Перейти до змісту

Чи готові ви стріляти?

kudrom

98 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Все частіше мені доводиться почути думку про те, що "я б особисто поставив до стінки і розстріляв Верховну Раду" чи щось в такому дусі.

Я теж не підтримую діючу владу, але знаю точно, що я б ніколи не вистрілив. І не думаю, що масові розстріли є ознакою європейської демократії. Крім того, багато виникає питань типу, а хто дає гарантію, що чистий той, хто стріляє?

Дане опитування більше зі сфери психології, ні в якому разі не заклик до дій. Мені цікаво, ця агресія - це просто емоційний виплекс на словах, чи реальне прагнення?

Бажано розширені відповіді, хоча і суто сухі результати голосування є цікавими. Прохання без демагогії і наїздів на інших, без особистих образ, незалежно від того, чи ваша думка співпадає. Пам’ятайте, на форумі ніхто нікого ні в чому не переконає і будь-яка дискусія тут не є причиною зіпсувати настрій на день собі і іншим.

Голосування закрите, опцію відкритості не ставив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Так, готовий особисто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проголосував, коментувати не буду, а то скажуть що я маньяк, дегенерат і т.д. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нет..расстрел слишком гуманно.В таких высокоорганизованных структурах как мафия за такое кидалово семьи на человека одевали цементные носки и амулет на шею и концы в воду.Так как на их посту на них висит огромная ответственность...а они эту ответственность просто имеют во все дыры.Референдум ничего не решит-на перевыборы пойдут те же рожи..сменится только пропорция партий в ВР.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та нет..расстрел слишком гуманно

"дело не в гуманности, а в эффективности", говорит нам Пиночет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У ВР здебільшого представники жидовсько-християнської моралі.

Найкаще для нас, це холодний розум, гаряче серце і чиста совість.

Я не прихильник думки, що правильна відповідь на агресію є знищення супротивника.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не прихильник думки, що правильна відповідь на агресію є знищення супротивника.

А коли агресор заспокоїться тільки "на тому світі"? А поки житиме - ставитиме палки в колеса? "Нет человека - нет проблемы", говорит нам тов. Сталин

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имейте мужество жить. Умереть-то любой может.

Роберт Коди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[mp3=7]http://perlodrom.ru/kino/bsp/m/04.mp3[/mp3]даже не просите

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Имейте мужество жить. Умереть-то любой может.

Роберт Коди

теж, на мою думку, гарна цитата. Але не зовсім по темі. Йдеться не про самогубство, ніби так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись кого :mdr:

Є такі що навіть і оком не моргнув би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю, що хтось ствердно може відповісти... На словах то одне, а коли дадуть пістолета в руки то не знаєш як себе поведеш...

Ось я, наприклад, думаю: "да канєшно, дайте мені пістолет" Але... Не думаю, що зміг би вистрелити.

голусував за останній пункт... Хоча доречніше не "Не визначився", а "Затрудняюсь відповісти"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не думаю, що масові розстріли є ознакою європейської демократії.

Справа в тому що європейська демократія не з’явилася за один день, вона вирощувалася поколіннями і десятиліттями. Україна лише на самому початку цього процесу, і я думаю що французська Бастилія і казні повержених правителів якраз і є точкою відліку французької демократії. І вважаю що Україні варто пройти через такий етап. Оскільки психологія наших феодалів не має в собі такого фактору самозбереження як "мучітєльна смерть за провини". Народ терпить все, значить дозволяти собі можна все. Навіть в чиїйсь статті проскакував термін який придумали українські політики до українського народу: "терпилы" (рос.) Зламати стереотипи влади всіх кольорів про український народ можна лише такими радикальними розправами. Європа трошки пожурить, скажуть ай-яй-яй, але коли наступні можновладці матимуть вже страх перед карою, то думаю що країна набагато швидше подолає перетворення щоб набути європейського вигляду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли був молодший, в студентські роки - настрій був більш радикальний, готовий був брати вила і йти власноруч протикати смердючі животи тих уродів, які замість робити щось на благо - набивають кишені, і сили всі віддати за благоустрій Неньки. Коли одружився - більше став думати про сім'ю, а не про країну. Тепер, коли маю дитину, стараюся всі зусилля максимально спрямувати на те, щоб звідси виїхати, бо хочеться, щоб твої близькі жили добре. і пофіг мені на державу, за мого життя, імхо, нічого не зміниться.

П.С. вибрав 2-й пункт, на барикади лізти вже не хочу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я, наприклад, думаю: "да канєшно, дайте мені пістолет" Але... Не думаю, що зміг би вистрелити.

не треба думати, практика тільки може сказати напевно. Знаю багато "гуманістів", які говорять, що ніколи не зможуть вистрелити, але я їм, звичайно ж, не вірю - вони перші в спину стрільнуть. Кажу відверто: не виключаю, що можуть так скластись обставини, коли на мою думку не буде кращого виходу. Хоча б не лицемірю, по-моєму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

qaster, от ти так ствердно говориш, що вистрелиш...

А чи готовий ти сидіти потім? Тобто поламати своє життя за якихось там уродів?

