Перейти до змісту

Need for Speed 11

Teo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

деякі цікаві "нововведения"

В мультиплейере выделяется 2 основных режима: онлайн и оффлайн гоночные дни.

Гоночные дни, как и в карьере, гоночные состязания, состоящие из нескольких заездов с ограниченным количеством автомобилей: один автомобиль для каждого вида состязаний и один запасной, на случай если основные машины будут разбиты.

Гоночный день в оффлайне основан на схеме карьерного гоночного дня, единственное отличие, это то, что есть человек, который этот день создаёт.

Да-да, теперь любой может создать свое событие и пригласить туда своих друзей.

Друг может загрузить этот день и начать его проходить.

Само прохождение без сюрпризов – проходишь заезды в любом порядке и на любом автомобиле, вы же в свою очередь можете заново переиграть неудавшиеся заезды. Количество маркеров ремонта устанавливает организатор, если вы окончательно разбили автомобиль и истратили все маркеры ремонта, то вам придется заново начинать весь день.

Побив чужой рекорд, вы загружаете свой в онлайн, а человек, чей рекорд вы побили, получает сообщение о том, что его рекорд побит.

Эти сообщения могут быть отправлены как в саму игру, там и посредством СМС, которое будет бесплатным и доступно любым операторам.

Высшим уровнем оффлайн-гонок будут гоночные организации, каждой из которых будут руководить фансайт. Гоночные дни будут создаваться и проводиться руководством сайтов при поддержке ЕА. Все результаты будут публиковаться как на сайте организации, так и на сайте ЕА. Присоединяйтесь и получите возможность выиграть различные призы.

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а управління таке ж деревяне, як і в демці???

коли вішаїш на машину (убгрейд)...є і управління...............

Опубліковано

на дыбы пока что не стает,как ни старался,поднять морду не могу,мож надо тачку с движком сзади!! :) пока что ни шевроле,ни ниссан,ни додж чарджер(у которого кстати мощщи-до феникоов много),такого проделать не могут даже апгрейдженые

Опубліковано

А повтори гонок присутні? В демці я такого не побачив. Колись ще в Карбоні обіцяли, але як завжди...;)

Опубліковано
А повтори гонок присутні? В демці я такого не побачив. Колись ще в Карбоні обіцяли, але як завжди...;)

повторів невидно, але є "сохранить двойника" - така фішка була і в карбоні

на рахунок "дыбов" на сайті AG.ru:

Q: Как пройти "Вилли"?! Чего только не делаю, машина на "дыбы" не встает!

А: Надо купить автомобиль Dodge Charger R/T 1969. Как быстрый вариант: купить комплекты №3 быстрого тюнинга на мощность и сцепление с трассой - все.

Как альтернативный вариант: двидок, турбину, трансмиссию, подвеску, шины 3 уровня, нитро 2го.

Сделать настройки в тюнинге: в двигателе фазы газораспределения на минимум, впрыск н2о на максимум, в трансмиссии первая передача на 3/4, остальные на 1/4, главную не трогать.

пробуємо.

...спробував і дійсно вздибає :D , призимляється аж коли шосту вмикаю.

ось трьохметровий відік, в якому з третьої передачі і з доп. нітро всають

Опубліковано

Значит так, товарищи! Курс апгрейда до коллекционки:

Коды вводить в карьере через меню ввода кодов.

collectorsed& — Добавляет в автосалон:

Acura NSX

Acura Integra LS

Audi RS4

Lexus IS350

Pontiac Solstice GXP

onlinesubaru& — та самая субару, которую предлагали при предзаказе

mitsubishigofar — добавляет в гараж Mitsubishi Lancer Evolution

zerozerozero — добавляет в гараж Coke Zero Volkswagen Golf GTI

itsaboutyou — добавляет в гараж Audi TT 3.8 Quattro

worldslongestlasting — добавляет в гараж Energizer Lithium Dodge Viper SRT10

safetynet — 5 маркеров ремонта (одноразовый)

cashmoney — $10000 (одноразовый)

reggame — $10000 (одноразовый)

1mi9k7e1 — $10000 (одноразовый)

l1is97a1 - $8000 (одноразовый)

w2iollo1 — $4000 (одноразовый)

1ma9x99 — $2000 (одноразовый)

horsepower — винил K&N

energizerlithium — винил Energizer Lithium

castrolsyntec — винил Castrol Syntec

leipzig — ?

unlockallthings — разблокирует все трассы и машины, все апгрейды. Добавляет в гараж:

Nissan 240SX (S13) (ещё один)

