут вже побував цей мега-флудер- alovin заздрість - це погано Це не заздрість це-констотація факту. Заздрити нема чому... Я не вважаю флудіння достойним заняттям.На мою думку цим займаються люди яким нема чим зайнятись, які не можуть виразити себе в реальному житті,чи ті яким не вдаеться реалізувати себе в повному обсязі там за межами віртуального простору і в результаті починають щось корчити з себе тут...(типу я у всьому знаюсь,я все вмію і т.д.) Так,люди які серед людей не впевнені в собі, в яких е якісь комплекси,дуже вільно почувають себе тут-в кібер просторі. Таким людям треба звертатись за допомогою...Або читати літературку типу.
alovin Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 12:37 #13 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 12:37 І тут вже побував цей мега-флудер- alovinзаздрість - це поганоЦе не заздрість це-констотація факту.Заздрити нема чому...Я не вважаю флудіння достойним заняттям.На мою думку цим займаються люди яким нема чим зайнятись, які не можуть виразити себе в реальному житті,чи ті яким не вдаеться реалізувати себе в повному обсязі там за межами віртуального простору і в результаті починають щось корчити з себе тут...(типу я у всьому знаюсь,я все вмію і т.д.)Так,люди які серед людей не впевнені в собі, в яких е якісь комплекси,дуже вільно почувають себе тут-в кібер просторі.Таким людям треба звертатись за допомогою...Або читати літературку типу.слухай нема в мене ніяких комплексів в житті такий самий кажу правду людям в очі, і мені всерівно що вони там думають про мене, і саме тому пишу тут шоб трохи ви пореальніше ставались до продажу, і раалізувати я себе можу в повному обсязі , тому що на світ тре дивитись з відкритими очима а не так як ви інтернет-ман"якчі.
Songoku Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 12:45 #14 Опубліковано 9 Грудня, 2010 в 12:45 2alovin Вожу ноути з Америки і хочу сказати, що по такій ціні, яку ти хочеш там нереально, а якщо і купиш то перебравши близько 1000лотів, витративши близько 40-60год, і то невідомо яким він приїде, і в скільки доставка обійдеться. Тому ціни деякі (не всі) є адекватними. А заклики типу "Продайте мені Lambo counttouch по ціні опеля з Германії" - це не більше ніж амбіції, одне те що ти досі не купив ноут по своїй ціні, говорить про амбіційність і недостатність прикладання зусиль. Розкажу один момент: коли продавав Делл М90 з його 17" 1920х1200 і реальними кутами в 180градусів, його не стисненою архітектурою і запасом мощності, квадро відяхою, при цьому нульова бата. Коротше Флагман Делла 2007року. Я за ним кілька тижнів охотився і взяв на 80у.е. дешевше середньої по Ебаю і продавав дешевше ніж можна там достати. Аргументи для отримання 1000грн знижки були наступні: йому ж 3-ри роки, в цієї серії в 2007-му горіли бати (зараз сучасна), він старий а значить слабкий і т.д. Це часом не ти був? Порада для тебе: Замість того щоб нити і клянчити, спробуй виторгувати, чи самому привезти чи ще якось!!! Якщо дупу від крісла не відірвати, то ноут сам не намалюється!! Да ноути типу Р4 за 2400 це явно перебор, бо я Тошибу L305D майже за таку ціну продав. +1 в чорний списка Alovin, тепер я офіційно "барига" рівненський
Nadejda Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:11 Автор #15 Опубліковано 10 Грудня, 2010 в 16:11 Ні стара батарея мертва не повністю.В офісному режимі тримае 30 хв.
Nadejda Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 11:53 Автор #16 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 11:53 Ціна падае- 3050 грн
qaster Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 12:14 #17 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 12:14 і в результаті починають щось корчити з себе тут...(типу я у всьому знаюсь,я все вмію і т.д.)а Ви корчите із себе психологаТаким людям треба звертатись за допомогою...Або читати літературку типу.або сидіти на борді. Шо і робим.
qaster Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 12:20 #18 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 12:20 як для HP, завсєгдатая СЦ (статистика Київського СЦ DataLux, де працюють двоє моїх знайомих), то ціна зависока. Хар-ки хороші, але HP є HP, і це не той HP, шо був більше 10 років тому. Маю на роботі один з ноутів, ше старий HP 1999 року - досі бігає, нічо не перепаювали. З теперішніми HP порівняти - небо і зЕмля!ціна буки дійсно завищена. За аналогічний по хар-кам Dell тисячі три ще можна було б просить
Millioner Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 13:21 #19 Опубліковано 11 Грудня, 2010 в 13:21 Це питання не однозначне!Не сперечаюсь,ноути які робились колись не зрівняти по якості з теперішніми.І це стосуеться не тільки НР,а абсолютно всіх виробників.Ось у мене Hewlett вже два роки і жодного нарікання.На мою думку НР все ж кращі ніж Acer,Sumsung,чи те LG з MCI...
Nadejda Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:22 Автор #20 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:22 як для HP, завсєгдатая СЦ (статистика Київського СЦ DataLux, де працюють двоє моїх знайомих), то ціна зависока. Хар-ки хороші, але HP є HP, і це не той HP, шо був більше 10 років тому. Маю на роботі один з ноутів, ше старий HP 1999 року - досі бігає, нічо не перепаювали. З теперішніми HP порівняти - небо і зЕмля! ціна буки дійсно завищена. За аналогічний по хар-кам Dell тисячі три ще можна було б просить За Dell з такими характеристиками просять від 3500.і ближче до 4000х ...
nemo Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:42 #21 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:42 як для HP, завсєгдатая СЦ (статистика Київського СЦ DataLux, де працюють двоє моїх знайомих), то ціна зависока. Хар-ки хороші, але HP є HP, і це не той HP, шо був більше 10 років тому. Маю на роботі один з ноутів, ше старий HP 1999 року - досі бігає, нічо не перепаювали. З теперішніми HP порівняти - небо і зЕмля! ціна буки дійсно завищена. За аналогічний по хар-кам Dell тисячі три ще можна було б просить За Dell з такими характеристиками просять від 3500.і ближче до 4000х ... Toshiba - макс буде 3300 без торгу )))
alovin Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:50 #22 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:50 як для HP, завсєгдатая СЦ (статистика Київського СЦ DataLux, де працюють двоє моїх знайомих), то ціна зависока. Хар-ки хороші, але HP є HP, і це не той HP, шо був більше 10 років тому. Маю на роботі один з ноутів, ше старий HP 1999 року - досі бігає, нічо не перепаювали. З теперішніми HP порівняти - небо і зЕмля! ціна буки дійсно завищена. За аналогічний по хар-кам Dell тисячі три ще можна було б просить За Dell з такими характеристиками просять від 3500.і ближче до 4000х ... задовбала вже твоя барижна відповідь , на подивись за скільки можна купити нового дела і з якими характеристиками ( І ноут це з гарантійкою із комплектом на відміну від твого) розетка
alovin Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:59 #23 Опубліковано 12 Грудня, 2010 в 18:59 ладно вибачай вже за те шо вліз в твою тему продавай свого за скільки хочеш діло твоє
FunTom Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 17:22 #25 Опубліковано 17 Грудня, 2010 в 17:22 Вибачаюсь за флуд2 alovin, дуже хочеться побачити за якими такими демократичними цінами ви будете продавати свій ноутбук
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.