legolas_soi Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:37 #1 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:37 Продаю сайт http://elitebox.com.ua/Так як замовники перестали займатись бізнесом - віддали мені назад сайт,який я робив (замість кількох доларів боргу).Продам недорого, все одно без діла стоїть.Кого цікавить прошу звертатись в пм, або icq 44356пятьСайт знаходиться в мене на хостінгу. При купівлі сам перенесу на ваш, або можемо домовитись про подальше розташування сайту у мене на хостінгу.Домен ще 67 днів живий, реганий на domen.com.ua - при купівлі віддам і домен.Маю всі psd дизайну, можна будь-яку інформацію поправити (контакти, лого, назву і т.п.)Курс долару на головній міняється в адмінці і перерахунок ціни в гривні йде автоматично. дуже зручно для коливань валюти (коли закупівельна ціна в доларах)Розгляну ваші пропозиції
Shkoder Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:48 #2 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:48 все это замечательно, но стартовую цену все-таки укажи
legolas_soi Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:56 Автор #3 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 10:56 Стартова ціна 300$
vrm Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:53 #4 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 13:53 за що?він навіть в гуглі не зареганий. які він гроші може приносити?
legolas_soi Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 23:46 Автор #5 Опубліковано 20 Листопада, 2010 в 23:46 Навіщо його регати якщо він не діючий? Вносите свій товар, тоді відкриваєте для індексації і розкручуєте.Якщо людина не розуміє що і як і для чого, то розмову вести немає сенсу
vrm Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 16:28 #6 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 16:28 Якщо людина не розуміє що і як і для чого, то розмову вести немає сенсу Я розумію тому й питаю... За 300 доларів можна купити готовий бізнес - це сайт наповнений товаром, з індивідуальним дизайном, нормальними позиціями в пошукових системах і навіть постійними покупцями. Тільки торгувати А в даному випадку звичайний пустий сайт, з нудним шаблоном, єдине що наповнений товаром, доменне імя якого не представляє особливої цікавості, який ти закинув собі на комп. Роботи багато а ще індексація в ПС, реклама тощо. Тепер питання: чим твоя пропозиція може бути цікавішою від, наприклад, створення сайту з нуля на тій cms яка буде зручна власнику, на хостингу який він сам собі вибере...
legolas_soi Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 08:56 Автор #7 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 08:56 Вигляд на твою думку нудний. А по моєму дуже навіть гарний. Аналогічно доменне ім'я комусь може не дуже подобатись, а комусь навпаки.Створення сайту з нуля буде дорожче, якщо з оригінальним дизайном, намальованим дизайнером і зверстаним верстальщиком.Сайт не закинув на комп, а знаходиться на крутому хостингу. Якщо влом пробити whois і пінганути, що за сервак то так і скажи.Я відписав що перенесу на хостинг який людина собі купить.Пропозиція моя цікавіша насамперед тим, що не потрібно тратити час на створення. А це місяць-два, яких людина може і не мати в запасі.
legolas_soi Опубліковано 25 Листопада, 2010 в 06:37 Автор #8 Опубліковано 25 Листопада, 2010 в 06:37 Стартову ціну знижено до 280$
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.