Перейти до змісту

Шукаю роботу у мобільних салонах продавцем або адміністратором


byiviter

Рекомендовані повідомлення

Уважаемая моя виртуальная незнакомка, я подозревал, что Вы не совсем (более того - совсем) не правильно воспримите как мои слова, так и смысл и расставленные акценты. :)

Но если мой пост Вас чем то расстроил, то я признаЮ себя виноватым, раскаиваюсь, и при всём чесном народе прошу прощение за испорченное настроение.

Меры наказания Вы можете принять сами,

рекомендуемые: поставить вот такой смайлик :) или же такой :rolleyes:

Всегда Ваш Getto :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

такс... уже рабочий день заканчиваться, пора сваливать в реальный мир, всем удачи, хороших выходных и отличного пива.:):friday:

(после прочтения модерами данного поста, его следует сжечь!! как флуд.!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що людина має бажання знайти нормальну роботу і зі своєї сторони ставить певні вимоги - то не ультиматум.

Якби автор теми висловився: "в першу чергу цікавлять пропозиції" або "шукаю саме" то це було би "певні вимоги", але він висловився "Відгукнуся лише на пропозиції", що погодьтесь попахує ультиматумом, і від чого в пересічних читачів його посту почав вимальовуватись образ Проні Прокопівни, яка не може оприділитсь як же їй прінять щквальний потік пропозицій від дроботодавців: "стоя с кнігой, ілі может сідя ілі же всьо-такі льожа". От і виявилась масса охочих додати свої штришки до цього колоритного образу. Але автор від того не в програшу, хоч і піар поганий, зате тримає його тему зверху.

Алеж ми звами добре знаємо про теперішній стан на ринку вакансій де 9 з десяти пропозицій пропонують клеїти оголошення, заробляти в інтернеті або розгружати вагони, то на цьому фоні ці "певні вимоги" справді виглядають кумедними.

Цікаво, в кого ж це визвало таку сильну агресію і дискомфорт?

Агресію і дискомфорт це визвало по-моєму лише в автора теми, в решти веселощі, азарт, натертості на пальцях клавіатурою, ну і поодинокі сльози від сміху :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...