Перейти до змісту

Продам Nokia 5800 XpressMusic Blue Edition

mixerius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Nokia 5800 XpressMusic Blue Edition.

Nokia_5800_240.jpg

в роботі 1,5 року, стан на 4+

гарантійний бланк не заповнений і відповідно гарантія шей не починалася)

можу в любий день поставити печатку і тільки тоді почнеться гарантійний строк

екран не поцарапаний(ношу в чохлі)

вся комплектуха

+ непоганий бонус в виді карти памяті на 8 гіг...

Ціна 1900грн.

Можливий обмін на Iphone 3g 8gb з моєю незначною доплатою(500-600грн.)

Хоча завжди можна поторгуватися)

Звертатися в ПП або тел. +380967299611

Опубліковано

Без карти памятi дам 1100. Всетаки 1,5 року це строк намалий.

ну що тобі сказати мій юний друже...

шукайте і найдете ви)

а якщо серйозно то 1,5 року для телефона то не термін, при нормальній експлуатації

Опубліковано

Хай яка експлуатацiя там була а 1,5 року це 1,5року.

Тай якiй сенс його купляти за 1700 якщо новий 2000. Максимум 1150дам, не хочеш не продавай,нiхто не заставляе,це лише пропозицiя.

crowhunter, а якщо тобi смiшно то менше кури невiдомо що.

Опубліковано

пілскажіть і де новий коштує 2000гр!!???

та не звертай уваги на малолітній трьоп)

ось одна людина цікаво пише про таких "высказыватилей", цитую на прикладі продажі айфону:

Ну это всё хорошо ! Но мне больше нравятся авторитетные заявления некоторых торговцев (при цене например 2700грн) типа: "ну... за 2100 грн я ещё могу подумать..." ;))))))) Настроение сразу подымается )))))

Я просто пытался понять ход мышления(если оно присудствует конечно) автора такого сообщения...

1. может автор думает что он мне делает одолжени тем что за копейки купит у меня товар ?

2. или он думает что я луплю 50% накрутки на товаре и щитаю всех за лохов которые могут у меня купить айфон за космическую цену ?

3. или он думает что я блондинка которой подарили 5 айфонов и я спешу их продать и не очехлаюсь что по чём стоит и готов продать хоть за полторы тысячи гривен ?

Или может я зря себе голову ламаю чтобы чтото там понять .! Может всё просто ! И автор таких сообщений просто хочет сообщить всем что "он МОЖЕТ думать".... что есть такая функция в его мозге как ДУМАТЬ ))))))

Опубліковано

В інтернет-магазинах він від 2200 до 2500.

Якби мені запропонували тел за 1600 ношений 1,5року і тел за 2200 новий - я б взяв новий. Все таки гарантія.

І ще один нюанс: сенсорний екран, який пропрацював 1,5року - кіт в мішку :D

Сорі за офтоп

Опубліковано

В інтернет-магазинах він від 2200 до 2500.

Якби мені запропонували тел за 1600 ношений 1,5року і тел за 2200 новий - я б взяв новий. Все таки гарантія.

І ще один нюанс: сенсорний екран, який пропрацював 1,5року - кіт в мішку :D

Сорі за офтоп

кіт не кіт а загальновизнана практика

тим більш гарантію додаю(при продажі ставлю печатку і у вас всі 12 місяців насолоди)

Опубліковано

По прозьбi малолеток i джигiтов скажу що в iнтернет магазинi цiна його 258$(думаю калькулятором користуватись навчились)

Не думайте що всi тут такiж малотеткi як ви що тiльки трьопом займаються, нормальнi люди на пропозицiї обзиванням не вiдповiдають. Не подобаеться пропозицiя не продавай нiхто не заставляе.

По прозьбi малолеток i джигiтов скажу що в iнтернет магазинi цiна його 258$(думаю калькулятором користуватись навчились)

Не думайте що всi тут такiж малотеткi як ви що тiльки трьопом займаються, нормальнi люди на пропозицiї обзиванням не вiдповiдають. Не подобаеться пропозицiя не продавай нiхто не заставляе.

Опубліковано

Ссилку сайта будь-ласка!!

Опубліковано

Такий новий не сертифікований коштує 1800. Ще 100 грн. За внесення до білого списку! - з повною відповідальністю за своі слова!

Де саме він коштує 1800гр !!???КОНКРЕТНІШЕ!!

Опубліковано

Як кажуть, життя любить спритних) пошукати мабуть слабо...

В травні брав 5800 ред сестрі за 1780, повний комплект + додаткова розмальована задня кришка була!

Де саме, та взагалі місць багато - на старому ринку в магазинчиках при дорозі, на варшавці в магазинчиках, та навіть в невеликих магазинах на 33ому! А взагалі питати потрібно - а ви возите не гост.? І скільки?)

якщо дуже треба, дам номер людини - позвониш, запитаєш)

Опубліковано

щось тут не чисто!!!! дешевий сир тільки в мишоловці....і то він грошей коштує....а 5800

..........в травні за 1780 це казка!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...