Хоча, напевно, я відходжу від теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

reklamist

Ти правий на всі 100 %, демократії в Європі почали своє становлення ще кілька століть назад, і пройшли важкий шлях воєн, революцій і повстань. І поки в нас не станеться якоїсь революції, не знайдеться ідейний лідер який очолив би "повстання", ні прояку демократію не може і бути мови. Теперішня влада тільки робитть видимість демократичних процесів, щоб не виглядати перед Європою вже зовсім убогими.

адже має бути якасть рівновага

Демократичний перехід і сталий демократичний розвиток – це проблема не тільки політичної виваженості впливів на державно-владні інститути з боку ключових суб’єктів політики, а й балансу економічних інтересів олігархії і середнього класу за право вільного підприємництва в будь-якій країні.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

З.І. Нікого не підколюю - просто цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи готовий ти сидіти потім? Тобто поламати своє життя за якихось там уродів?

не виключаю, що можуть так скластись обставини, коли на мою думку не буде кращого виходу
, а так, звичайно ж, ніяка людина просто так не захоче нікого там клюкати йти, задоволення від цього - справа збоченців, і це не ІМХО, а так воно і є. Себто, нормальну людину можна лише загнати в кут, коли немає іншого виходу. Подивіться фільм "Загнаний" з Бенісьйо дель Торо, по-моєму там ця тема роскрита.

З.І. Вибачте за невеличкий офтопік

Цікаво було б дізнатися вік "стрілків" і чи вони взагалі тримали в руках зброю, а не знайомі з "процесом" по художнім фільмам. Також цікаво чи є в них сім'ї та діти, адже своїм ствердженням вони наражають на небезпеку і їх.

ІМХО, ти піднімаєш тему, яка може і не пересікатися з топікстартером, а йти суто паралельно. Зброю тримав, але, думаю, це не має ніякого значення. Дітей своїх немаю, але траплялось захищати і піклуватись про чужих. Саме так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чи готовий ти сидіти потім?

Питання "сидіти" постане в залежності від фіналу революції/повстання. Переможе народ - переможців не судять, кара була оправданою. Якщо влада придушить спротив - тоді справді сидіти. :(

Теперішня влада тільки робитть видимість демократичних процесів, щоб не виглядати перед Європою вже зовсім убогими.

Надто завищена оцінка нашої влади. Її не обходить її вигляд перед світовою спільнотою, ця зграя ділить всіх лише на дві категорії "реальний пацан" або "лох". Перед Європою в них лише один-єдиний стимул: дадуть черговий кредит (який треба злити в офшори) чи ні. Все! В нас двобітна влада вкрадемо/невкрадемо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО, ти піднімаєш тему, яка може і не пересікатися з топікстартером, а йти суто паралельно.

Паралельними ці теми не потрібні аніразу.

Топікстатртер хотів побачити чи достатньо наболіло людям? Побачить по голосуванню, але тільки стріляти - це не на страйк в центр вийти. Тому й задав питання аби відмежувати сємічкі від полови, хоча все-одно більшість тицьне той пунктик, який йому морально більше підходить і буде тішитися думкою, про свій вклад в революцію, сидячи за компом :)

З.І. Той хто готовий стріляти і дружить з головою на форумі це не писатиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця зграя ділить всіх лише на дві категорії "реальний пацан" або "лох". Перед Європою в них лише один-єдиний стимул: дадуть черговий кредит (який треба злити в офшори) чи ні. Все! В нас двобітна влада вкрадемо/невкрадемо...

а ти не помітив, що на подібну, або чи не таку ж саму схему поділу орієнтуються всі сильні світу цього? По-моєму, щоб була гарна влада, треба, щоб у неї "влади" не було, а була вона "слугою", щоб як в Європі - чиновники на громадському транспорті і с вєтєрком <_<

З.І. Знову, сорі за офтопік, більше не буду :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Той хто готовий стріляти і дружить з головою на форумі це не писатиме.

я от не казав, що готовий. Мене ніхто не готував і я сам не готувався. Я НЕ готовий. Але просто, for great justice, вважаю за необхідне, побачивши цю тему, висловити свою думку, не приховуючи. Повторю її: я не виключаю, як дехто з "гуманістів" так-званих, що й мене доля може довести до пострілу. "Всего-то"

З.І. а дружить хто з головою чи ні - ІМХО, все відносно (хоча себе особисто, відкрито визнаю далеко не "світлою головою", бо маю на те підстави)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. а дружить хто з головою чи ні - ІМХО, все відносно (хоча себе особисто, відкрито визнаю далеко не "світлою головою", бо маю на те підстави)

А я й не писав про тебе особисто, а в загальному.

Це тільки Алькаїда в інеті інформує про свої майбутні діяння, а решта роблять це тихенько, а потім вже роздувають щоки від важності ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Нікого не підколюю - просто цікаво.

в мене взагалі до вогнепальної зброї якись нездоровий інтерес, тому відповідь - тримав, сім'я є, діти в проекті. І знову якесь нездорове відчуття, що зміг би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...