Pontiac GTO

Chevrolet Cobalt SS

Dodge Viper (ещё один, заряженный на 3-4 уровень)

и открывает все чемпионаты (после перезапуска игры

неоткрытые честным путём снова закрыты, но код многоразовый)

изначально - www.nd4spd.ws

исправлено и модифицировано до актуального состояния - McWay, AsBest

Проверял, все работает! (причем бесплатно)

Опубліковано

З Карбона в Про Стріт "перекочував" режим зйомки. Тільки в Карбоні скріни відправлялись прямісінько на сайт EA, а тепер їх можна зберігати на локальний диск клавішею F12. Прикольна фішка! :huh:

Опубліковано

Два + до гри:

1+ дофіга полігонів на модельках машин

2+ на полуавтоматі задня вкл двома натисками тормоза

Решта тільки -

Не вразила гра, бо занадто проста на рулі і занадто тупа на клаві!

Геймплей взагалі відстій! Їм вчитися в 5 ніда!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Управління з клавіатури? Та нормальне управління.

Не стає на диби? Shelby GT500 з усіма апгрейдами по потужності і зчепленню третього рівня. Десь біля 650-680 сил. Нічого в настройках тюнінга не міняв. На світлофорі газ не тримаю; коли дається сигнал їхати, спочатку перша передача потім газ, машина на дибах, вчасний перехід на другу (в зеленій/червоній зоні), на другій нітро і далі передачі нормально переключати. До п'ятої стоїть на дибах. "Драг кінг" вже на цій машині виграв.

В цілому іграшка нормальна. Свіжа ідея.

Є і неприємні моменти. Я наприклад, коли вибирав призи після гоночного дня, то за перемогу і домінацію в мене була та сама запчастина до тієї самої машини двічі - і на фіга воно мені? Невже не можна таку ситуацію врахувати? Та й взагалі, вважаю, що щоразу варто, щоб тобі дарували тільки ті запчастини яких в тебе немає.

Крім драга, остаточно досі не можу визначитись з машинами для інших змагань. "Speed" тільки почався, поки що там Ніссан Скайлайн старий, але його явно доведеться міняти або апгрейдити пізніше. "Grip" була Мазда RX-8, далі вона заслабка навіть в максимумі, перейшов на Ніссан GT-R, поки їжджу, але задоволення щось не те. "Drift" - найбільша проблема. Зараз експериментую з Мазда RX-7 (яка чудово йшла спочатку), БМВ 3 нова і Форд Мустанг новий. Щось нічого з них мене вже не влаштовує.

Опубліковано

на дирт потрібно 2 машини мазда 7 і GTO вроді(чорна) без подвескі тільки мотор .тоді пройдеш..

а зара в мене на швидкість не можу підібрать машину.....тож проблема

Опубліковано

Для дрифта хорош Nissan 350Z, очень хорошо контролируется в заносе главное резину правильно выбрать и подвеску настроить. Для скоросных гонок хорошо подходит Porsche Cayman, хороший в управлении и устойчивый, а если еще настроить вообще песня.

Опубліковано
Для дрифта хорош Nissan 350Z, очень хорошо контролируется в заносе главное резину правильно выбрать и подвеску настроить. Для скоросных гонок хорошо подходит Porsche Cayman, хороший в управлении и устойчивый, а если еще настроить вообще песня.

ну? і як ти ту песню настаюїш Porsche Cayman..я 2дня ганяю пройти не можу?390км/ч наїхав на якійсь бампер на дорозі.і порш взлетів до хмар.ще 5хв буде качатись по дорозі...нерви.... ;)

Опубліковано

На рівні з Ріо Ватанабі я їхав Спід-гонки на Ніссан Скайлайн старому (макс. апгрейди і трохи щось крутив в тюнінгу, але небагато, бо я в тому не дуже люблю колупатися). Не можу сказати, що мені вона ідеально подобається, але виграти можна.

Та на будь-якій машині злетиш в швидкісних гонках, якщо десь занесе. Так що це справа терпіння і вміння.

Спробую на дріфті забрати апгрейди підвіски з Мазди RX-7 - може допоможе :huh:

Якщо не допоможе - спробую Ніссан 350Z.

Дякую за поради.

Опубліковано

Дійсно - забрав апгрейди підвіски і шин для RX-7 і дріфти пішли як по маслу.

На Ніссан GT-R пройшов гріпи.

А зі спідами ж.... Буду шукати варіанти. Бо Скайлайн старий по швидкості нормальний, а от керованості мені трохи не вистачає.

Опубліковано

всі апгрейди і на "таком красавце" вас ніякій Ріо Ватанабі не здєлає

всю трасу на дибах :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...