Перейти до змісту

Пошук роботи через кадрові агентства

Natalyuska

Рекомендовані повідомлення

Як на Вашу думку, чи потрібно довіряти кадровим агентствам при пошуку роботи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довіряти але провіряти. В цьому розділі є пару тем в яких обсуждалися кадрові агенства.

Є лохотрони є порядні. Сам знаходив роботу завдяки кадровим, знайомі теж знаходили, разом з тим є масса кидалів в кадровому бізнесі.

Актуальною інформацію про порядних агенств не володію, хай хтось підкаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була вже ця тема

Зі свого досвіду скажу, що одна з кадрових агенцій, знайшла моє резюме в неті, під нього вакансію керівника середньої ланки та запропонувала мені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись теж користувався їхніми послугами але результату не було ніякого від їх роботи. Відправляли на співбесіду кажучи що там норм. ЗП а на місці тобі кажуть що будеш мати мінімалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж маю негативний досвід співпраці з кадровим агенством. Відправляли на співбесіди по оголошеннях, які знаходили в газетах, або й взагалі за адресою, яку давали, такої організації ніколи й не було. Хоча декому більш щастить з агенством, яке дійсно допомагає з пошуком роботи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у мене такий же досвід спілкування з ними... "заплати і можеш бути вільний" - девіз кадрового агенства...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене навпаки, кадрове агенство знайшло мені роботу, попередньо нічого не платив, пропрацював 2 місяці, подзвонили з кадрового запитали чи подобається робота, якщо ні то будуть іншу шукати. Робота мені підійшла, заплатив кадровому 50% з першої зарплати (по договору) і працюю собі без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в мене навпаки, кадрове агенство знайшло мені роботу, попередньо нічого не платив, пропрацював 2 місяці, подзвонили з кадрового запитали чи подобається робота, якщо ні то будуть іншу шукати. Робота мені підійшла, заплатив кадровому 50% з першої зарплати (по договору) і працюю собі без проблем.

в якому ти був?? думаю теж піти в кадрове)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І у мене такий же досвід спілкування з ними... "заплати і можеш бути вільний" - девіз кадрового агенства...

Цілком згодна, тим більше, що в кадрові зараз "переназиваються" і агенства нерухомості, бо в тій нерухомості руху ніякого, от і беруться за все, що можна: пошук роботи, яку ніхто не шукає; страхові послуги; рекламні послуги...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...