Перейти до змісту

що і як східна Україна знає про західну

madkot

Рекомендовані повідомлення

Привіт усім!

сьогодні із жінкою зайшли у магазин дитячих товарів "Рукавичка" що біля 26 школи. 

переглядаючи іграшки погляд зупинився на цікавій карті України, зробленій у вигляді пазлів, виробництва ТОВ "Авеню" м. Луганськ. при детальному огляді знайшов досить цікаво представлений у малюнку рідний край та  Рівне.

я і раніше знав і бачив предостатньо випадків того як значна частина регіонів України, починаючи від Києва і далі на схід та південь не мають уявлення що таке Волинь: який край, яка географія, населення, політичні погляди людей, суспільний устрій, соціальний рівень і т.д., але від такого варіанту у мене легкий шок, а враховуючи те, що такими пазлами вони заповнили магазини України  стає сумно та боляче за тих дітей, котрі виростуть на таких забавках і у тих батьків котрі куплять подібні речі.

не полінився і сфотографував вам це чудо витвір луганських дизайнерів.

P.s. куди котиться світ і де мої речі...

post-2373-0-67683200-1290375871_thumb.jp

post-2373-0-80959700-1290375874_thumb.jp

post-2373-0-80360800-1290375875_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що і як східна Україна знає про західну до чого котиться країна

Коли ще за часів помаранчевої революції були вибори, моя мама була в комісії, як представник влади у себе в місті.

Казала, що спостерігачі зі сходу, коли їхали до нас, прощались з близькими, бо на їх думку в нас тут всі ходять озброєні та відстрелюють східняків.

Ну і мало хто знає там, що наш обласний центр не Волинь, а Луцьк...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гуцули атакують!

Нада було митника намалювать на нашій області

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли ще за часів помаранчевої революції були вибори, моя мама була в комісії, як представник влади у себе в місті.

Казала, що спостерігачі зі сходу, коли їхали до нас, прощались з близькими, бо на їх думку в нас тут всі ходять озброєні та відстрелюють східняків.

а знати можуть різне...не знати також... ібо:

"Не варто описувати в підручниках з історії соромливі факти в історії країни. Жодна з країн, що поважають себе, не вивчає та не розглядає події, яким не відбулось хоча б 30 років. Треба розглядати те, що відбулося давно і може розглядатись як певна модель, а такі транзитні події є однією з маленьких, ненайкращих сторінок нашої історії. Отож, немає жодної необхідності засмічувати свідомість дітей подібною нісенітницею, а залишити цю тему для істориків", - наголосив Колесніченко."

про спільний підручник з росією годі й казати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а спільний підручник Росії та Німеччині слабо зробити? чи Росії і Чечні(Афганістану, Фінліндії і т.д.)

думаю спільних підручників з історії не варто робити, бо у кожного народу свої погляди на одні і ті ж події, а часто і в середині країн протиріччя йдуть неслабі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гуцули атакують!

Нада було митника намалювать на нашій області

В нас теж бачу (Рівненська обл.), ще й з топірцем...

От тільки що ж намалювати треба було....

... придумав, сірники!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там у них думають абсолютно те ж саме. :smile3:

Кумедні ви. Думаєте, що для того, щоб країна нікуди не котилась, достатньо знати усі обласні центри? Нє, ніфіга, треба хоч по святах включати мозок і розуміти, що таких даунів і на Заході вистачає і не додавати кєрасіна у вогонь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в одному з солідних американських музеїв бачив карту, на якій річка Волга (Росія) названа Дніпром.

Це називається банально і просто: невігласи.

Як на мене, це мало стосується загальної поінформованості людей. Це свідчить про непрофесіоналізм розробників, які просто зобовязані були б грунтовно це питання дослідити, а не робити висновки зі слів однієї з пісень тартака "Волинські ліси - Карпатські гори".

А хто на волині знає, що в Луганські області найкрутіший бренд - це завод Луганськтепловоз?

Ось так ось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там у них думають абсолютно те ж саме.  :smile3:

Кумедні ви. Думаєте, що для того, щоб країна нікуди не котилась, достатньо знати усі обласні центри? Нє, ніфіга, треба хоч по святах включати мозок і розуміти, що таких даунів і на Заході вистачає і не додавати кєрасіна у вогонь.

Чесно кажучи даунів хватає всюди, але у нас все ж таки люди крім знань двох мов, ще й знають  географію і мінімальну інформацію про інші області.

але відомі випдки коли Львівські автори роблять книгу "Замки західної України" (десь так звучить) і на них абсолютно не згадується Луцьк, хоча це більше з незрозумілої непрязні львівян до волинян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в одному з солідних американських музеїв бачив карту, на якій річка Волга (Росія) названа Дніпром.

Це називається банально і просто: невігласи.

Як на мене, це мало стосується загальної поінформованості людей. Це свідчить про непрофесіоналізм розробників, які просто зобовязані були б грунтовно це питання дослідити, а не робити висновки зі слів однієї з пісень тартака "Волинські ліси - Карпатські гори".

А хто на волині знає, що в Луганські області найкрутіший бренд - це завод Луганськтепловоз?

Ось так ось.

Де Америка, а де Росія...

Щодо Луганськтепловоз - знають люди, не так сильно, але знають, але ж проблема не у будь якій людині - проблема у тому що цей пазл розробляли люди для навчання дітей, отже вкладували певний сенс у них, плюс повинно таке проходити якусь реадкцію, але очевидно заради прибутків одні витворяють юбо зна що, інші підписують у друк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

але ж проблема не у будь якій людині - проблема у тому що цей пазл розробляли люди для навчання дітей, отже вкладували певний сенс у них, плюс повинно таке проходити якусь реадкцію, але очевидно заради прибутків одні витворяють юбо зна що, інші підписують у друк

Ти мабуть дуже мало мав справ з видавництвами і поляграфіями. Інколи Київ нам про нас такі перли присилає..... покручє вуйка на волинських болотах.

ІМХО. Ніякої прихованої загрози, пропаганди і провокацій. Тільки недолугість окремих людей, які зробили це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нет ,это открытый саботаж географических знаний наших детей :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаєм про Луганськтепловоз :)

А ще про поїзди на залізниці з невідомого міста Ворошиловграда

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

на Рівненській області ще можна було б намалювати підприємство "Азот" або Кузнецовську АЕС))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...